Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak się przygotować na przekroczenie 30-stki

sebo8877

Recommended Posts

• Odpowiedzi 58
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mysle (z obserwacji wlasnych takie wnioski), ze faceci jakos ciezej przezywaja przekroczenie 30-stki. Moj maz po 30-stych urodzinych oglosil, ze juz nie bedzie obchodzil urodzin i nie zyczy sobie wyprawiania przyjec, prezentow itp :o , ja swoja 30 uczcze hucznie :lol: 8) (juz niedlugo) , z wiekiem zmnienia mi sie tylko moje nastawienie do sprzedawczyn, ktore prosza mnie o dowod osobisty, gdy kupuje alkohol, juz sie nie bocze tylko usmiecham szeroko :D :D :D :D .

30-stka minęła nawet bezbolesnie ,a było to pół roku temu.Ja po prostu nie czuję sie na tyle lat i na tyle lat nie wyglądam(tak mówią) :D Najważniejsze to czuć sie młodo i dobrze w swojej skórze.A czy cos się zmieniło? :roll: ...chyba tak ,ale na lepsze :oops: to jednak prawda,że dopiero kobiety po 30-stce czerpią prawdziwą przyjemność z sexu :oops:

Ten "cudowny" dzien jeszcze przede mna .... :lol: [ ale juz niedlugo, oj niedlugo...]

...

W tym roku ??

Rówieśniczko :lol: :lol: :lol:

Tak chciałbyś - jesteś młodszy :) :wink:

Sebo8877

Może kilka dni :D

Ale zielona ma wiecznie 18lat a ja sie starzeje :x

zielona w tym roku - 23 października bedzie miala ostatni raz w zyciu cyferke 2 na pierwszym miejscu (no chyba ze dozyje 200 lat :wink: :lol: )

30-tka ? To dla faceta najlepszy wiek !!!

Bardzo lubię moje 36 lat i czekam na 40-tkę - to fajny wiek dla kobiety :):)

...to 40-tka 8) :lol:

Dla kobiety każdy wiek jest dobry :D

Brawo dla tego Pana , dobrze gada 8) :D

Tylko swój wiek trzeba kochać i akceptować , bo jak nie to i w wieku 30 lat można być starym babolem :lol:

w natłoku życia i całego młyna jaki się pojawił na przedwiośniu, nawet nie myślałem o tym że urodziny (a tym bardziej że 30), właśnie się dziś obchodzą.

okazało się że była to data jak każda inna :) i nic się nie zmieniło z powodu tej okoliczności - na zmiany ma raczej wpływ otoczenie i doświadczenia jakimi nas świat obdarza, a nie sam fakt obchodzenia 30 (lub kolejnych) urodzin :)

30-stka minęła nawet bezbolesnie ,a było to pół roku temu.Ja po prostu nie czuję sie na tyle lat i na tyle lat nie wyglądam(tak mówią) :D Najważniejsze to czuć sie młodo i dobrze w swojej skórze.A czy cos się zmieniło? :roll: ...chyba tak ,ale na lepsze :oops: to jednak prawda,że dopiero kobiety po 30-stce czerpią prawdziwą przyjemność z sexu :oops:

TO coś nowego :wink: - muszę powiedzieć mojej żonie - :) - zostały jej jeszcze 4 lata czekania :):):)

Pozdrawiam

Sebo8877

Gość elutek
elutek :roll:

nie ma to jak z rana nutka optymizmu

niech Cię dunder....... :wink:

:lol: :lol: :lol:

ten optymizm to z wiekiem przychodzi :wink:

im starsza, tym weselsza

a po 60-siątce to mnie chyba rozsadzi z tej radośći

/jak dożyję, oczywiście... :roll: /