Liwko 09.11.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 (edytowane) emjot, lata 80-te ci się marzą? Gorączka sobotniej nocy? Edytowane 9 Listopada 2011 przez Liwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hamlet 09.11.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Mężu powiem szczerze, że efekt piorunujący, aczkolwiek nadający się idelanie do nocnego klubu a nie do domu. Takie jest moje zdanie. I to wszystko za nie małą kasę tak domniewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.11.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 mnie tylko zastanawia jak sie na takich dlugich szklanych schodach nie zabic ?? ze o myciu tego wole nie myslec ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.11.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 też zastanawia mnie bezpieczeństwo użytkowania szklanych stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hamlet 10.11.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Co tam bezpieczeństwoEkstrawagancja jest najważniejsza;)Ale nie dołujcie już właściciela tych schodów bo popadnie w kompleksy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 10.11.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 ok schody sa naprawde ladne /moze jak by wyciac troche swiatla/ ale nie odwazyla bym sie dac szkla bo jak dla mnie w domu jest totalnie niepraktyczne !!! ja dalam polerowany gres na 5 schodkow z parteru na polpietro piwnicy i juz mysle nad tasmami antyposlizgowymi bo bedzie ciezko !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 10.11.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 też zastanawia mnie bezpieczeństwo użytkowania szklanych stopni. ja mam z granitu i już nie jeden by na nich zęby wybił,też myślę o położeniu dywaników,ale ich nie cierpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 10.11.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 ja mam z granitu i już nie jeden by na nich zęby wybił,też myślę o położeniu dywaników,ale ich nie cierpię ja nienawidze dywanikow ... dlatego na kafle chyba przykleje czarne paski - jakos bede je musiala przezyc !!! a 15zl to nie wydatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.11.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Gdy w domu są dzieci, takie schody na pewno nie są bezpieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.11.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Gdy w domu są dzieci, takie schody na pewno nie są bezpieczne. jakie schody i jakie dzieci masz na mysli? bo dla raczkującego dzieciaka żadne schody nie będą bezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 11.11.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Drewniane na pewno nie są tak śliskie jak szklane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.11.2011 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 te schody są wykonane ze specjalnego szkła i mam przekonanie, że są bezpieczniejsze od kamiennych czy z płytek.drewno polakierowane lakierem na wysoki połysk też może być niebezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 12.11.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 drewno polakierowane lakierem na wysoki połysk też może być niebezpieczne b z d u r aaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.11.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 b z d u r aaaaaaaaaaaa oczywiście ze mogą być śliskie, w rajstopach juz dwa razy zaliczylam dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.11.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 b z d u r aaaaaaaaaaaa Oj mylisz się i to bardzo. Ja na swoje, po kilku lądowaniach, musiałem dać nakładki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.11.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 b z d u r aaaaaaaaaaaa a Ty to twierdzisz z teorii czy z praktyki? bo ja uważam, ze schody na wysoki polysk sa równie sliskie jak schody kamienne niepłomieniowane, a biorąc pod uwagę zaokrąglenie stopnia mozna na nich zjechac z góry na dó i nieźle sie poobijać - to wiem z praktyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.11.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Budujmy więc parterowe domy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.11.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Budujmy więc parterowe domy! Taki właśnie będzie na bank mój następny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.11.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Budujmy więc parterowe domy! kwestia wielkosci działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 12.11.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 albo ..... dla nas priorytetem przy wyborze domu były: schody, kominek i ogród schody mam zwykłe, wygodne ze spocznikiem, drewniane - jesionowe - żadne "dizajnowskie kominek mam kaflowy ciepły i sporo ogrodu, którego urządzanie sprawia nam dużo frajdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts