maksiu 01.08.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 nawet nie zauważyłem kiedy minęła mi 30, tylko czasami jak coś mnie napadnie to sobie myślę o tym jaki stary już jestem generalnie nie jest tak źle, choć czasami mógłby czas lecieć trochę wolnej, zwłaszcza w czasie urlopu :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 01.08.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Heh...też się czasem zastanawiam jak sie będę czuła..mam nadzieję, ze nic się nie zmieni elutek...bajka o łodzi mówisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 01.08.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Jak w temacie - Czy coś Wam się zmieniło po pokonaniu tej granicy....wiekowej ?? brzuszek się zmienił - niestety na gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.08.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Fajny wątek -można się dowiedzieć ..kto jest przed...kto jest po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 01.08.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Apropo wyglądania na mniej lub więcej niż się ma. Mój mąż zawsze (tzn odkąd go znam czyli od 11 lat) wyglądał na starszego (a ja na młodszą niż miałam w rzeczywistości). Różni ludzie dziwili się, że mam takiego "starego" męża oraz, że on ma taką "młodą" żonę. Pamiętam gdy kiedyś o moim 27 letnim mężu ktoś powiedział "...ten facet koło 40-stki". Mojego męża zatkało. Wyglądał wtedy na jakieś 35 A teraz w końcu wygląda na tyle ile ma i przez dobrych kilka lat tak już zostanie (to rodzinne - jego ojciec też tak miał). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.08.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 i ja mam wrażenie, że fajniejsze życie zaczęło sie po 30. Urodziny były fajne, kolejne były przeplakane...ale od tamtej pory bezstresowo i tak mija kolejny rok. mam ten komfort wyglądania młodo, zazwyczaj ludzie się dziwią, że syn taki duży. Moje koleżanki po 40 twierdzą, że będzie jeszcze lepiej dom wykończony, dzieci starsze i luuuuuuz Jednak lepiej ma mój mąż, który obecnie skończył 35 lat, wygląda na 20. Tuż po urodzeniu się syna (7 lat temu) ktoś zapukał do naszych drzwi. My z dzieckiem na ręku ... i ktoś zapytał mojego męża: przepraszam, są rodzice w domu? pękaliśmy ze śmiechu zgadzam sie, chata stoi, dziecko duze, i luz...nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.08.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Życie odobno zaczyna się po 40-tce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 01.08.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Ten "cudowny" dzien jeszcze przede mna .... [ ale juz niedlugo, oj niedlugo...] ... W tym roku ?? Rówieśniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 02.08.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Życie odobno zaczyna się po 40-tce Życie zaczyna się po pięćdziesiątce. Ze śledzikiem na zagrychę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.08.2007 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Ten "cudowny" dzien jeszcze przede mna .... [ ale juz niedlugo, oj niedlugo...] ... W tym roku ?? Rówieśniczko Tak chciałbyś - jesteś młodszy Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 02.08.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 w lipcu skończyłam 33 i jakoś tak nie jest źle, ale przestaje liczyć, zaczne podawać rok urodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.08.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Trzydziestka przechodzi bezboleśnie. Gorzej z 40ką. To już przygnębia o ile się ma czas myśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysq 02.08.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 W moim przypadku jedyną zauważalną różnicą po 30-stce była większa potrzeba snu i ciągle postępująca zmiana brzuszka na gorsze (jak to zauważył Barbossa). Reszta to same plusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 02.08.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Hmm, na mnie piorunujące wrażenie zrobiło ćwierć wieku. I chyba całkiem poważnie rozważałam ślady Iwetty, bo przecież takie próchna 25-letnie nie bardzo mają rajcę bytu. Trzydziestki nie zauważyłam. Za bardzo byłam zajęta pełnią życia. Do tej pory mam jakieś problemy z zauważeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.08.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Trzydziestka przechodzi bezboleśnie. Gorzej z 40ką. To już przygnębia o ile się ma czas myśleć... Bzdura!!! Kiedy kończyłam 30-tkę trochę mną miotnęło - psiak kość, to już ...dzieści lat To było - 15 lat temu , a ja tego nie zauważam. Mając 41 zaczęłam uczyć się jazdy konnej, a skoro w miarę dobrze radzę sobie z żywymi końmi to stwierdziłam, że i z mechanicznymi sobie poradzę - w październiku zapisuję się na kurs jazdy. No i najważniejsze - bardzo poważnie przymierzam się do budowy domu Zaczynać życie można po 20-ce, 30-ce, 40-ce etc,etc, można też w wieku 20, 30 czy 40 lat być stetryczałym(ą) staruchem(ą). Wszystko zależy od nas Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 02.08.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Ten "cudowny" dzien jeszcze przede mna .... [ ale juz niedlugo, oj niedlugo...] ... W tym roku ?? Rówieśniczko Tak chciałbyś - jesteś młodszy Sebo8877 Może kilka dni Ale zielona ma wiecznie 18lat a ja sie starzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.08.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 30-tka ? To dla faceta najlepszy wiek !!! Bardzo lubię moje 36 lat i czekam na 40-tkę - to fajny wiek dla kobiety :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 03.08.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 A ja czasami zapominam ile mam lat. Jadę metrem albo idę po mieście i widzę fajnego mężczyznę, chwilę zawieszę na nim oko. Jest dobrze zbudowany, przystojny, fajnie ubrany, młody.....no właśnie - dociera wtedy do mnie, że ten fajny mężczyzna jest jakieś 7 lat ode mnie młodszy a o mnie sobie myśli "baba w średnim wieku" Zawsze się dziwiłam, że kobietom się podobają młodsi mężczyźni. Teraz już je rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk__25 03.08.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 A ja czasami zapominam ile mam lat. Jadę metrem albo idę po mieście i widzę fajnego mężczyznę, chwilę zawieszę na nim oko. Jest dobrze zbudowany, przystojny, fajnie ubrany, młody.....no właśnie - dociera wtedy do mnie, że ten fajny mężczyzna jest jakieś 7 lat ode mnie młodszy a o mnie sobie myśli "baba w średnim wieku" Zawsze się dziwiłam, że kobietom się podobają młodsi mężczyźni. Teraz już je rozumiem a może on sobie myśli "ummm.... niezła sztuka" Nie słyszałaś nigdy że facetów w pewnym wieku bardziej kręcą starsze i dojrzałe kobiety? No panowie, wypowiadać sie tu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.08.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 A mnie jakoś tak się dzieje, że z wiekiem podobają mi się faceci starsi, znaczy w okolicach mojego wieku, lub więcej. Siedem lat młodszy, czyli 23 lata .............................szczyl Najśmieszniejsze, jak mnie taki próbuje poderwać Nie ma to jak zadbany facet po trzydziestce....(z naciskiem na "po") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts