Jasia 21.12.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Niech te Święta będą wyjątkowe - tak wspaniałe, jak żadne dotychczas! http://images33.fotosik.pl/84/367d8a56af85af8e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 21.12.2007 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Dzięęęęęki, Jasia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.12.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://www.funpic.hu/files/pics/00031/00031339.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.12.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Amonite!!! Życzę Ci cudownych, spokojnych i pełnych rodzinnego ciepła Świąt!!! Oby spełniły się wszystkie Twoje marzenia!! http://img208.imageshack.us/img208/5079/carteneige006mk1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.12.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 PRZEpiękne te Twoje widoki, Amonite! i myślę, że widoki na 2008 rok będą równie udane...?! zwłaszcza, że dobrze wykorzystujesz czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 28.12.2007 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Braza, Jasia, dzięki za życzenia i dobre słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.12.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Zima dla budowy to okropny okres, ale jakże pięknie to wygląda!!!! Wiem, że w stosunku do Twoich planów zabrzmi to śmiesznie, ale piekne masz te widoki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 19.01.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Droga Amonite Twój bajeczny, czarodziejski ogród robi ogromne wrażenie nawet wówczas, gdy otula go nielubiana przez Ciebie zima. Zastój, zastojem, ale Ty widzę działasz. Ja po miesiącach "niebycia" przeleciałam przez kilka wątków na forum w celu .... uzyskania natchnienia Natchnienie chwilowe mam - dobrze, że nie odczuwa go obecnie mój portfel Przez przypadek znalazłam jasne kafelki do kuchni ze wzorem koronki - w oknach były koronkowe zazdroski i super to wyglądało. Pomyślałam wówczas o Tobie, ale gnana "natchnieniem" nie zapisałam strony. Jeżeli zainteresuje Cię temacik, to odszukam i zapodam. Pozdrawiam bratnią duszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 19.01.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 http://www.cerkolor.com.pl/index.php?ms=8&id=238 ufffffffffffff znalazłam i jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 20.01.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Dawno nie zaglądałam do Twojego dziennika i proszę, jakie zmiany. Ładnie domek rośnie, teraz sobie trochę odpocznie przez zimę, żeby na wiosnę ruszyć z kopyta. A prócz miejsca, pięknego ogrodu i tych wszystkich obrazkowych cudów uwielbiam w Twoim dzienniku optymizm, który widać w każdym zdaniu i w każdym zdjęciu. Z takim podejściem wszystko musi się udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.01.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Dobry wieczór! Żyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 24.01.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 no i dzień dobry ...... żyjesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 24.01.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 O mamuniu, jaki wstyd Nawet nie zaglądałam do swoich komentarzy, a tu się dzieje, dzieje.... http://www.cerkolor.com.pl/index.php?ms=8&id=238 ufffffffffffff znalazłam i jak ? Szukam czegoś takiego właśnie!!! I powiedz mi szczerze, skąd wiedziałaś, że ostatnio zaprząta moją głowę pytanie, co położyć na ściany w kuchni i łazience? No, skąd??? Oj, moja Ty Bratnia duszo... Aż wkleję to zdjęcie: http://www.cerkolor.com.pl/data/uploadedimages/20071210125854.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.01.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Jakie piękne firaneczki - zazdrostki! Aż zazdrość bierze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 24.01.2008 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 A tak w ogóle, to żyję, żyję, ale zimą dla mnie to wcale nie życie A prócz miejsca, pięknego ogrodu i tych wszystkich obrazkowych cudów uwielbiam w Twoim dzienniku optymizm, który widać w każdym zdaniu i w każdym zdjęciu. Z takim podejściem wszystko musi się udać. Dzięki, dzięki - optymizm, mówisz... Prawdę mówiąc, to ze mnie raczej ostrożna optymistka, nie zakladam, że wszystko mi się uda zrealizować tak, jak to planuję ( od jakiegoś czasu tkwi mi w głowie zdanie, które przeczytałam w książce Ewy Błaszczyk, brzmi ono mniej więcej tak: Jeśli chcesz rozbawić Pana Boga, opowiedz mu o swych planach ) Ale po cichutku myślę sobie, że nadzieję przecież mogę mieć, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 24.01.2008 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Jakie piękne firaneczki - zazdrostki! Aż zazdrość bierze! Ooo, jestem pewna, Depeesiu, że potrafiłabyś takie zazdrostki sama zrobić ( a nawet ładniejsze! ) Chyba, że mówisz o dekorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.01.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Szukam czegoś takiego właśnie!!! I powiedz mi szczerze, skąd wiedziałaś, że ostatnio zaprząta moją głowę pytanie, co położyć na ściany w kuchni i łazience? No, skąd??? Oj, moja Ty Bratnia duszo... Wiedziałam Też szalenie mi się podobają, może zrezygnuję dla nich z beżowych kafli i te zazdroski i ..........szafkę kuchenną aby takie zazdroski na niej zaczepić też widziałam - jeszcze tylko ładny fartuszek i cud miód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 03.02.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Witaj amonite Przybyłam ponownie, przeczytałam i wszystko już wiem Cieszę się, że u Ciebie budowa tak szybko idzie do przodu. Twój ogród jak zwykle piękny. Masz nadal dużo planów i optymizm. To dobrze. U mnie raz pod górkę, raz z górki, ale ogólnie nie narzekam. Podobnie jak Ty czekam na WIOSNĘ i doczekać się jej nie mogę Pozdrawiam gorąco B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 04.02.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 no właśnie amonite bardzo cię proszę ty mi powiedz dlaczego u ciebie nawet zima piękniejsza zresztą w zaczarownym ogrodzie to nawet zima zaczarowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.02.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 zaczarowany ogród, zaczarowana kuchnia i powidła w słoiku.....może i amonite jest zaczarowana.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts