yecath 16.11.2014 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Ja niestety mam zaburzenia błędnika i wszystko, co troszkę odchodzi od normy i nie wygląda stabilnie, sprawia, ze od razu kręci mi się w głowie. Ja jutro będę miała swoje nowe schody, aż jestem ciekawa, co z tego wyjdzie, bo jakoś tak wyszło, że to mąż w większości wybierał szczegóły... Już się boję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.11.2014 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Yecath, czekam na fotki pewnie nie tylko ja. Kilka inspiracji dla tych, którzy jeszcze nie mają schodów Drewno tylko środkiem nałożone na wylane stopnie Proste i ciekawe rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LasekD 17.11.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Drewno tylko środkiem nałożone na wylane stopnie Proste i ciekawe rozwiązanie [ATTACH=CONFIG]289506[/ATTACH] Ale w sprzątaniu tego już tak różowo nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yecath 18.11.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Wrzucam fotki naszych, są prawie gotowe Jeszcze tylko zaślepki Już się w nich zakochałam! Nie są tak odjechane, jak większość schodów w tym wątku, raczej klasyczne, ale o takich marzylam. I do tego pięknie pachną I moim zdaniem, naprawdę niedrogo nas wyszły. Na górze za jakiś czas połączą się z dębową olejowaną podłogą. Ale trochę muszą na to połączenie poczekać niestety... Póki co mamy tam wykładzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.11.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 a tak wyglądają skrzydła półkowe montowane w porothermie Pozwoliłam sobie powiększyć zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel38 19.11.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 imponujące te schody, u mnie w domu są drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.11.2014 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Uwaga - firmy prezentujące w tym wątku swoje realizacje, są proszone o wykupienie płatnego profilu. Inaczej wpisy będa usuwane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.11.2014 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 yecath troche chyba za cienkie te stopnie? :oCzy mi sie wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LasekD 24.11.2014 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Wydaje Ci sięNa moje oko stopnie mają 4cm grubości,więc jest to standart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yecath 24.11.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Właśnie zmierzyłam, LasekD, masz dobre oko - dokładnie 4 cm. A już się przestraszyłam, bo w sumie nie omawialiśmy ze stolarzem grubości stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 24.11.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Świetny efekt wizualny tych wiszących schodów. Ciekawe czy ktoś się zdecyduje na realizację takiego wyjścia poza schematy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yecath 24.11.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 i znowu sprawiacie, że w głowie mi wiruje i mój błędnik wariuje od samych zdjęć Wy tak nie macie? Możecie spokojnie oglądać te fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.11.2014 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Świetny efekt wizualny tych wiszących schodów. Ciekawe czy ktoś się zdecyduje na realizację takiego wyjścia poza schematy: [ATTACH=CONFIG]290844[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]290845[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]290846[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]290847[/ATTACH] Tematy na tapetę jako tło do bardzo prostych schodów ale w kontrastowym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 25.11.2014 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 i znowu sprawiacie, że w głowie mi wiruje i mój błędnik wariuje od samych zdjęć Wy tak nie macie? Możecie spokojnie oglądać te fotki? Jako dziecko przeżywałam horror wchodząc na prześwitujące schody prowadzące na peron SKM w Gdyni Stoczni. Dosłownie ogarniała mnie panika i siódme poty biły, a przy tym w mojej dziecięcej głowie pojawiał się strach o utratę obuwia i całego "majątku", który niosłam Z czasem oswoiłam mój lęk wysokości, a logiczne myślenie dokonało reszty. Ostatni raz panika mnie zjadła na szczycie góry w parku Gaudiego, struchlałam i bałam się ruszyć z miejsca, schodziłam rozdygotana tyłem, patrząc pod nogi i nie rozglądając się na boki. Z przyjemności zrobił się koszmarek. Patrząc na te lekkie piękne schody widzę tylko ich urodę, nie myślę, że mam po nich chodzić. Może jeśli spojrzysz w taki sposób, wyłącznie jako na piękną formę, przestanie Ci się kręcić w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 25.11.2014 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Nie przestanie Jeśli szaleje błędnik, a nie wyobraźnia, nic się nie da zrobić... Nie przejdę po prześwitującym pomoście zawieszonym metr nad ziemią - przestaję oddychać , sztywnieję i nie jestem w stanie się poruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perhod 25.11.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Uwaga - firmy prezentujące w tym wątku swoje realizacje, są proszone o wykupienie płatnego profilu. Inaczej wpisy będa usuwane. No ta ja już raczej nie będę się w ogóle wypowiadał........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.11.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Eh, Per*hod, może posluchaj Elfirki, bo zaglądający tu poniosą naprawdę dużą szkodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.11.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 (edytowane) Edytowane 26 Listopada 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.11.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Polacy też potrafią zaprojektować schody D58 by Widawscy Studio Architektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.11.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 W tym projekcie to nie tylko schody piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts