dorbie 01.09.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Super kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 01.09.2007 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 amonite Gratuluję PnB, 48 dni czekania to niezły wynik Pomysł na kuchnię doskonały. Podpowiem Ci, trochę inną wersję kolorystyczną: http://farm2.static.flickr.com/1059/1295127963_5d8f132ed7.jpg I jak, podoba się? B&S NO MOOOWA Z tymi wersjami kolorystycznymi to już mam mały problem, myślałam też właśnie o zieleni, ale ta kuchnia to w ogóle jest cudo! Układ, aranżacja - suuuper [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 01.09.2007 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 A widzialas je w rzeczywistosci? maja taka strukture na brzegach jakby stare popekane rysy, fajnie to wyglada No właśnie na żywo nie widziałam, ale już na fotkach widać, że są fajne... Na razie jeszcze nie odwiedzam takich sklepów, choć mnie ciągnieeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 01.09.2007 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Amonite świetnie wygląda ta kuchnia!!!! Nie przepadam za gotowaniem, ale w takiej kuchni to kto wie...może i bym bardzo polubiła Hihi, z gotowaniem to ja mam podobnie, ale też myslę, że w takiej kuchni to ochota na pichcenie może wzrosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.09.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Amonite świetnie wygląda ta kuchnia!!!! Nie przepadam za gotowaniem, ale w takiej kuchni to kto wie...może i bym bardzo polubiła Hihi, z gotowaniem to ja mam podobnie, ale też myslę, że w takiej kuchni to ochota na pichcenie może wzrosnąć zawsze może on gotować no i myślę, że ochota wzrośnie na konsumpcję ..... każdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 01.09.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 O rany ale działka!Patrząc jaka jest wypieszczona już wiem czego się mogę spodziewać jak zaczniesz urządzać domek - czekam niecierpliwie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 01.09.2007 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Amonite świetnie wygląda ta kuchnia!!!! Nie przepadam za gotowaniem, ale w takiej kuchni to kto wie...może i bym bardzo polubiła Hihi, z gotowaniem to ja mam podobnie, ale też myslę, że w takiej kuchni to ochota na pichcenie może wzrosnąć zawsze może on gotować no i myślę, że ochota wzrośnie na konsumpcję ..... każdą Oj, YreQ, co ja sobie teraz pomyślałam, to ty wiesz, więc już nie napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.09.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Amonite świetnie wygląda ta kuchnia!!!! Nie przepadam za gotowaniem, ale w takiej kuchni to kto wie...może i bym bardzo polubiła Hihi, z gotowaniem to ja mam podobnie, ale też myslę, że w takiej kuchni to ochota na pichcenie może wzrosnąć zawsze może on gotować no i myślę, że ochota wzrośnie na konsumpcję ..... każdą Oj, YreQ, co ja sobie teraz pomyślałam, to ty wiesz, więc już nie napiszę Milczenie jest złotem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 07.10.2007 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Amonite gratulacje!!!!!! Ruszyło pełną parą! Oby tylko pogoda się utrzymała (temat szamana zaczyna robic się priorytetowy ). Pokaż jakieś zdjęcia (biedny zaczarowany ogród ). Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 07.10.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Wykop trochę mnie przeraził, bo jednak choć domek mały, to dziura w ziemi zrobiła się wielka. Tak to już niestety jest z budową. Robi na działce wielkie spustoszenie. Na naszej działce na samym początku walczyliśmy z porastającymi je chwastami. Teraz po zrobieniu wykopu pod budynek, zgromadzeniu humusu na hałdach, przywiezieniu materiałów działka się skurczyła niemiłosiernie i ... z chwastów prawie nic nie zostało. Na wiosnę przyjdzie czas na urządzanie działki od nowa. Jeżeli masz na działce miejsce to staraj się zachować przynajmniej część z jej pierwotnego klimatu . Mój dziennik budowy Komentarze do mojego dziennika budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 07.10.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 amonite Idziesz dziewczyno jak burza. Gratulacje Moja działka po zdjęciu humusu prezentuje księżycowy krajobraz. A ja naiwnie sądziłam, że połowa działki nie zostanie rozkopana i będę mogła na tej części, zasadzić teraz jesienią chociaż kilka dzrzewek i krzewów. Chciałam jak najszybciej zacząć realizować nie tylko marzenia o domu ale i o ogrodzie wokół niego. Niestety nic z tego nie będzie. Ochraniaj więc jak możesz swoje cudne roślinki. Zazdroszczę znajomego geodety My jesteśmy na etapie poszukiwań jakiejś sensownej osoby do wytyczenia domu. Ale niestety... albo nie mają wolnych terminów albo ceny powalające. Co się dzieje z tymi fachowcami Życzę Ci przede wszystkim wytrwałości i czekam na obiecane zdjęcia. B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 07.10.2007 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Fajnie, że tu zaglądacie Co do działki i ogrodu - to jest tak, że część działki, od której została odłączona moja, jest zagospodarowana i na niej jest stary ogród z oczkami wodnymi itd., na moim kawałku, do którego przechodzi się przez kamienną bramkę, jest ogród młodszy - trochę drzew, krzewów i bylin, ale były one tak sadzone, aby nie kolidowały z ewentualną budową. Pobojowisko i krajobraz księżycowy jest więc troszkę oddzielony od skupisk roślinnych - że tak się wyrażę Niestety, kępa brzóz została troche przysypana ziemią, parę krzewów też, ale nie są to jakieś wielkie szkody i raczej odwracalne. Tak więc - jakaś 1/3 działki została oszczędzona , co więcej, przygotowuję na niej miejsce pod kolejne założenia (czyli w wolnych chwilach chwytam za rydelek i widły amerykańskie i zasuwam ) HenoK - witam w moich skromnych progach Na pewno będzie mi zależało na tym, aby nie zniszczyć tego, co już jest. U mnie też się ta działka dziwnie kurczy ostatnio basiah2, April, co z tym szamanem? Ile brakuje? A może jeszcze jakieś inne sposoby na odpędzenie zimy znajdziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 07.10.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Fajnie, że tu zaglądacie basiah2, April, co z tym szamanem? Ile brakuje? A może jeszcze jakieś inne sposoby na odpędzenie zimy znajdziemy? Zaglądamy z wielką przyjemnością A co do szamana to zerknij na forum Agnieszek. Kasy na jego wynagrodzenie jest już sporo. Potrzebujemy skarbnika, może podejmiesz się tej funkcji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.10.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 No, no, amonite, gratuluję! Ruszyło pełną parą! Będę zaglądać, bo sądząc po ogrodzie i inspiracjach, powstanie domek jak z bajki, o zupełnie magicznym klimacie. Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.10.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Super Amonite Bardzo się cieszę, że ruszyło a jeszcze bardziej że ten ogrodowy cud natury pozostaje w stanie prawie nienaruszonym. Cholernie szkoda by było!!! Kibicuję mocno i czekam na dalszy ciąg (dobrze gdyby z jakimiś zdjęciami bo ja wzrokowiec jestem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 10.10.2007 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 depeesia, braza, dziewczyny kochane, dzięki, że o mnie nie zapomniałyście! Zdjęcia będą na pewno, tylko czasu na razie na ich wgranie brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 10.10.2007 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Potrzebujemy skarbnika, może podejmiesz się tej funkcji ? yyyyy.......eeeeee........ Ja? Skarbnikiem? Nieeeee, za duża odpowiedzialność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.10.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 depeesia, braza, dziewczyny kochane, dzięki, że o mnie nie zapomniałyście! Zdjęcia będą na pewno, tylko czasu na razie na ich wgranie brak... Ehe. Leniuchu Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 depeesia, braza, dziewczyny kochane, dzięki, że o mnie nie zapomniałyście! Zdjęcia będą na pewno, tylko czasu na razie na ich wgranie brak... Trzymam za słowo, ale ja niecierpliwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.10.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 jak by co, to ja też czekam nie(cierpliwie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts