Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trzymajcie kciuki !

Recommended Posts

Ludzie kochani :)

Trzymajcie ale mocno , mocno :):):)

Od paru dni probuje kupic dzialke budowlana - oczywiscie i ładna i w niekosmicznej cenie.

jak jest cos fajnego to jest wykupywane na pniu! :( [jedna dzialka "wisiala" w bazie agencji nieruchomosci - uwaga!!!!- 20 minut :o :wink: ]

A w ogole ludzie to chyba bukuja te okazjie o 5 nad ranem - ja dzwonilam o 8 czesto i w stresie ze czy nie za wczesnie a tu juz wszystko nieaktualne! 8)

Albo mnie ktos uprzedza (zwykle o wlos) , albo podkupuje, albo cos co mialo byc sliczna dzialka jest ugorem kompletnie nie adekwatnym do swojej ceny :(

Dzis mam decydujacy dzien

Jestem umowiona na 3 spotkania i ogledziny !

Za doslownie 5 minut ma przyjechac agent i razem jedziemy, potem moze ok 17 (jeszcze nie wiem czy wypali) i dzis o 20.30.

Trzymajcie za mnie kciuki prosze ! I pomyslcie pozytywnie (zwlaszcza teraz za chwile ) zeby wypaliło !!!:):):):) bo bym wtedy te nastepne pozniejsze olala i juz. I juz nie obgryzala paznokci z nerwow.

Od tygodnia zyje w mega stresie :):):)

pozdrawiam!

ps. boje sie ze znow mnie ktos ubiegnie albo nie bedzie to tak fajne jak mowiono :)

ps2 ale mocno! mocno! :wink:

• Odpowiedzi 101
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zielonooka, no co Ty! Tobie nie moze sie nie udac. Jesli jeszcze Ci sie nie udalo, to znaczy tylko tyle, ze nie miala to byc Twoja dzialka. A ta Twoja na Ciebie czeka, juz Ty sie o to nie martw. Jak sie pojawy to ja zlapiesz.

zobaczymy czy to wlasnie ta.

A jesli ja sobie zyczysz, to ja czaram-maram i bedzie czekac. :D :wink: W koncu dobry duszek to dobry duszek. :D

Kupuj i pokazuj zdjecia. A ja juz jestem bardzo ciekawa Twojego domku. Bo to, ze go sama wybudujesz, to tez jestem pewna. :D

wiec.., trzymam kciuki....

Hej!

Bylam , widzialam - jest fajnie :)

Dzieki za kciuki - czułam :)!

Dalam zaliczke na zaklepanie - jutro notariusz.

Nie zwalniam z trzymania kciukow!!!! :) Prosze bezwstydnie o jeszcze :wink: :lol: (moga byc w myslach) :)

Dopoki nie bede miala w łapie podpisanej umowy ze stalam sie wlascicielka - po prostu boje sie cieszyc :) bo przez ten tydzien widzialam "taaaakie rzeczy " jakie wyprawiaja ludzie, taki brak poszanowania wlasnego slowa, takie ilosci krecenia , zmieniania zdania itp ze mam wizje jeszcze miliona rzeczy moze sprawic ze Facet (choc wygladal na uczciwego) sie rozmysli. Chyba jestem wredna podejrzliwą suką, ktora nie wierzy w ludzi :oops: :lol: :lol: :lol:

Najprawdopodobniej jutro bedzie juz jak najbardziej oficjalnie klepniete .

A teraz tfu tfu tfu 3 razy przez lewe ramie, dwa razy wokol siebie , raz głowka o parapecik - zeby nie zapeszyc !

ps. trzymajcie , trzymajcie! :wink:

Dwie pozostale dzialki - ta jedna z popoludnia przesunela mi sie na piatek - tak wiec mnie nie boli - nawet moge sobie podjechac i poogladac :)

Obecna podoba mi sie na tyle (i juz siedzi mi w glowie ze jest "moja") ze tam to juz naprawde musialy by byc cuda -wianki zebym pozalowala :)

Tym bj ze do piatku bede 100% wiedziec czy dzis jest absolutnie, bezapelacyjnie i bez zadnych watpliwosci - załatwione :)

[ mam nadzieje bo naparwde mi sie podoba! - rany!!!! niech nic sie zlego nie stanie i bedzie ok :)]

Problem mam z dzisiaj po tej 20 :-? Raz ze jestem potwornie zmeczona ( gl. psychicznie) i mam serdecznie dosc, i po prostu najzwyczajniej w swiecie robi mi sie nie dobrze na mysl ze mam gdzies jechac (zwl. ze od obecnego miejsca zamieszkania - daleko)

dwa - jesli cos to rzutem na tasme musialabym sie zdecydowac. Dzis, bo jutro bedzie prawdopodobnie po tzw "ptokach" A nie zrobie tego bo licze ze jednak ta co "klepnieta" jest klepnieta . (normalnie powiesze sie na galezi jak mi facet jakis numer wywinie :( albo jego ).:evil:

No wiec jazda nie ma sensu bo i tak dzis powiem ze jednak nie...

Z drugiej strony... jak mi cos sie rypnie do jutra?

bu :(

Jutro po 13 wszystko opowiem - i zdam raport :)

(teraz mysle zeby ta z 20 przesunac na jutro - i po prostu ryzyk fizyk moze przez dzis i jutro mi nikt jej nie pod.pieprzy (sorry za brzydkie slowo :wink: :oops: ) Ale jeszcze nie odwolywac. I jutro jak juz bede miala papier w łapie - wtedy odwolac a jak cos jednak sie nie daj boze rypnie - wtedy atakowac

ps. trzymac kciuki zeby sie nie "rypło" ("rypneło"??? :p ) i zeby to co wygaduje nie stworzylo samospelniajacej sie przepowiedni :wink:

Dzieki :)

Wlasnie siedze , pije biale pyszne wino i staram sie uspokoic a tu nagle mnie rabnela mysl ze moze to jacys oszusci i np. co godzine spraszaja jakis uosi na sprzedaz dzialki zeby wziasc zaliczke po czym sie stlenic ... :o :-? :-? :-? :-?

[ cala operacja byla z udzialem agenta nieruchomosci (mam jakies papierki , spisane dane i potwierdzenie przelania kwoty (w sumie chrzanie $ - ja chce ta dzialke!!!) :roll: ) - ale mam juz chyba manie przesladowcza i gadam (mam nadzieje ) glupoty :) ]

Niech mnie ktos walnie w leb zebym przestala :lol: