amonite 17.08.2007 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Ja z kolei marzę o oranżerii, uwielbiam bowiem storczyki, mam nawet kilka dorodnych okazów. W oranżerii mogłabym stworzyć im idealne warunki wzrostu. Oranżeria to fajna sprawa, ja też kiedyś marzyłam o niej - mam trochę wieloletnich roślin tarasowych, których nie ma gdzie trzymać zimą, np. fuksje w różnych odmianach, drzewka cytrusowe - potrzebują dużo światła i niezbyt wysokiej temperatury, a w domu zimą są bardzo biedne... Ale na razie oranżerię musiałam sobie wybić z głowy z wiadomych powodów Piszę: "na razie" - bo moja marzycielska natura nie daje jednak za wygraną Jak się rozejrzeć po naszym forum, to takich marzycieli/ek jest spoooooro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 17.08.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 No, no amonite to już druga stronka, idziesz jak burza Ale na razie oranżerię musiałam sobie wybić z głowy z wiadomych powodów Piszę: "na razie" - bo moja marzycielska natura nie daje jednak za wygraną Jak się rozejrzeć po naszym forum, to takich marzycieli/ek jest spoooooro Ja też tak łatwo nie odpuszczę i wiem, że kiedyś będę mogła pochwalić się wszystkim śliczniutką, nowiutką oranżerią B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 21.08.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 No chciałabym się tak "nudzić" Płytki się kładą, wyposażenie łazienek się wybiera, prąd się zakłada.... Tyle się dzieje, a ta jeszcze narzeka U mnie to dopiero wieje nudą... No, cóż mogę powiedzieć... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 22.08.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 ...Ostatnio odwiedziła mnie przyjaciółka z mężem i dzieciaczkami. Popatrzcie, co dostałam w prezencie od 3-letniego Jasia: http://foto3.m.onet.pl/_m/f65059f8802c6ff127c3daf9b8784d87,5,19,0.jpg Super, prawda? Szczególnie kolor dachu - Jasio stwierdził, że przecież "dziewczynki najbardziej lubią różowy kolor" Mały Jaś wyrośnie na znawcę kobiet A w urzędach czasami, bywa nawet zabawnie B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 ...Ostatnio odwiedziła mnie przyjaciółka z mężem i dzieciaczkami. Popatrzcie, co dostałam w prezencie od 3-letniego Jasia: http://foto3.m.onet.pl/_m/f65059f8802c6ff127c3daf9b8784d87,5,19,0.jpg Super, prawda? Szczególnie kolor dachu - Jasio stwierdził, że przecież "dziewczynki najbardziej lubią różowy kolor" Mały Jaś wyrośnie na znawcę kobiet A w urzędach czasami, bywa nawet zabawnie B&S Ten różowy dach może być hitem Amonite, trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.08.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Amonite, ale piękny prezent dostałaś ! świetny pomysł i super wykonanie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 23.08.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Prezent z pomysłem........trzeba chronić od zniszczenia. Dach........moja mała byłaby zachwycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 30.08.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 cześc amonite Tak sobie poczytałam twój dziennik i przede wszystkim pooglądałm zamieszczone przez ciebie zdjątka OGRÓD MASZ JAK Z BAJKI!!!!! Aż szkoda niszczyc go budową Trzymam kciuki! Będę kibicowac zmaganiom budowlanym I GRATULUJĘ POZWOLENIA NA BUDOWĘ I wyganiaj tego wirusa............................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Amonite dzień doberek Czy wiesz już coś o PnB? Zwierz się troszeczkę ze swoich działań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 31.08.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Jaki przecudny wiejski domeczek. Wierze patrzac na Twoje pomysly ze urzadzisz go z klimacikiem. A chcesz w kuchni zrobic szafki murowane plus fronty drewniane? Tak jak http://www.paradyz.com.pl/index.php?s=16&a=7&lang=pl&collID=40 na zdjeciu po lewej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 01.09.2007 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Właśnie o coś w tym rodzaju mi chodzi, dorbie Nawet już widziałam tę aranżację i spodobały mi się te płytki. http://www.paradyz.com.pl//images/collections/big/0040_1.jpg Tylko blat raczej będzie drewniany - albo drewno plus ceramika - coś się wymyśli ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 01.09.2007 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 braza, basiah2, dzięki za kibicowanie Jak napisałam w dzienniku - znowu czekanie - ale ważne, że pozwolenie już jest. I choć nieprawomocne jeszcze, to na działce zaczęło sie coś dziać, bo moja jednoosobowa ekipa budowlana strasznie się niecierpliwi, że tracimy cenny letni czas. Uspokajam od razu - nie, nie, nie zaczęłam kopać wiem, że nie wolno jeszcze - ale prace przygotowawcze trwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.09.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 kuchnia śliczna, szkoda, że nie mam miejsca u siebie, aby murowaną zrobić........teraz gdym chciała mieć to i tamto w całym domu, to jego powierzchnia znacznie by skoczyła..... a kasa dalej u mnie w miejscu...... ...ale jak taką kuchnią będę chciała nasycić oczy, będę przyjeżdżać do amonite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 01.09.2007 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 kuchnia śliczna, szkoda, że nie mam miejsca u siebie, aby murowaną zrobić........ No ja na nadmiar miejsca wcale nie cierpię ale jakoś to sobie wymierzyłam, podumałam i mam nadzieję, że wyjdzie dobrze. ...ale jak taką kuchnią będę chciała nasycić oczy, będę przyjeżdżać do amonite Obiecujesz, Aga??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.09.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 kuchnia śliczna, szkoda, że nie mam miejsca u siebie, aby murowaną zrobić........ No ja na nadmiar miejsca wcale nie cierpię ale jakoś to sobie wymierzyłam, podumałam i mam nadzieję, że wyjdzie dobrze. ...ale jak taką kuchnią będę chciała nasycić oczy, będę przyjeżdżać do amonite Obiecujesz, Aga??? Jasne, że TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 01.09.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Właśnie o coś w tym rodzaju mi chodzi, dorbie Nawet już widziałam tę aranżację i spodobały mi się te płytki. http://www.paradyz.com.pl//images/collections/big/0040_1.jpg Tylko blat raczej będzie drewniany - albo drewno plus ceramika - coś się wymyśli ciekawego Mi sie podobaja na podloge jupiter, lacza je wlasnie z tymi kuchennymi, ale u mnie beda musialy byc brazowe bo za mdlo bedzie, kuchnia z brzozy z Ikei raczej bo juz mamy stol z brzozy z Ikei i tak go lubimy ze nie wymienimy na inny w jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 01.09.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 A widzialas je w rzeczywistosci? maja taka strukture na brzegach jakby stare popekane rysy, fajnie to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.09.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Amonite świetnie wygląda ta kuchnia!!!! Nie przepadam za gotowaniem, ale w takiej kuchni to kto wie...może i bym bardzo polubiła Oglądałam te płytki na stronach Paradyża. Efekt jest super Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 01.09.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 amonite Gratuluję PnB, 48 dni czekania to niezły wynik Pomysł na kuchnię doskonały. Podpowiem Ci, trochę inną wersję kolorystyczną: http://farm2.static.flickr.com/1059/1295127963_5d8f132ed7.jpg I jak, podoba się? B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.09.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 przepiękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts