nidziowa 14.08.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Nasz czeka na pozwolenie na budowę - walka z papierami jest gorsza niż budowa Eeeeee nieprawda. Dojdziecie do wykańczania to dopiero zobaczycie jaka fajna jest budowa. Znalezienie fachowca graniczy z cudem, a jak juz ktoś się znajdzie to tzreba czekać na niego 2 miesiące. Szukanie, dzwonienie, rozmowy, negocjacje, dyskusje z mężem konczące się zazwyczaj kłotnią, podejmowanie decyzji......i tak codziennie wkoło. Zyczę cierpliwości i duzo spokoju ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 17.08.2007 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 WITAMY. Ładny domek, a jego największą zaletą jest to, że już stoi. Nasz czeka na pozwolenie na budowę - walka z papierami jest gorsza niż budowa Pozdrawiamy i życzymy szybkiego wykończenia (domu, nie inwestorów ) Dzięki, razem będziemy sie powoli wykańczać - domek i inwestorzy A co do tego, że gorsza jest walka z papierami - to fakt, bo to wkurza , a budowa już cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
red door 17.08.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Witam! Fajnie patrzeć jak rośnie domek i dzidziuś też :lol:Fachowców do wykończeniówki już macie ? Bedę obserwować jak posuwają się prace , i bardzo prosze wklejać dużo zdjęć !!!! http://foto.onet.pl/2t34e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaloska 17.08.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 http://foto0.m.onet.pl/_m/7553ffbee6767748f62fb74c5aea31ec,5,19,0.jpg Piekna dachówka!!!! Co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 17.08.2007 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Piekna dachówka!!!! Co to takiego? Dzięki IBF, cementowa rzymska, podwójne "s", brąz. Mocna, "na żywo" wyglada na prawdę super Mogę Ci przesłać namiary, gdzie dostaniesz dość spory upust na nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 17.08.2007 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Witam! Fajnie patrzeć jak rośnie domek i dzidziuś też :lol:Fachowców do wykończeniówki już macie ? Bedę obserwować jak posuwają się prace , i bardzo prosze wklejać dużo zdjęć !!!! Oj, fachowców mamy, bo to kuzyn - złota rączka i mój mężuś też dużo potrafi, tylko funduszy na razie brak, bo budujemy bez kredytu Robimy instalacje, a raczej rowki pod kable, niedługo - mam nadzieje - okienka. Na pewno wiele pomysłów ściągniemy podgladając Was Zdjęcia postaram sie wkleić w niedalekiej przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 18.08.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Nie chciałam zaśmiecać tamtego wątku, więc odpisuje tutaj: bardzo mi miło że podabają ci sie te strony, zapewne Jaworze też nie jest ci obce, bo jest bardziej widokowe niz Jasienica. A jak już tu trafiłam to pogratuluję ładnego domku, pracowitego męża i małego urwisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 19.08.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Hej obejrzałam rzuty waszego domku i mam wrażenie, że gdybym budowała wybrałabym podobny projekt. Podoba mi sięszczególnie bardzo funkcjonalne rozłożenie pomieszczeń, dostęp do łazienki na górze ze wszystkich pomieszczeń, osobno kotłownia, wejście do kuchni z korytarza same zalety, a 125m to całkiem sporo np. do sprzątania, a ci, co mają po 300m na 2 osoby muszą szukać się po kątach i kupować po kilka telewizorów, żeby im smutno nie było, a to spory i niepotrzebny wydatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 20.08.2007 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Nie chciałam zaśmiecać tamtego wątku, więc odpisuje tutaj: bardzo mi miło że podabają ci sie te strony, zapewne Jaworze też nie jest ci obce, bo jest bardziej widokowe niz Jasienica. A jak już tu trafiłam to pogratuluję ładnego domku, pracowitego męża i małego urwisa. Ja jeżdżę docelowo do Chybia, bo mam tam rodzinkę, a Jasienicę odwiedzam, bo macie tam od killku lat to, czego zazdrości Wam Chybie, czyli... Mc'Donald Bianca, kiedy rozpoczynasz i pochwalisz sie fotkami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 20.08.2007 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 I zaczęło się kucie rowków pod instalacje... http://foto1.m.onet.pl/_m/686b7a854835270fc6e41542a10c9c15,5,19,0.jpg Ale tu bałagan http://foto1.m.onet.pl/_m/8e2c16cc8a6140ab92c91c7603274f05,5,19,0.jpg Kto to posprząta?? http://foto2.m.onet.pl/_m/46b4b8d6a2f825d7eb6c19280e52d3f6,5,19,1.jpg Na pewno nie ja http://foto2.m.onet.pl/_m/7837b1512e9cb538c84a392db250b26e,5,19,0.jpg A na pocieszenie perspektywa, z której nie widać kurzu i gruzu http://foto1.m.onet.pl/_m/7f759be5d33bf394b50301bd5d33c86d,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szachy 20.08.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Pozdrowienia dla mlodego pomocnika I jak najmniej klopotow na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 20.08.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Bianca, kiedy rozpoczynasz i pochwalisz sie fotkami?? Rozpoczęli dokładnie dwa tygodnie temu i są na etapie: rozebrany dach, jedna ściana kolankowa wybudowana, część jednej ściany szczytowej i część drugiej ściany szczytowej (trochę więcej) a dzisiaj rozbierają ostatnią część dachu nad schodami do domu, więc modlę się o piękną pogodę dopóki nie skończą! A tak wogóle to mam rozterkę gdzie niby założyć dziennik: w remontach czy w budowach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 20.08.2007 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Pewnie, że tutaj Tu mamy np. "dom z duszyczka", "nasze poddasze" itp. Tutaj zagląda więcej osób Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.08.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Jadwisiu, jak już pisałam, cudny człowieczek Patrzę na Wasze schody i musze pochwalić bo bardzo ładnie zrobione. Takie równiutkie Mam pytanie, jakich wymiarów macie drzwi balkonowe nad wykuszem? Muszę znaleźć jakieś wymiary, bo troche zmieniamy górę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 20.08.2007 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Jadwisiu, jak już pisałam, cudny człowieczek Patrzę na Wasze schody i musze pochwalić bo bardzo ładnie zrobione. Takie równiutkie Mam pytanie, jakich wymiarów macie drzwi balkonowe nad wykuszem? Muszę znaleźć jakieś wymiary, bo troche zmieniamy górę... Pisałam o tym w Twoich komentarzach... Zrobiliśmy drzwi na 120, ale to jest bardzo niepraktyczne, bo jedno skrzydło to za szeroko, a jak dwa - to za wąskie przejście Zatem przed wstawieniem okien będziemy je zwężać o 20 cm i takie "setki" będą w sam raz Szkoda że od razu o tym nie pomyśleliśmy... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.08.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 21.08.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 A jaki masz klinkier??? bo mi się ogromnie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.08.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 bardzo ładna dachówka - bardzo mi się podobają ciemne dachy ... sama też taki wybrałam ( dachówka czarno- brązowa ). A jak sprzątanko - już za Tobą ??? Czy znalazłaś innych "ochotników" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 21.08.2007 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 bardzo ładna dachówka - bardzo mi się podobają ciemne dachy ... sama też taki wybrałam ( dachówka czarno- brązowa ). A jak sprzątanko - już za Tobą ??? Czy znalazłaś innych "ochotników" Mąż "na ochotnika" się zabrał za sprzatąnko Bo jakoś nie było innych chętnych Tylko że zaraz będzie znowu kucie pod kanalizacje i to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 21.08.2007 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 A jaki masz klinkier??? bo mi się ogromnie podoba. Klinkier faktycznie nam się udał To Wienerberger seria Terca Mają dosyć duży wybór Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts