zielonooka 31.07.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Ludzie kochani Trzymajcie ale mocno , mocno :) Od paru dni probuje kupic dzialke budowlana - oczywiscie i ładna i w niekosmicznej cenie. jak jest cos fajnego to jest wykupywane na pniu! [jedna dzialka "wisiala" w bazie agencji nieruchomosci - uwaga!!!!- 20 minut ] A w ogole ludzie to chyba bukuja te okazjie o 5 nad ranem - ja dzwonilam o 8 czesto i w stresie ze czy nie za wczesnie a tu juz wszystko nieaktualne! Albo mnie ktos uprzedza (zwykle o wlos) , albo podkupuje, albo cos co mialo byc sliczna dzialka jest ugorem kompletnie nie adekwatnym do swojej ceny Dzis mam decydujacy dzien Jestem umowiona na 3 spotkania i ogledziny ! Za doslownie 5 minut ma przyjechac agent i razem jedziemy, potem moze ok 17 (jeszcze nie wiem czy wypali) i dzis o 20.30. Trzymajcie za mnie kciuki prosze ! I pomyslcie pozytywnie (zwlaszcza teraz za chwile ) zeby wypaliło !!!:):) bo bym wtedy te nastepne pozniejsze olala i juz. I juz nie obgryzala paznokci z nerwow. Od tygodnia zyje w mega stresie :) pozdrawiam! ps. boje sie ze znow mnie ktos ubiegnie albo nie bedzie to tak fajne jak mowiono ps2 ale mocno! mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 31.07.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Trzymam za Ciebie Zielona kciuki by wszystko sie udało - ale coś za coś - Na oddziale będziesz musiała sie odwdzięczć A juz całkiem powaznie to 3mam kciuki. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.07.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Tfu, tfffuuuuu ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 31.07.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 nie no - ja tez trzymam - choć myślałam że juz masz - taką piękną ze starodrzewiem i w ogóle... - ale chyba czegoś nie doczytałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.07.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Zielonooka, no co Ty! Tobie nie moze sie nie udac. Jesli jeszcze Ci sie nie udalo, to znaczy tylko tyle, ze nie miala to byc Twoja dzialka. A ta Twoja na Ciebie czeka, juz Ty sie o to nie martw. Jak sie pojawy to ja zlapiesz. zobaczymy czy to wlasnie ta. A jesli ja sobie zyczysz, to ja czaram-maram i bedzie czekac. W koncu dobry duszek to dobry duszek. Kupuj i pokazuj zdjecia. A ja juz jestem bardzo ciekawa Twojego domku. Bo to, ze go sama wybudujesz, to tez jestem pewna. wiec.., trzymam kciuki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.07.2007 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Ok lece! Trzymac i myslec pozytywnie i wysylac mi dobre fluidy telepatycznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 31.07.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Ja tez trzymam - najmocniej jak się da! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.07.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Tfu, tfffuuuuu ...... 3 razy przez lewe ramię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 31.07.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 źle się do tego zabierasz !znajdź se chopa z działką ...powyżej hektara , nie zwracaj uwagi na wiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 31.07.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 źle się do tego zabierasz ! znajdź se chopa z działką ... powyżej hektara , nie zwracaj uwagi na wiek wlasnie z wiekiem rosnie szansa na starodrzew no to powodzenia i mysle , ze dzisiaj wieczorem opijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 31.07.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 http://images25.fotosik.pl/43/74ff6eb834c9a07c.jpg to ja też potrzymam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.07.2007 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Hej! Bylam , widzialam - jest fajnie Dzieki za kciuki - czułam ! Dalam zaliczke na zaklepanie - jutro notariusz. Nie zwalniam z trzymania kciukow!!!! Prosze bezwstydnie o jeszcze (moga byc w myslach) Dopoki nie bede miala w łapie podpisanej umowy ze stalam sie wlascicielka - po prostu boje sie cieszyc bo przez ten tydzien widzialam "taaaakie rzeczy " jakie wyprawiaja ludzie, taki brak poszanowania wlasnego slowa, takie ilosci krecenia , zmieniania zdania itp ze mam wizje jeszcze miliona rzeczy moze sprawic ze Facet (choc wygladal na uczciwego) sie rozmysli. Chyba jestem wredna podejrzliwą suką, ktora nie wierzy w ludzi Najprawdopodobniej jutro bedzie juz jak najbardziej oficjalnie klepniete . A teraz tfu tfu tfu 3 razy przez lewe ramie, dwa razy wokol siebie , raz głowka o parapecik - zeby nie zapeszyc ! ps. trzymajcie , trzymajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.07.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Prosze o zlozenie zeznan co gdzie i jak. No to masz juz swoj kawalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.07.2007 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Dwie pozostale dzialki - ta jedna z popoludnia przesunela mi sie na piatek - tak wiec mnie nie boli - nawet moge sobie podjechac i poogladac Obecna podoba mi sie na tyle (i juz siedzi mi w glowie ze jest "moja") ze tam to juz naprawde musialy by byc cuda -wianki zebym pozalowala Tym bj ze do piatku bede 100% wiedziec czy dzis jest absolutnie, bezapelacyjnie i bez zadnych watpliwosci - załatwione [ mam nadzieje bo naparwde mi sie podoba! - rany!!!! niech nic sie zlego nie stanie i bedzie ok ] Problem mam z dzisiaj po tej 20 Raz ze jestem potwornie zmeczona ( gl. psychicznie) i mam serdecznie dosc, i po prostu najzwyczajniej w swiecie robi mi sie nie dobrze na mysl ze mam gdzies jechac (zwl. ze od obecnego miejsca zamieszkania - daleko) dwa - jesli cos to rzutem na tasme musialabym sie zdecydowac. Dzis, bo jutro bedzie prawdopodobnie po tzw "ptokach" A nie zrobie tego bo licze ze jednak ta co "klepnieta" jest klepnieta . (normalnie powiesze sie na galezi jak mi facet jakis numer wywinie albo jego ). No wiec jazda nie ma sensu bo i tak dzis powiem ze jednak nie... Z drugiej strony... jak mi cos sie rypnie do jutra? bu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.07.2007 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Jutro po 13 wszystko opowiem - i zdam raport (teraz mysle zeby ta z 20 przesunac na jutro - i po prostu ryzyk fizyk moze przez dzis i jutro mi nikt jej nie pod.pieprzy (sorry za brzydkie slowo ) Ale jeszcze nie odwolywac. I jutro jak juz bede miala papier w łapie - wtedy odwolac a jak cos jednak sie nie daj boze rypnie - wtedy atakowac ps. trzymac kciuki zeby sie nie "rypło" ("rypneło"??? ) i zeby to co wygaduje nie stworzylo samospelniajacej sie przepowiedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 31.07.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Zielona, oby się nie rypło, rypnęło, no...... Trzymam kciuki Ja też szukam i wiele już z obszarnikami miałam do czynienia, także wiem o czym mówisz Ale się nie poddaję i widzę nawet światełko w tunelu, zaswiecić ma w pełni we wrześniu......... oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 31.07.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Trzymam kciuki. Jak będzie ciężko to trzepocz rzęsami a nawet kręć tyłkiem. Musi się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.07.2007 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Dzieki Wlasnie siedze , pije biale pyszne wino i staram sie uspokoic a tu nagle mnie rabnela mysl ze moze to jacys oszusci i np. co godzine spraszaja jakis uosi na sprzedaz dzialki zeby wziasc zaliczke po czym sie stlenic ... [ cala operacja byla z udzialem agenta nieruchomosci (mam jakies papierki , spisane dane i potwierdzenie przelania kwoty (w sumie chrzanie $ - ja chce ta dzialke!!!) ) - ale mam juz chyba manie przesladowcza i gadam (mam nadzieje ) glupoty ] Niech mnie ktos walnie w leb zebym przestala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.07.2007 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 nie no - ja tez trzymam - choć myślałam że juz masz - taką piękną ze starodrzewiem i w ogóle... - ale chyba czegoś nie doczytałam... oj nie doczytałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.07.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 zielonoooka ty się chyba za dużo filmów naoglądałaś i wszędzie spisek dziejowy węszysz? walę mocno... i kciuki trzymam coby jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts