minkapinka 20.05.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Balustrada bardzo mi się podobała dopóki nie dostrzegłam listków ja tez nie zauważyłam listków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 20.05.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 czyżby faceci byli bardziej spostrzegawczy od kobiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 20.05.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 moim zdaniem listki doskonale komponuja sie z widokiem za oknem, aga - czekam na kolejne zdjecia, bo widaje mi sie, ze bedzie to piekny dom z niepowtarzalnym klimatem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.05.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 (edytowane) czyżby faceci byli bardziej spostrzegawczy od kobiet? Czy ja wiem? Nie podlega dyskusji, że faceci to na ogół wzrokowcy. Jednak nie potrafią zauważyć nawet zmiany fryzury, więc nie nazwałabym ich spostrzegawczymi Oczywiście są wyjątki Listki rzecz gustu oczywiści. Ja wolę proste formy i dla mnie te listki są zbędnym ozdobnikiem, w dodatku takim przyczajonym trochę. Niby miało być ozdobnie, ale tak jakoś bez przekonania. No i wyszło tak jak wyszło. Tak czy siak, póki listków nie dostrzegłam podobało mi się bardzo. Z listkami znacznie mniej. Edytowane 20 Maja 2010 przez JoShi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 20.05.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Hmmmmm... listki jak się znudzą zawsze można ściągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkala2 20.05.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 W końcu coś oryginalnego. Brawo !!! Kolor też świetny. No to ja nieśmiało wklejam zdjęcia swoich schodów i balustrad... Balustrada na antresoli ( 5 m ) : http://images46.fotosik.pl/295/7c11d19d8aa1a90fmed.jpg Schody : http://images39.fotosik.pl/292/8a102ca8cf1c63f4med.jpg http://images44.fotosik.pl/296/771afbcb9151e229med.jpg http://images41.fotosik.pl/291/7bd2623fc44c04b5med.jpg http://images50.fotosik.pl/296/9e82e23e5aba6de3med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkala2 20.05.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 aha - te listki są najlepsze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 21.05.2010 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 aha - te listki są najlepsze !!! Dziękuję ! Faktycznie, głównie te listki zwracają uwagę oceniających i generalnie.... bardzo się ludziom podobają. To chyba faktycznie kwestia gustu. Tak czy inaczej, bardzo dziękuję za WSZYSTKIE Wasze opinie. Miłego weekendu ( podobno ma przestać padać ) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.05.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Aga bardzo ładne i oryginalne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.05.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Joshi,potrafią zauważyć i fryzure i nowy ciuch i inne zmiany Wasze, tylko nie zawsze chcą to okazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.05.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 To ja się wyłamię.Nie podoba mi się zbytnio forma tej balustrady.A z tymi listkami to już w ogóle. Przynajmniej jeden głos na nie, w przeciwnym razie byłoby zbyt słodko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 21.05.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Ja również jestem na nie listkom,odebrały cały urok tej balustradzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.05.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 To jest wątek "pochwalcie się swoimi schodami" przypominam, a nie "skrytykujcie moje schody" - nie piszmy że brzydko, tylko dlatego że nikt tego jeszcze nie powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magartur 24.05.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 (edytowane) To jest wątek "pochwalcie się swoimi schodami" przypominam, a nie "skrytykujcie moje schody" - nie piszmy że brzydko, tylko dlatego że nikt tego jeszcze nie powiedział Nie zgodzę się z tą wypowiedzią. Dział ten jest w pewnym sensie dla mniej lub bardziej próżnych osób (nie ma ludzi wolnych od tej cechy). Wstawiając tu zdjęcia swoich schodów liczymy na same pochlebne opinie. Niestety nie wszystkim muszą się one podobać. Skoro godzimy się na pozytywne opinie, to musimy być też przygotowani na krytykę. Jeśli jednak boimy się krytyki, lub nie jesteśmy sami pewni "uroku" naszych schodów, to po prostu ich nie prezentujmy. Urok części prezentowanych tu schodów polega przede wszystkim na ich cenie (jest to ta bardziej próżna część forumowiczów, bo nie sztuka mieć ładne schody wydając na nie spore pieniądze - sam się zaliczam do tej grupy próżnych, choć moje schody kosztowały mnie wiele wyrzeczeń), urok innych polega na ich oryginalności oraz wizji właściciela domku. Zdarzają się jednak także projekty naprawdę nieprzemyślane i/lub przesłodzone i skoro się pojawiają na forum, to muszą liczyć się z krytyką. Co do powodu tej dyskusji, a mianowicie schodów AGA NR 1, to według mnie mieszczą się one na granicy 2 i 3 grupy. Widać w nich wizję autorki, dbałość o szczegóły, oryginalność. Niestety są trochę "przesłodzone". Są tu pomieszane i nie pasujące do siebie style. Widać, że pomysł na kształty balustrad jest zaczerpnięty z witraży lecz trochę nie pasuje do całej reszty. Prostota samych schodów, "klatki schodowej", kafli na podłodze oraz układ okien kłóci się ze wzorem balustrady. Wzór powinien być według mnie prostszy, mieć mniej łuków (lub nie mieć ich wcale), no i największym nieporozumieniem są te okrągłe elementy z których wyrastają listki. Żeby nie było tak ostro, to przyznam że mimo wszystko balustrady mają swój urok, są bardzo oryginalne i widać włożone w nie serce - w innym połączeniu mogły by wyglądać ciekawie Artur Edytowane 24 Maja 2010 przez magartur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.05.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 To jest wątek "pochwalcie się swoimi schodami" przypominam, a nie "skrytykujcie moje schody" - nie piszmy że brzydko, tylko dlatego że nikt tego jeszcze nie powiedział To jest forum dyskusyjne a nie kółko wzajemnej adoracji. Każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie. Szczególnie, że opinie krytyczne wypowiedziane były wyjątkowo kulturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78South 24.05.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 ktoś, kto prezentuje swoje schody (łazienkę, kuchnię...), domyślam się, jest z nich zadowolony. Zadowolony na tyle, by tą radością podzielić się publicznie. Dlatego gdy widzę już coś gotowego, po prostu oglądam i nie oceniam publicznie. Jak mi się podoba, mogę pochwalić (bo myślę, że po to załączane są zdjęcia) jak mi się nie podoba, dziub w ciup. Nie widzę potrzeby stukania w klawiaturę zdań typu Bleee! Po co? Było minęło. Ktoś zadecydował, że to a to ma wyglądać tak a tak i koniec. Kropka. Można dopytać o szczegóły i pewne rozwiązania, rodzaj użytego materiału. No chyba że zdania typu "ale to paskudne" mają posłużyć tym niezdecydowanym, coby się napatrzyli i nie popełnili tego samego błędu u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.05.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Dlatego gdy widzę już coś gotowego, po prostu oglądam i nie oceniam publicznie No i super. Na szczęście nie wszyscy muszą postępować tak jak Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 24.05.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Mnie też się nie podobają, ale podziwiam za dowagę. Ile osób na tym forum krytykuje, a nic nie pokazuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 25.05.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Nasza jesionowa prosta prostota http://lh6.ggpht.com/_CLqG_7mJqX0/S_usn6l_8qI/AAAAAAAAAVw/XftKznRXtfQ/s640/Picture%20057.jpg http://lh4.ggpht.com/_CLqG_7mJqX0/S_usqIJUaQI/AAAAAAAAAV0/sXEvppszqzg/s640/Picture%20059.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olenka717 25.05.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 mnie sie podoba ta elegancka prostota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts