edyryt 20.07.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 TAK SIĘ ZACZEŁO A PÓZNIEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 20.07.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 No witaj! U mnie jest podobnie. Ładny domek się zapowiada u Ciebie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 22.07.2007 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 fiacior - sorki budowa jest bardziej zaawansowana ja jedynie dopiero zaczełam wklejać zdjęcia ( tak mi to jakoś dużo czasu zajmuje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 22.07.2007 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 potem było tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 22.07.2007 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 22.07.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Łoo.... to rzeczywiście jesteś daleko do przodu niż ja. Bardzo ładnie to wygląda, myślę o takiej samej elewacji budynku-jaki to jest kolor?Czy w środku masz już wykończony?Wklejaj zdjęcia smiało!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 30.07.2007 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 witamkolor tynku to ecru a dokładnie tynk weber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 30.07.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Witaj! Dom prześliczny, a elewacja przepiękna! Interesują mnie okna, jaki to kolor? I jeszcze jedno pytanko, jaka masz wysoką ściankę kolankową (na gotowo z podłogą na poddaszu)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 30.07.2007 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Witaj! Dom prześliczny, a elewacja przepiękna! Interesują mnie okna, jaki to kolor? I jeszcze jedno pytanko, jaka masz wysoką ściankę kolankową (na gotowo z podłogą na poddaszu)? okna złoty dąb, ścianka kolankowa ma wysokość 90 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 30.07.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 chciałabym zapytać o wykończenie cokołu domu. Czy to jest piasowiec? Czy był naklejany do fundamentu, czy na ocieplenie fundamentu? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 30.07.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 OH Kuchnia piękna tak jaśniutka i te kolory fajne, bardzo mi się podoba. No właśnie napisz coś o elewacji budynku!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 30.07.2007 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 no nie, mam zdradzać sekrety wykonania? nie to nie jest piaskowiec cementowa płytka elewacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 30.07.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Bardzo ładnie wygląda pewnie przez to, że jest prefabtykowana, łatwiej było ją układać. Śliczny domek pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaW. 30.07.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Piekny domek- my budujemy taki sam, jesteśmy na podobnym etapie. Mam pytanie- nie masz spiżarki ? co zrobiliście z tym, pomieszczeniem?? Jakie macie inne zmiany w projekcie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 31.07.2007 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 zlikwidowaliśmy spiżarke powiększając tym samym łazienkę. spiżarkę mam wygospodarowaną z kotłowni.zmiany jakie jeszcze dokonaliśmy to przesunięcie drzwi do garderoby przy wejściu do domu tak by mogła powstać szafa oraz zlikwidowaliśmy łazienkę przy sypialni na piętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 01.08.2007 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Dzisiaj zostały zamontowane drzwi wewnętrzne[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 09.08.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Bardzo ładne twoje drzwi, cały ten twój domek piękny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domil2 09.08.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Witam. Jakie piękne drzwi!!!!!! Byłabym wdzięczna za informacje z jakiej firmy pochodzą. Pozdrawiam Dorota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 10.08.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Witam, piękne stworzyliście sobie gniazdko A szczególnie podoba mi sie elewacja (ups, chyba nie jestem oryginalna ) W związku z tym mam pytanie: czy te narożne bona i opaski wokół okien to drogi interes?? Wiem, że są różne sposoby ich wykonania, ale ciekawa jestem, jak było u Was?? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpenio 16.08.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Witam Cię serdecznie fiacior Obserwję ten wątek i przelądam twoje foty bo sam postanowiłem zrealizować ten projekt i mam kilka pytań: 1.W kuchni nie widzę drzwi do spiżarki, jak rozwiąałeś tą sprawę? 2.W jakiej firmie zamówiłeś te śliczne drzwi? 3.Jakie przeznaczenie ma twój strych? (pokój czy inne) Chętnie poczytałbym spostrzeżeń osób które realizowały ten projekt, wszystkie uwagi będą bardzo cenne. Mile widziane wszystkie opinie Pozdrawiam szpenio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts