Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do małego domku amonite

Recommended Posts

• Odpowiedzi 661
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...

Droga Amonite :D

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Twój bajeczny, czarodziejski ogród robi ogromne wrażenie nawet wówczas, gdy otula go nielubiana przez Ciebie zima. :D

Zastój, zastojem, ale Ty widzę działasz.

Ja po miesiącach "niebycia" :roll: przeleciałam przez kilka wątków na forum w celu .... uzyskania natchnienia 8)

Natchnienie chwilowe mam - dobrze, że nie odczuwa go obecnie mój portfel :lol:

Przez przypadek znalazłam jasne kafelki do kuchni ze wzorem koronki - w oknach były koronkowe zazdroski i super to wyglądało. Pomyślałam wówczas o Tobie, ale gnana "natchnieniem" nie zapisałam strony. Jeżeli zainteresuje Cię temacik, to odszukam i zapodam.

Pozdrawiam bratnią duszę :D

Dawno nie zaglądałam do Twojego dziennika i proszę, jakie zmiany. Ładnie domek rośnie, teraz sobie trochę odpocznie przez zimę, żeby na wiosnę ruszyć z kopyta. A prócz miejsca, pięknego ogrodu i tych wszystkich obrazkowych cudów uwielbiam w Twoim dzienniku optymizm, który widać w każdym zdaniu i w każdym zdjęciu. Z takim podejściem wszystko musi się udać.

O mamuniu, jaki wstyd :oops: :oops: :oops:

Nawet nie zaglądałam do swoich komentarzy, a tu się dzieje, dzieje.... :) :) :)

http://www.cerkolor.com.pl/index.php?ms=8&id=238

ufffffffffffff znalazłam :D

i jak ?

Szukam czegoś takiego właśnie!!! I powiedz mi szczerze, skąd wiedziałaś, że ostatnio zaprząta moją głowę pytanie, co położyć na ściany w kuchni i łazience? No, skąd??? :o

Oj, moja Ty Bratnia duszo... :wink: Aż wkleję to zdjęcie:

http://www.cerkolor.com.pl/data/uploadedimages/20071210125854.jpg

A tak w ogóle, to żyję, żyję, ale zimą dla mnie to wcale nie życie :wink: 8)

A prócz miejsca, pięknego ogrodu i tych wszystkich obrazkowych cudów uwielbiam w Twoim dzienniku optymizm, który widać w każdym zdaniu i w każdym zdjęciu. Z takim podejściem wszystko musi się udać.

Dzięki, dzięki - optymizm, mówisz... 8) Prawdę mówiąc, to ze mnie raczej ostrożna optymistka, nie zakladam, że wszystko mi się uda zrealizować tak, jak to planuję ( od jakiegoś czasu tkwi mi w głowie zdanie, które przeczytałam w książce Ewy Błaszczyk, brzmi ono mniej więcej tak: Jeśli chcesz rozbawić Pana Boga, opowiedz mu o swych planach ) Ale po cichutku myślę sobie, że nadzieję przecież mogę mieć, prawda? :wink:

Szukam czegoś takiego właśnie!!! I powiedz mi szczerze, skąd wiedziałaś, że ostatnio zaprząta moją głowę pytanie, co położyć na ściany w kuchni i łazience? No, skąd??? :o

Oj, moja Ty Bratnia duszo... :wink:

Wiedziałam 8)

Też szalenie mi się podobają, może zrezygnuję dla nich z beżowych kafli :roll: i te zazdroski i ..........szafkę kuchenną aby takie zazdroski na niej zaczepić też widziałam - jeszcze tylko ładny fartuszek i cud miód :D

• 2 weeks później...

Witaj amonite :D

Przybyłam ponownie, przeczytałam i wszystko już wiem :wink:

Cieszę się, że u Ciebie budowa tak szybko idzie do przodu. Twój ogród jak zwykle piękny. Masz nadal dużo planów i optymizm. To dobrze.

U mnie raz pod górkę, raz z górki, ale ogólnie nie narzekam. Podobnie jak Ty czekam na WIOSNĘ i doczekać się jej nie mogę :D

Pozdrawiam gorąco :D

B&S