DPS 25.08.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 No... żeby mi to było przedostatni raz! Starszyzna, powiadasz... cholercia... chyba do jakiejś kosmetyczki muszę iść... Zrobię sobie pedikiura, bo na makijaża za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.08.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 depeesia w dowod mojej dozgonnej sympatii wykombinowalam extra dla ciebie fotke busa recznie przez Froscha malowany (rolka ) a oto i on http://img401.imageshack.us/img401/6403/14072007361vu5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.08.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 No, moja droga, bus jest po prostu EKSTRA!!! Pozdrów ode mnie Froscha i powiedz mu, że jego ręczna praca uratowała naszą dozgonną sympatię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 25.08.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 PRZEPRASZAM Froschka, że dopiero teraz, ale wcześniej nie zauważyłem, że masz dziennik Nawet miałem pomysł, żeby Ci założyć komentarze i zmusić do pisania dziennika. Oj, ja głupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.08.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 PRZEPRASZAM Froschka, że dopiero teraz, ale wcześniej nie zauważyłem, że masz dziennik Nawet miałem pomysł, żeby Ci założyć komentarze i zmusić do pisania dziennika. Oj, ja głupi lepiej pozno niz wcale ciesze sie , ze w koncu wpdles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.08.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Nio nio bus w pieknym kolorze Gratulki dla Froscha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.09.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Kurde, kurde, a ja dopiero teraz froszka, kciuki za Was i za domek trzymam, Twój dziennik będę czytać i będę tu pisać komentarze na temat i na nietemat, ok? To teraz pędzę dziennik poczytać, bo zaczęłam od komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.09.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 aniu , rozgosc sie kochana w dzienniku beda nudy na pudy , wiec lepiej pisac na nietemat w komentarzach dziekuje za wsparcie kazde dobre slowo mile widziane zlego tez sie nie boje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.09.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 aniu , rozgosc sie kochana w dzienniku beda nudy na pudy , wiec lepiej pisac na nietemat w komentarzach dziekuje za wsparcie kazde dobre slowo mile widziane zlego tez sie nie boje Dobra! Masz to jak w banku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.09.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Ja to bym zobaczył jak dociążasz tą wiertnice dziurki fajne B. wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.09.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Ja to bym zobaczył jak dociążasz tą wiertnice dziurki fajne B. wyszły trza bylo przyjechac siedzisz w tej nowej zamiast na stara wies przyjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.09.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Ja to bym zobaczył jak dociążasz tą wiertnice dziurki fajne B. wyszły trza bylo przyjechac siedzisz w tej nowej zamiast na stara wies przyjechac Albo do Zakopca froschka, nieźle no nieźle sobie radzicie a ziemią się nie przejmuj, mam taką sama jeśli to Cię pocieszy, musimy duuuuuzzzzo wywrotek dobrej ziemi wywalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Cześć Frosiu. Śliczny awatarek a ogrodzonko zapowiada się na bardzo gustowne. Zaczynam Cię śledzić Powodzenia w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.09.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Żabciu droga, jeśli chodzi o busika to ja z wykształcenia: "naprawa i eksploatacja pojazdow samochodowych". Tyle, że tylko, że z wykształcenia, ale zawsze coś mogę podpowiedzieć. Trochę jeszcze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.09.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 No... żeby mi to było przedostatni raz! Starszyzna, powiadasz... cholercia... Mialam na mysli forumowa starszyzna No Frosia to Ty widze postepujesz w pracach. Musze sie uwijac , zebys mnie nie dogonila Fajnie tak na swojej dzialce , co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.09.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 kasiula tak po tajniacku planowalismy z wami do tego...Zakopca ....wiesz ja strasznie zawistna jestem ...ale nie wyszlo innym razem sie uda tomku , dobrze wiedziec , ze ty taki specjalista jestes braza czekam na to twoje oblewanie aktu notarialnego i...na parapetowe rrmi , nie boj zaby , was nie dogoniet , was nie dogoniet fajnie , fajnie ,prawie jak na wywczasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasieks 06.09.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Ja sie jeszcze ustosunkuje do Panów Geologów. Strasznie mnie rozśmieszyło zdjęcie - jeden w kaloszach a drugi w klapkach I który z nich profesjonalista ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.09.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Ja sie jeszcze ustosunkuje do Panów Geologów. Strasznie mnie rozśmieszyło zdjęcie - jeden w kaloszach a drugi w klapkach I który z nich profesjonalista ?? oboje mowili dziwnym jezykiem mysle jednak , ze pan w gumiakach posiada szersza wiedze na temat rodzaju podlozy wystepujacych w mojej wsi na tej glinie mozna sie posliznac jak na ......g..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.09.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Wow, Frosiu, jakie tempo pracy w relacjonowaniu! Naprawdę podziwiam! Mnie przygotowanie takiego reportażu zajęłoby co najmniej pół dnia... Kochana, a ja to się bardzo cieszę, że nie pojechaliście do tego Zakopca (też jestem bardzo zawistna) Bo dzięki temu przyjechaliście do mnie! Będę czekała na Wasze listopadowe zmagania z ogrodem, chociaż to już zimno może być jak 150, niektórzy synoptycy wróżą śnieg i mróz na koniec października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.09.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 depeesia , az mi sie cieplej na sercu zrobilo - nie tylko ja taka zawistna jestem W tym roku mamy nadzieje miec podlaczona wode i prad .....a na wiosne plyta jak mi Froscha do wojska nie wezma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts