ba-sia3 15.11.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 niestety mieszkamy w łódzkim na priv mogę dać więcej informacji. Schody miały być troszk e inne zupełnie kanciaste ale te wyszły jak dla mnie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 15.11.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 ba-sia3, bardzo ładne schody, też chciałabym podobny kolor. Z jakiego są drewna i jaki to kolor? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 15.11.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Agusia, a jaki masz otwór??? My zrobiliśmy 110 x 380 cm - będą albo zupełnie proste (klasyczne jednobiegowe), albo z małym zabiegiem na początku (3-4 stopnie). Nie pamietam dokładnie ile ma, ale wiem że jest conajmniej o 1-1,5 m za długi. Tak to jest jak buduje się samemu i robi inaczej niż jest w projekcie. Ja właśnie w projekcie mam takie schody jak Ty chcesz zrobić, czyli i na dole i na górze po kilka stopni zabiegowych. Ale nie podobają mi się takie schody więc stwierdziliśmy, że zrobimy proste. Dlatego otwór musiał być większy, aby nie uderzać głową o strop, no i żeby nie były za strome. A teraz mamy problem, bo na górze nie mieszczą się nam drzwi do jednego z pokoi. Zastanawiam się jeszcze czy byłaby możliwość jakoś dozbrojenia i nadlania kawałka stropu, aby ten otwór pomniejszyć. Muszę się dowiedzieć czy jest to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 15.11.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 ba-sia3, bardzo ładne schody, też chciałabym podobny kolor. Z jakiego są drewna i jaki to kolor? Pozdrawiam Drewno dąb kolor orzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 15.11.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 ba-sia3, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikela 15.11.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 ba-sia3, również dziekuje - Łódz to troche daleko spróbuje znaleść kogoś bliżej pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolcia1121 26.11.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Witam, Tak oto wygladaja moje schody.Są wykonane z drzewa jesionowego i barwione na kasztan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 26.11.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Jolcia1121, a dlaczego zdjecia takie mikroskopijne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolcia1121 27.11.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 hmm własnie nie mam pojecia jak wgrac,aby byly wieksze:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 27.11.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 A szkoda, bo schody ładne - wtążkowa barierka - moje marzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.11.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 To może i ja się pochwalę Schody są świeżutkie, skończone w zeszłym tygodniu, nie patrzeć na te wiszące nad nimi kable - przeróbka oświetlenia planowana na środę Niestety, są trochę zakurzone - pojechałam wczoraj z wiaderkiem je wymyć, ale okazało się, że z powodu pierwszych mrozów panowie zakręcili wodę na budowie Marzyły mi się schody "wychodzące ze ściany", ale obudziłam się zbyt późno, kiedy zamontowanie ich było praktycznie niemożliwe, dlatego schody dywanowe są małym kompromisem. Podobnie jak barierka - najbardziej podobają mi się schody bez poręczy lub z poręczą biegnącą wzdłuż ściany, ale chciałabym mieć kiedyś dziecko, więc wiadomo, że mieszkanie urządzam również z myślą o nim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnk 30.11.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Mi się podoba takie rozwiązanie, jeżeli chodzi o schody: http://n-design.pl/#/pl/galeria/dom_w_izabelinie?p=784 eleganckie i nowoczesne. To niestety nie jest zdjęcie z mojego domu, czego oczywiście bardzo żałuję. Ale jak tylko dorobię się własnego domu, to na pewno zatrudnię projektantów z n-design, żeby mi stworzyli takie cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.11.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 odpuść sobie tę tanią reklamę - źle świadczy o n-design Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 09.12.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 POMOCY!!!Czy macie schody wewnetrzne w plytkach? Planuje takie i juz mialam zamawiac plytki ale mi wykonczeniowiec powiedzial, ze to nie sa stopnice i bedzie wygladac dziwnie... znalazlam listwy takie metalowe ale czy to nie bedzie zle wygladalo we wnetrzu??wklejcie ktos jakies zdjecia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.12.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 POMOCY!!! Czy macie schody wewnetrzne w plytkach? Planuje takie i juz mialam zamawiac plytki ale mi wykonczeniowiec powiedzial, ze to nie sa stopnice i bedzie wygladac dziwnie... znalazlam listwy takie metalowe ale czy to nie bedzie zle wygladalo we wnetrzu?? wklejcie ktos jakies zdjecia!! ja mam takie do piwnicy. I jakies listwy metalowe są. Poszukam fotki. Mam. Przepraszam ale tylko takie, brudne http://lh3.ggpht.com/_8Plan52eFtk/TDeFnibBikI/AAAAAAAAC5M/Gbxh9qfY8-s/schodypiwnica.jpg http://lh6.ggpht.com/_8Plan52eFtk/TDeFnvYwr6I/AAAAAAAAC5M/bQUi_-EDm5E/schodypiwnica1.jpg Nie wiem czy coś Ci to pomoże. Gdzieś na forum widziałam ładne schody w płytkach. Ja osobiście wolę drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 09.12.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Anetkodziekuje bardzo wlasnie o to mi chodzi. W sumie nie wyglada zle tyle, ze u Ciebie to do piwnicy a tam ujdzie wszystko. Ja mam odwratnie nienawidze drewnianych schodow. Mam teraz takie i dla mnie masakra!! Kazdy tupot slychac jak dudnienie stada koni a jak ktos tak wyczulony na halas jak ja to ma przechlapane. Nawet myslalam o przyklejonych drewnianych stopnicach ale maz twierdzi, ze wtedy pierwszy stopien wyjdzie zbyt wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 09.12.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Jeśli wszystkie stopnie masz takiej samej wysokości, to nie wyjdzie za wysoko. Musiałabyś już teraz ten pierwszy stopień mieć za wysoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 09.12.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Alutka,to moze oblozyc kamieniem?zdecydowanie lepiej wyglada od plytek.... http://www.asagan.pl/oferta/schody_wewnetrzne/max/5/3.jpg http://www.marmokom.pl/images/schody.jpg http://www.expodem.com.pl/files/schod_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaros 09.12.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Ja też jestem za tym, by alternatywą dla płytek był kamień. Jeśli to zbyt duży koszt dla Ciebie, to spróbuj położyc na schody wykładzinę, to bardzo popularna okładzina w Irlandii, gdzie mieszkam - nie słychac tego stukotu, o którym piszesz, jest ciepło w nogi i jeśli wybierzesz ładną wykładzinę, to wygląda to naprawdę lepiej niż płytki - nie wiem, czemu, ale mam na nie alergię Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 09.12.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 (edytowane) oczywisciea wysokiej jakosci wyladzina pcv dobrze docieta,dokladnie przyklejona i wykonczona,potrafi swietnie imitowac zywice....plytki na schody wewnatrzne w mieszkaniu?.....przyznam szczerze,ze nie widzialam ani jednej dobrej realizacji.... http://www.diampol.pl/oferta/o4_b.jpg Edytowane 9 Grudnia 2010 przez prawdziwy.anika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts