Jasia 14.04.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Amonite, ja Cię proszę - nie rezygnuj z zielonych drzwi! już lepiej kup tańszy piekarnik, pomaluj je sama czy cuś, ale te drzwi muszą być zielone i Ty dobrze o tym wiesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 14.04.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Amonite, ja Cię proszę - nie rezygnuj z zielonych drzwi! już lepiej kup tańszy piekarnik, pomaluj je sama czy cuś, ale te drzwi muszą być zielone i Ty dobrze o tym wiesz! No Jasieńko, czytasz w moich myślach Przeszło mi już właśnie przez głowę, że farba, że pędzel i..... Bo jednak masz rację - JA MUSZĘ MIEĆ ZIELONE DRZWI! Takie były w domku mojej babci, uwielbiałam siedzieć tam na na progu... daaawno, dawno temu... Tylko nie wiem dalej, co z tą Stobrawą... Jest też inny producent, który chyba nawet dla Stobrawy robi drzwi - muszę się tym bliżej zainteresować i podzwonić, może gdzieś mi się uda je "pomacać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.04.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Amonite, ja Cię proszę - nie rezygnuj z zielonych drzwi! już lepiej kup tańszy piekarnik, pomaluj je sama czy cuś, ale te drzwi muszą być zielone i Ty dobrze o tym wiesz! TAK, TAK, TAK - ZIELONE i ja jestem za. Amonite nie rób nam tego - już spieszę z pomocą - niech ci zrobią naturalne, a Ty moja droga kup nowiuśką bejcę jaką wypuścił dulux ( może inni producenci też mają ale ja duluxa tylko widziałam).....nowiuśka aż pachnie bo castorama dopiero katalogi dostała. Zrób dziewczyno SE zielone drzwi..........no i nam przyjemność szukaj: http://www.art-tom.pl/dystrybutorzy.html i tutaj seria classica - są zielone - podpowiadam...b.drogie ale może ktoś na taki wzór ci zrobi http://www.adeco.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.04.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Wpadłam do dziennika na chwilkę i ... trafiłam do bajki Piękne kwiaty, piękne zdjęcia, od razu świat robi się też piękniejszy Całować? http://foto3.m.onet.pl/_m/7f5dcf892aaf415f0efad97adac987cf,5,19,0.jpg Ja bym zaryzykowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 14.04.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Zrób dziewczyno SE zielone drzwi..........no i nam przyjemność szukaj: http://www.art-tom.pl/dystrybutorzy.html Wiedziałam, że mogę liczyć na poparcie w zielonej kwestii Właśnie coś mi się o tym art-tomie bujało po głowie, patrzyłam na dystrybutorów i - kurcze - wszędzie mi jakoś nie po drodze... Tak to jest, jak się nie jest zmotoryzowanym Ten konkretny model jakoś mi przypadł do gustu. Właściwie, to sama nie wiem, czemu - nie ma w nim nic szczególnego... Może ta prostota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 14.04.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Wpadłam do dziennika na chwilkę i ... trafiłam do bajki Piękne kwiaty, piękne zdjęcia, od razu świat robi się też piękniejszy Całować? http://foto3.m.onet.pl/_m/7f5dcf892aaf415f0efad97adac987cf,5,19,0.jpg Ja bym zaryzykowała... Tiaaaaa.... A wiesz, ile tego mi łazi po ogrodzie??? I tak każdą/ego??? No, ale ktoś powiedział, że trzeba sporo żab się nacałować, zanim się w końcu trafi na tego księcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.04.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 A ja nie ma się za wiele szczęścia, to tylko na obrzydzeniu się skończy Pocieszające jest to, że tam, gdzie są żaby, nie ma ślimaków! Mój Tata przynajmniej żaby i ropuchy w swoim ogródku mocno hołubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 15.04.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Amonite, ja Cię proszę - nie rezygnuj z zielonych drzwi! już lepiej kup tańszy piekarnik, pomaluj je sama czy cuś, ale te drzwi muszą być zielone i Ty dobrze o tym wiesz! No Jasieńko, czytasz w moich myślach Przeszło mi już właśnie przez głowę, że farba, że pędzel i..... Bo jednak masz rację - JA MUSZĘ MIEĆ ZIELONE DRZWI! Takie były w domku mojej babci, uwielbiałam siedzieć tam na na progu... daaawno, dawno temu... Tylko nie wiem dalej, co z tą Stobrawą... Jest też inny producent, który chyba nawet dla Stobrawy robi drzwi - muszę się tym bliżej zainteresować i podzwonić, może gdzieś mi się uda je "pomacać" bardzo bardzo się cieszę, że się nie poddajesz! PS. będę Cię pilnować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 15.04.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Tiaaaaa.... A wiesz, ile tego mi łazi po ogrodzie??? I tak każdą/ego??? No, ale ktoś powiedział, że trzeba sporo żab się nacałować, zanim się w końcu trafi na tego księcia Ale uprzywilejowana jesteś - BO JEST W CZYM WYBIERAĆ, MASZ NA PĘCZKI I WIĘKSZE PRAWDOPODOBIEŃSTWO TRAFIENIA TEGO KSIĘCIA Oj nie każda ma taaaaką wielką próbkę do doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 15.04.2008 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 A ja nie ma się za wiele szczęścia, to tylko na obrzydzeniu się skończy Pocieszające jest to, że tam, gdzie są żaby, nie ma ślimaków! Mój Tata przynajmniej żaby i ropuchy w swoim ogródku mocno hołubi No tak, żabki są pożyteczne. Niestety - u mnie w takiej ilości pojawiają się tylko o tej porze roku - na kilka dni i w wiadomym celu I nie w głowie im wtedy ślimaki czy robaczki Łażą wokół oczka, siedzą w wodzie, robią zamieszanie i straszą tych bardziej "brzydliwych". Znam osoby, które za nic nie dotkną żaby, z piskiem odskakują, jeśli im jakaś stanie na drodze Ja tam je nawet lubię... Ale z tym całowaniem to może jednak nie będę ryzykować No bo co mi po księciu, tylko takiemu usługuj, pierz, gotuj i jeszcze go podziwiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 15.04.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 zaraz usunę ...ale tak robisz też ? to moje miastowe dziewczę na wakacjach na wsi - też sprawdzała czy to książę UŚCISK PRZEŻYŁA ...żABA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 15.04.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 zaraz usunę ...ale tak robisz też ? to moje miastowe dziewczę na wakacjach na wsi - też sprawdzała czy to książę Gratuluję odważnej córci Mam nadzieję, że domniemany książę przeżył czuły uścisk? Ja właśnie przed chwilą wynosiłam taką jedną z domu - tylko na chwilę zostawiłam otwarte drzwi i zdążyła sobie żabka wskoczyć Nie mam żadnych oporów przed braniem żaby do ręki, ale dziś kotka przyniosła małą jaszczurkę - i tu miałam już problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 15.04.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 ale dziś kotka przyniosła małą jaszczurkę - i tu miałam już problem JAK TO MAWIAJĄ: nie bój żaby......... jak przyjedziesz do nas w odwiedziny to Julka i jaszczurek brać w ręce Cię nauczy ( na działce jest ich trochę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 16.04.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Amonite, prześliczne te Twoje kwiatki ! W sprawie drzwi, też obstaję za zielonymi, zdecydowanie. Już przyzwyczaiłam się, że będą zielone i nie wiem czy się przestawię na inny kolor ? Może przejrzyj ofertę Stolbud Włoszczowa? Znalazłam tam podobne drzwi do Twoich, ale niestety bez szybek. Na drugim zdjęciu masz kolor. Jakbyś tak zamówiła pierwsze i przemalowała na drugie ? http://images24.fotosik.pl/197/a17b272f5e4ac76d.jpg http://images27.fotosik.pl/196/524e4dfd6ccb7eea.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 16.04.2008 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 TomKa, dzięki Zaraz poszukam ich oferty, rzeczywiście wyglądają całkiem, całkiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 16.04.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 drzwi Padwa ok 2,5 - 3 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 16.04.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 No i sprawdziłam. Te by mi pasowały: http://www.stolbud.pl/pub/Image/m_drzwi/dz12_mediolan_d.jpgalbo te:http://www.stolbud.pl/pub/Image/m_drzwi/DZ5_Dublin_d.jpg Jest jednak jedno ale... Z opisu i przekroju wynika, że one nie są ocieplane. A ja muszę mieć ciepłe drzwi, bo wiatrołap chcę mieć otwarty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.04.2008 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Zagladam tu po raz pierwszy. Bede czekac, az powstana jakies wnetrza, bo na budowlance sie nie znam, ale trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Patrzę i tak sobie myślę, że zielone drzwi to koniecznie. Te na fotkach w dzienniku fajne, z tych ostatnich, które wklejałaś. Że nie ocieplane? Ludzie miewali cieniutkie byle jakie drewniane i żyli. A te nie wyglądają na byle jakie. Ale - warto jeszcze pogrzebać i poszukać, byle były ciepłe i zielone! Kciuki trzymam za Twoją budowę cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.04.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Amonite...............posiadanie czarodziejskiego ogrodu zobowiązuje też w wolnym czasie poszukuję dla ciebie tych zielonych drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts