Anna Wiśniewska 10.09.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Froszka Pierwsze primo - masz śliczne czerwone adidasy! Ja też takie chcę! Drugie primo - wyszło, że jesteś specjalistką od druta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.09.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 moniu a widzisz ? a widzisz ? trzeba sie starszej sluchac nasza dzialka ma 1000m a wasza? co do roslinek ryzyk-fizyk , ale mam nadzieje , ze na oczach Jasnogorskiej nikt nie bedzie mial szczelnosci aga, dzieki za kciuki narazie odrolniaja nam kawalek ziemi nie wiem po co jak sie okaze , tak ,jak u moni po nic , to sie wkurze aniu , adidaski sa stare , jak sie przyjzec , widac zdarte czubki przeznaczylam je na obuwie robocze ale jak tak bardzo ci sie podobaja , moge ci je sprezencic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.09.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Frosha jak ty masz ładnie a roślinki niech rosną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.09.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 dziekuje sylvia a roslinki .......mam nadzieje , ze rosna .....jeszcze....w moim ogrodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 aniu , adidaski sa stare , jak sie przyjzec , widac zdarte czubki przeznaczylam je na obuwie robocze ale jak tak bardzo ci sie podobaja , moge ci je sprezencic Poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.09.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 na kawę przyszłam, dostanę??? buty pierwsza klasa, roślinki też blaszany domek doszeł ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 To i ja się do tej kawy podłączę, jeśli można Frosiu i co ustaliliście ze skrzynką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.09.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 kurcze , widze , ze moje buty robia furore dziewczyny , kawa sie znajdzie oczywiscie na budowie to tylko z termosa http://www.campus.com.pl/images/th3_28242_termos_z_szerokim_wlewem.jpg blaszanka jeszcze nie doszla , mam nadzieje , ze w przyszlym tygodniu bedziemy mogly ja oblac braza , skrzynka jest juz przestawiona nie wiem co nam zrobia , najwyzej ja przesuniemy jak pojade odebrac garaz zrobie fote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.09.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Frosia No Ty to jestes sprytna , kilka dni nie bylam u Ciebie a tu juz i kwiaty i w ogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.09.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 erermisia , nie taka sprytna jak ty ale ucze sie od miszczow co do kwiatkow : poluje na jakies cebulki wiem , ze to bez sensu , ale normalnie nie moge wytrzymac i chyba ze dwie azalie sobie kupie , bo .....umre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.09.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 erermisia , nie taka sprytna jak ty ale ucze sie od miszczow no fakt Sie popukaj wez Frosia nie umieraj , ja jutro na rynku naszym wiejskim bede to kupie worek cebuli dla Ciebie specjalnie , dobra? Tylko wez nie umieja za cebule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.09.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 erermisia , nie taka sprytna jak ty ale ucze sie od miszczow no fakt Sie popukaj wez Frosia nie umieraj , ja jutro na rynku naszym wiejskim bede to kupie worek cebuli dla Ciebie specjalnie , dobra? Tylko wez nie umieja za cebule stuknieta jestem od urodzenia , wiec pukanie nie pomoze a te cebulki jakby tak tulipanowe byly , to wez ze dwa worki ale i szczypiorkiem nie pogardze , bo ziola tez mi sie marza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.09.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 To sie wpasowalam z tymi zakupami. U nas jest solidny wiejski rynek i sa ziemniaki , cebula i normalnie rzeczy , a nie zeby zaraz jakies tam tulipanki z lapanki Moze chcesz sie jeszcze realizowac kopiac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ... i chyba ze dwie azalie sobie kupie , bo .....umre Za Niceę - okej, jakoś przełknęłam, ale za cebulę umierać Ło Matko Budowlana,czy ja też tak kiedyś zwariuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.09.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Ło Matko Budowlana,czy ja też tak kiedyś zwariuję A co to niby jakas lepsza od nas puknietych mialabys byc , co? Nie ma tak , jak wszycy to wszyscy Na wieki wiekow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.09.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Frosia, jak przyjedziesz wiosną to Ci nakopię sadzonek i takich tam. Kurna, dobrze, że ten klub stukniętych nie taki mały, bo już się bałam, że tylko ja. Ale ciagnie swoj do swego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Ło Matko Budowlana,czy ja też tak kiedyś zwariuję A co to niby jakas lepsza od nas puknietych mialabys byc , co? Nie ma tak , jak wszycy to wszyscy Na wieki wiekow AMEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.09.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 to gdzie ta działka konkretnie ? potrzebuje troszkę roślinek no chyba ze siatka jakaś kopająca jest kopiąca ? no taka co kopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.09.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 to gdzie ta działka konkretnie ? potrzebuje troszkę roślinek no chyba ze siatka jakaś kopająca jest kopiąca ? no taka co kopie ja ci dam siatke kopnij sie lepiej kiedys do mnie to ci dam jakas szczepke jak sie cos u mnie rozrosnie mozemy podzielic , a jak sie u ciebie przyjmie to nawet oblac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.09.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Frosia, ale się uwinęliście z tą siatką a nawywijałaś się przy tej łopacie, nawyginałaś no no Nie powiem, bo działka bardzo urokliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts