malmuc 07.09.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Hej Froschka! z Ciebie należałoby przykład brać ja sie ogrodzenia nie dorobiłam chociaż siatka w garażu zalega a tablice infor. porwał wiosenny wiatr Działeczka piękna, na uboczu, cisza i spokój Nie wiedziałam, że warunki zabudowy mogą być aż tak restrykcyjne , tym bardziej że to mało zasiedlony teren i w zasadzie nie musisz sie do reszty zabudowań dostosować. Pewnie przyjdą jeszcze takie czasy ze warunkach zapisza z którego biura arch. i który projekt możesz sobie zrealizować Ja z tych co z dachem zaszaleli na maksa tzn dwuspadowy i mega 140 m , no kotki to u mnie poszaleć nie mogą Trzymam kciuki PS. ekipa budowalna tyż bedzie taka do połowy ubrana ? przyczlapie se pooglądac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.09.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 ...wstapilismy do depeesi . Jak zwykle cieplo nas przyjela .czuje sie u niej jak u siebie w domu To czego Ty, powsinogo, na noc nie wracasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.09.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 hej malmuc !!!! ale niespodzianka ! lepiej nie bierz z nas przykladu , bo bedziesz sie budowac latami ogrodzenie zrobilismy , bo nie bylo co robic a powaznie : w sasiedztwie lataja krowy , sarenki , hazoczki , a ja bardzo chcialam wsadzic moje roslinki , wiec trzeba bylo je ogrodzic , coby sobie na desery do nas nie przychodzily na wlasne oczy widzialam jak u sasiada wcinaly iglaki bede trzymac kciuki za twoje ogrodzenie , pewnie pojdzie sprawniej niz u nas co do tych warunkow , to sie juz wypowiadalam ..nie podoba mi sie to p.s. ekipa bedzie prawdopodobnie ta sama depeesia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.09.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 moje roslinki spokojnie sobie rosną u mamusi nie przesadzę je na moją działkę bez ogrodzenia bo też mam takie łakomczuchy w pobliżu: sarenki, zające, a i nawet bycze jelenie z cudnym porożem ale niespodzianka ! no no no ja Cie musze kobito zmartwić ja bede tu przyłazić zamęczac, maltretować z wieeelką przyjemnscią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.09.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 moje roslinki spokojnie sobie rosną u mamusi nie przesadzę je na moją działkę bez ogrodzenia bo też mam takie łakomczuchy w pobliżu: sarenki, zające, a i nawet bycze jelenie z cudnym porożem ale niespodzianka ! no no no ja Cie musze kobito zmartwić ja bede tu przyłazić zamęczac, maltretować z wieeelką przyjemnscią u mamusi tez juz rosnie conieco kradne szczepki gdzie tylko mozna i wsadzam na dzialke mamy jak sie przyjma i rozrosna , przeniose do siebie domyslam sie co cie do mnie ciagnie ..... te gole klaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.09.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 moja rola jest .....trzymanie druta , naciaganie druta , przeplatanie druta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 07.09.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 moja rola jest .....trzymanie druta , naciaganie druta , przeplatanie druta Fajne te butki czerwone ... i widły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.09.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 moja rola jest .....trzymanie druta , naciaganie druta , przeplatanie druta hehe ....ma sie pewne doswiadczenie w moim wieku jabko ....dziekuje , ze mnie zauwazyles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 07.09.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 jabko ....dziekuje , ze mnie zauwazyles Na zdjeciu z córką Bo po podróży pociągiem nie pamiętałem twarzy Zaglądałem do Ciebie wcześniej ale siakoś nie było na nic czasu. Za dużo podróżuje ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.09.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 jabko ....dziekuje , ze mnie zauwazyles Na zdjeciu z córką Bo po podróży pociągiem nie pamiętałem twarzy Zaglądałem do Ciebie wcześniej ale siakoś nie było na nic czasu. Za dużo podróżuje ostatnio w okolice Aquaparku tez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Dopiero teraz natrafiłem na Twoj dziennik Ale za to od razu całego go przeczytałe.. Bardzo do twarzy Ci z .. widłami... Gratuluję stanu surowego zamknietego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 ...... moja rola jest .....trzymanie druta , naciaganie druta , przeplatanie druta ... .......... ale wymyslilam jakas dziwna metode bujano-skoczna Łoooo, jesoooooo A tak w ogóle, to kawał śweitnej roboty odwaliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.09.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 ...... moja rola jest .....trzymanie druta , naciaganie druta , przeplatanie druta ... .......... ale wymyslilam jakas dziwna metode bujano-skoczna Łoooo, jesoooooo A tak w ogóle, to kawał śweitnej roboty odwaliłaś dziekuje czasami jak sie postaram jestem .....dobra kzeczytaj , czytaj jeszcze niejedno ujecie z roznymi gadzetami bede miala twarzowymi mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 08.09.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 w okolice Aquaparku tez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 ...... moja rola jest .....trzymanie druta , naciaganie druta , przeplatanie druta ... .......... ale wymyslilam jakas dziwna metode bujano-skoczna Łoooo, jesoooooo A tak w ogóle, to kawał śweitnej roboty odwaliłaś dziekuje czasami jak sie postaram jestem .....dobra kzeczytaj , czytaj jeszcze niejedno ujecie z roznymi gadzetami bede miala twarzowymi mam nadzieje Jak ktoś fotogeniczny to i ma twarzowe zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2007 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Frosiu.. ale ślicznie u was... ogrodzenie jak sie patrzy... a zdjęcia ogrodniczki prima sort.. proszę o więcej takich..pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.09.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 dziekuje maksiu wasze zachwyty nad moimi grabiami dzialaja na moja proznosc chyba w przyszlym roku zmienie stroj na jakas spodniczke i czesac sie musze zaczac do zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2007 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 dziekuje maksiu wasze zachwyty nad moimi grabiami dzialaja na moja proznosc chyba w przyszlym roku zmienie stroj na jakas spodniczke i czesac sie musze zaczac do zdjec spódniczka - TAK, zmiana czesania - NIE, tak jak jest wygląda super!, tylko proszę o więcej i więcej... pozdrawiam m. ps. mój trawnik się doczekać nie może na koszenie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 10.09.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Gosia działeczka śliczna ...i taaaaka duuuuża ...bomba! Już żałuję, że nie byliśmy podczas grodzenia ..."ogrodzeniowcy" jak się patrzy ... Z tymi widłami wyglądasz bosko ...uśmiałam się do łez ... takie małe, a takie zadziorne ... Roślinki pięknie się prezentują ...nie boisz się o nie?...tfu, tfu co by nie wykrakać ... Z niecierpliwością czekamy na następne fotorelacje ... Pozdrowionka dla najbliższych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.09.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Troszkę mnie nei było a tu takie postępy i jaki foto reportaż Frosiu ogromne gratulki i trzymam kciuki za pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts