KAISER 06.04.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Swoją drogą to my też możemy zrobić coś takiego, ale koszt byłby spory - mebel nie był składany ze zwykłej białej płyty wiórowej, wszystkie formatki są lakierowane - elementy korpusu białym matem, fronty w połysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.04.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 kaiser rozumiem, ze regał inwestorów, ale może mógłbyś go tak cichaczem cyknąc telefonem, tak En face. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 07.04.2013 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Kaiser-jak zawsze pelna klasa GUMISIA mam nadzieje , ze o moich tez tak napiszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 07.04.2013 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Jola problem w tym, że posty zniknęły bez słowa wyjaśnienia, Posprzątałaś...wybiórczo... to tyle ode mnie w tym temacie.Usunęłaś moje posty , które nie naruszały regulaminu ani nie były obraźliwe nie Dziw się, że protestujemy... Kiedy się sprząta, to globalnie - nie może być tak, że posty X znikną (bo są trollingiem lub spamem), a posty Y i Z (które są ripostą) nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.04.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 GUMISIA mam nadzieje , ze o moich tez tak napiszesz ja juz napisałam wczoraj szczerze, że twoje będą ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 07.04.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Ciekawe doświadczenie, pierwszy raz ktoś usunął mój post... Poniższy też niemerytoryczny, wiec zaraz pewnie zniknie, ale istotny. kaiser rozumiem, ze regał inwestorów, ale może mógłbyś go tak cichaczem cyknąc telefonem, tak En face. Żono m, niedawno zaglądałam do Ciebie i trafiłam na taki wpis: Ostatnio bardzo mnie denerwuje, że prawie co kilka dni, ktoś obcy podjeżdża pod dom, chodzi wokół, ogląda, chce wejść zobaczyć [...] Czasami przez okno widzę jak ktoś podjedzie pod drogę dojazdowa, zatrzyma się zrobi kilka fotek telefonem i odjeżdża. Odliczam dni, kiedy wreszcie zakończymy ogrodzenie i obsadzimy się trochę thujami czy czymś, bo mam dość. [...] Nie rób innemu tego, co tobie niemiłe. Nie chcesz, żeby inni fotografowali Twój dom, to nie proś, aby ktoś w cudzym domu robił dla Ciebie fotki prywatnych rzeczy. Kaiser robił schody, ma prawo zrobić etapy i efekt końcowy swojej pracy. Robienie zdjęć regału wykracza poza ten zakres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.04.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Domyślam sie, ze kaiser i tak by spytał o pozwolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 07.04.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Ładnie to wyszło, jak będę na etapie schodów to tak jak mówiłem zgłoszę się do wyceny Strasznie gęsta atmosfera nam się tutaj zrobiła wrzucam nowe zdjęcia żeby zmienić temat [ATTACH=CONFIG]181781[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]181782[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]181783[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]181784[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]181785[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 07.04.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Atmosfera gęsta ale schody ładne a biały regał bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAISER 08.04.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Chyba już nie będę zawracał głowy inwestorom kolejnymi zdjęciami, każdy jest zapracowany i jak już wybudował piękny dom to chce w nim odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 08.04.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 GUMISIA mam nadzieje , ze o moich tez tak napiszesz A poslodze Ci:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 08.04.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Chyba już nie będę zawracał głowy inwestorom kolejnymi zdjęciami, każdy jest zapracowany i jak już wybudował piękny dom to chce w nim odpocząć O nie,nie-ja sie sprzeciwiam-bardzo lubie sobie wpasc i popatrzc na te cudne meble jakimi sa Wasze schody:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.04.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 zostawiono posty dotyczące schodów. Usunięto dyskusję, która nie była o schodach.Jak komuś przeszkadza czyjaś obecność/sposób komentowania to można zawsze włączyć sobie opcję ignorowania i wówczas te posty się nie pojawiają. i Już. A nie roztrząsać godzinami kto ma prawo i do jakiego typu wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 10.04.2013 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Za chwilę kilka osób otrzyma zakaz wypowiadania się w tym w wątku... J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 10.04.2013 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Swoją drogą to my też możemy zrobić coś takiego, ale koszt byłby spory - mebel nie był składany ze zwykłej białej płyty wiórowej, wszystkie formatki są lakierowane - elementy korpusu białym matem, fronty w połysku. to ja mam pytanie techniczne. Rozumiem, że wasz system jest montowany do ściany, potem odpowiednio osłonięty , zapewne karton gipsem lub czymś podobnym imitującym ścianę. Ale nie o tym chciałem. Ile miejsca jest potrzebne na wasz system? Konkretnie ile cm od włąsciwej ściany do tej zakrywającej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.04.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) o matko ....a tutaj znowu porządki były??? zniknął cały wczorajszy dzień:jawdrop:co tym razem przeskrobałyśmy??? Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez aneta s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.04.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Za chwilę kilka osób otrzyma zakaz wypowiadania się w tym w wątku... J. Na to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaryt 10.04.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Prześledziłam cały wątek, bo przymierzam się do zrobienia w mieszkaniu schodów. Wątek jest prawdziwą skarbnica wiedzy! Pytanie do LasekD. Możemy umówić się na pomiar w Wawie? Bardzo podobają mi się Twoje schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LasekD 10.04.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 margaryt,odpowiedziałem Ci wczoraj na Twoje zapytanie na PWSprawdź skrzynkęJak coś to dzwoń na 608404823 bo jutro będę w stolycy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 10.04.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 To zeby nie bylo ze tylko peplam i trzeba mnie wykasowac to ja tez pokaze swoje dokonczone schody. Dawno temu byly na FM ale doszly listwy zrobione przez mezusia wiec oto one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts