luk__25 03.08.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Kukuleczka, a pan PO 30stce żonaty też Cie może poderwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.08.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Kukuleczka, a pan PO 30stce żonaty też Cie może poderwać? kukułeczka spróbować zawsze można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 03.08.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Nie ma to jak zadbany facet po trzydziestce.... Ja jak ten pan....zadbana i po trzydziestce Mój mąż sobie żartuje "Wolisz młodszych?". No popatrz, ja też wolę młodsze. I słusznie, wszak jestem od niego młodsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk__25 03.08.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Ku..kuleczka już przez te kobity się człowiekowi literki mnożą w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.08.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 30-tka ? To dla faceta najlepszy wiek !!! Bardzo lubię moje 36 lat i czekam na 40-tkę - to fajny wiek dla kobiety :) ...to 40-tka Dla kobiety każdy wiek jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 04.08.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Mysle (z obserwacji wlasnych takie wnioski), ze faceci jakos ciezej przezywaja przekroczenie 30-stki. Moj maz po 30-stych urodzinych oglosil, ze juz nie bedzie obchodzil urodzin i nie zyczy sobie wyprawiania przyjec, prezentow itp , ja swoja 30 uczcze hucznie (juz niedlugo) , z wiekiem zmnienia mi sie tylko moje nastawienie do sprzedawczyn, ktore prosza mnie o dowod osobisty, gdy kupuje alkohol, juz sie nie bocze tylko usmiecham szeroko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 04.08.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 30-stka minęła nawet bezbolesnie ,a było to pół roku temu.Ja po prostu nie czuję sie na tyle lat i na tyle lat nie wyglądam(tak mówią) Najważniejsze to czuć sie młodo i dobrze w swojej skórze.A czy cos się zmieniło? ...chyba tak ,ale na lepsze to jednak prawda,że dopiero kobiety po 30-stce czerpią prawdziwą przyjemność z sexu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.08.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Ten "cudowny" dzien jeszcze przede mna .... [ ale juz niedlugo, oj niedlugo...] ... W tym roku ?? Rówieśniczko Tak chciałbyś - jesteś młodszy Sebo8877 Może kilka dni Ale zielona ma wiecznie 18lat a ja sie starzeje zielona w tym roku - 23 października bedzie miala ostatni raz w zyciu cyferke 2 na pierwszym miejscu (no chyba ze dozyje 200 lat ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.08.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 30-tka ? To dla faceta najlepszy wiek !!! Bardzo lubię moje 36 lat i czekam na 40-tkę - to fajny wiek dla kobiety :) ...to 40-tka Dla kobiety każdy wiek jest dobry Brawo dla tego Pana , dobrze gada Tylko swój wiek trzeba kochać i akceptować , bo jak nie to i w wieku 30 lat można być starym babolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
To_masz 04.08.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 w natłoku życia i całego młyna jaki się pojawił na przedwiośniu, nawet nie myślałem o tym że urodziny (a tym bardziej że 30), właśnie się dziś obchodzą. okazało się że była to data jak każda inna i nic się nie zmieniło z powodu tej okoliczności - na zmiany ma raczej wpływ otoczenie i doświadczenia jakimi nas świat obdarza, a nie sam fakt obchodzenia 30 (lub kolejnych) urodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boewulf 04.08.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 W cukierni:- Poproszę tort dla żony. Ma dzisiaj urodziny.- A ile świeczek?- Tak jak zawsze. 23... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.08.2007 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 30-stka minęła nawet bezbolesnie ,a było to pół roku temu.Ja po prostu nie czuję sie na tyle lat i na tyle lat nie wyglądam(tak mówią) Najważniejsze to czuć sie młodo i dobrze w swojej skórze.A czy cos się zmieniło? ...chyba tak ,ale na lepsze to jednak prawda,że dopiero kobiety po 30-stce czerpią prawdziwą przyjemność z sexu TO coś nowego - muszę powiedzieć mojej żonie - - zostały jej jeszcze 4 lata czekania :) Pozdrawiam Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 06.08.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Fajny wątek -można się dowiedzieć ..kto jest przed...kto jest po A ja się zbliżam... tylko nie mówię, z której strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.08.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 A ja się zbliżam... tylko nie mówię, z której strony wszyscy się zbliżamy, do śmierci, niestety, z każdym dniem i z każdym oddechem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.08.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 elutek nie ma to jak z rana nutka optymizmu niech Cię dunder....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.08.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 O mamooo... Panika. Przeszłam trzydziestkę zupełnie nieprzygotowana. Co teraz będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.08.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Elutek, a u nas dzisiaj piękne słonko JoShi szykuj się do 40-ki będziem balować na forumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.08.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 No tak Ty w pląsach ja w podskokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.08.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 elutek nie ma to jak z rana nutka optymizmu niech Cię dunder....... ten optymizm to z wiekiem przychodzi im starsza, tym weselsza a po 60-siątce to mnie chyba rozsadzi z tej radośći /jak dożyję, oczywiście... / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts