kasia Z10 19.08.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 chciałąm zapytać o stół i krzesła- jaki to kolor i firma, bardzo mi się podobają. Aniu, krzesła i stolik- Meble Bydgoskie, stół - Paged. Osobiście podobał mi się bardziej stół MB, ale wymiary były kiepskie i wzięliśmy Paged-u, który jest prawie taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia Z10 19.08.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Dzień dobry, Gratuluję pięknych wnętrz !! I tak jak inni przyłączam się do prośby o namiar na stolarza. Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuję. Dziękuję, przesyłam i również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 19.08.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Szukam porządnego stolarza. Mam na przykład do zrobienia drzwi przesuwne na wymiar lub "okno" pomiędzy sypialnią i łazienką, więc potrzebuję kogoś kompetentnego. Czy możesz polecić swojego stolarza? - drzwi i cała reszta jego prac wyglądą pięknie... Przyłączam się do próśb o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia Z10 19.08.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Zaglądam do ulubionego dziennika budowy, a tu ostatni wpis z lipca . Kasiu, w wolniejszej chwili proszę o więcej informacji i zdjęć z Twojego pieknego domku przyłączam się do prośby Dziewczyny, nie wiele się chyba zmieniło, ale spróbuję jutro zrobić fotki i cosik wkleić . Przybyły szafeczki w wc i łazience, mebelki u Dzieciaczków - i tu zmiana, zdecydowaliśmy się jednak na sosnowe . Są też latarenki wzdłuż chodnika i oświetlenie na tarasie. No faktycznie trochę przybyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia Z10 19.08.2008 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Szukam porządnego stolarza. Mam na przykład do zrobienia drzwi przesuwne na wymiar lub "okno" pomiędzy sypialnią i łazienką, więc potrzebuję kogoś kompetentnego. Czy możesz polecić swojego stolarza? - drzwi i cała reszta jego prac wyglądą pięknie... Przyłączam się do próśb o namiary. poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 20.08.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Dziewczyny, nie wiele się chyba zmieniło, ale spróbuję jutro zrobić fotki i cosik wkleić . Przybyły szafeczki w wc i łazience, mebelki u Dzieciaczków - i tu zmiana, zdecydowaliśmy się jednak na sosnowe . Są też latarenki wzdłuż chodnika i oświetlenie na tarasie. No faktycznie trochę przybyło no to czekamy na zdjęcia również te z ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 22.08.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Kasiu co to za kostka brukowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.08.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Dawno do Ciebie nie zaglądałam, a tu... Pięknie Łazienki, półeczki ogród.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 22.08.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 A ja z zapytaniem -co to za blat w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 23.08.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Kasiu za każdym razem gdy oglądam Twoje piękne zdjęcia to to dochodzę do wniosku, że nie mogłam wybrać lepszego projektu na dom Ten dom jest boski i pięknie go urządziliście pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 23.08.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Kasiu, Obejrzałam nowe zdjęcia i jestem jeszcze bardziej zachwycona świetnym stylem w jakim urządziliście swój domek. Czy te ciekawe konstrukcje na sufitach oraz zabudowa kartongipsowa to twój pomysł, czy korzystałaś ze wsparcia architekta? Patrzę na te puste przestrzenie w moim domu i szukam inspiracji... ja niestety muszę poradzić sobie sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia Z10 25.08.2008 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Kasiu co to za kostka brukowa? chyba było gdzieś w dzienniku - Semmerlock, palio, liść jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia Z10 26.08.2008 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Kasiu, Obejrzałam nowe zdjęcia i jestem jeszcze bardziej zachwycona świetnym stylem w jakim urządziliście swój domek. Czy te ciekawe konstrukcje na sufitach oraz zabudowa kartongipsowa to twój pomysł, czy korzystałaś ze wsparcia architekta? Patrzę na te puste przestrzenie w moim domu i szukam inspiracji... ja niestety muszę poradzić sobie sama szukaliśmy fajnych rozwiązań już na początku budowy, a potem poszliśmy z nimi do projektanta. Skończyło się na tym, że część estetyczna jest w większości pomysłem naszym . Natomiast projekty ścian, elektryk, rozmieszczenie kaloryferów i sufit nad wyspą - nie naszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 27.08.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Na pierwszej stronie dziennika widać je w miarę w jeszcze nie umeblowanych pokojach, a ew. mogę Ci przesłać lepsze zdjęcie z holu. Co Ty na to? Kasiu, bardzo chętnie zobaczyłabym zdjęcie z holu [email protected] Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia Z10 11.09.2008 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 podłoga w holu http://images43.fotosik.pl/9/dc63bd91d7c75bbem.jpg http://images29.fotosik.pl/274/2fe87bc78bdcc28cm.jpg http://images31.fotosik.pl/360/c9b65bb45a3143f5m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 11.09.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Kasiu mam pytanko dotyczące poddasza, po wnikliwej analizie twoich zdjęć doszliśmy z mężem do wniosku, że na poddaszu zrobiłaś dwa pokoje, my tez planujemy podzielić góre na dwie części no i oczywiście będzie tez łazienka. Czy mogłabyś wkleić zdjęcia pokoi na poddaszu? Ciekawi mnie czy dobrze to sobie wszystko wyobrażam z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 11.09.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Kasia!!!! Suuper wnętrza , (ja jestem jednak tchórz ) podobał mi się Twój styl ,kolory czerwieni i zrezygnowałam z tego ,u Ciebie wygląda wszystko bosko Mam pytanie dotyczące żaluzji ?Czy są drewniane, gdzie kupowane i jak montowane??? Pozdrawiam i gratuluję !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaDominik 17.11.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 gratulujemy przepięknego domku !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwka2007 17.11.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Ja również GRATULUJEę, Wasz domek to prawdziwa kopalnia pomysłów.Czy klinkier na kominach i murkach oraz płytki elewacyjne to Kosmo z Wienerbergera? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia Z10 22.11.2008 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Ja również GRATULUJEę, Wasz domek to prawdziwa kopalnia pomysłów. Czy klinkier na kominach i murkach oraz płytki elewacyjne to Kosmo z Wienerbergera? Z góry dziękuję za odpowiedź. dzięki Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts