rrmi 06.08.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 a ja kiedys uslyszalam , ze jestem piekna a co nie prawda? Wystarczy na Twoj awatar spojrzec i widac ,ze cudo Dorodna ropucha , na fotelu Ze slomka ,byleby kto nie nadmuchal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 a ja kiedys uslyszalam , ze jestem piekna ja to bym chciała usłyszeć takie kłamstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.08.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 verunia chcialabym sklamac , ale nie moge powiem prawde : nic ci nie brakuje przeciez wiesz ze jestes calkiem calkiem rrmi ....z ta ropucha trafilas od razu mi lepiej ogolnie slyszalam wiele klamstw na moj temat specjalnie ich nie pamietam , bo ich nie slucham pamietam , ze pare razy juz sie rozwodzilam i wychodzilam za maz aaa...i jeszcze w miedzyczasie mialam ilustam kochankow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.08.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Dorodna ropucha , na fotelu Ze slomka ,byleby kto nie nadmuchal Frosia, jakbyś potrzebowała kogo do kneblowania i tortur, mogę pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.08.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Dorodna ropucha , na fotelu Ze slomka ,byleby kto nie nadmuchal Frosia, jakbyś potrzebowała kogo do kneblowania i tortur, mogę pomóc bede pamietac podziele sie slomka i zawartoscia szklanki bo dobra z ciebie kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.08.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Dorodna ropucha , na fotelu Ze slomka ,byleby kto nie nadmuchal Frosia, jakbyś potrzebowała kogo do kneblowania i tortur, mogę pomóc bede pamietac podziele sie slomka i zawartoscia szklanki bo dobra z ciebie kobieta jak już tak szczerze rozmawiamy, to wolę zawartość szklanki raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.08.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 a ja kiedys uslyszalam , ze jestem piekna no Frosia Ty to jestes przezabawna no i piekna. wiem co mowie. nigdy nie slyszalam zadnej plotki na swoj temat to troche frustrujace no chyba ze sie liczy jak tam rrmi mowila, ze ja tam niby cos z lesniczym czy cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 06.08.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 a ja kiedys uslyszalam , ze jestem piekna Bo jesteś I mądra i z wielkim sercem Wiem co mówię tak jak Zochna Dwa lata temu kiedy sprzedawaliśmy mieszkanie dowiedziałam się, że mój syn nie jest moim synem tylko mojego męża w dodatku z pierwszą żoną Mnie duuuużo młodszą (między nami jest tylko dwa lata różnicy )mąż wziął tylko po to żebym się opiekowała tym jego dzieckiem W pierwszej chwili kiedy, to usłyszałam popłakałam się ze śmiechu, a potem uświadomiłam sobie co mogłoby się stać gdyby to dotarło do mojego syna i nie daj boże by uwierzył Plotkę puściła pewna szacowna Pani Prezes Spółdzielni, która chciała kupić nasze mieszkanie dla córki. Pozdrawiam ją "serdecznie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.08.2007 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 a ja kiedys uslyszalam , ze jestem piekna Bo jesteś I mądra i z wielkim sercem Wiem co mówię tak jak Zochna Bo to jest najprawdziwsza prawda, Frosch'ka jest piękna kobietą o gołębim sercu... a kto twierdzi inaczej jest w błędzie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.08.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 ludzie !! Frosch wam placi za te klamstwa ? no ladnie , nigdy sie nie wybudujemy niemniej dziekuje za mile slowa proznosc zrobila swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.08.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 ludzie !! Frosch wam placi za te klamstwa ? Jak zgadłaś? Frosia, Frosch nam nie płaci tylko trawniki kosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.08.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 ludzie !! Frosch wam placi za te klamstwa ? Jak zgadłaś? Frosia, Frosch nam nie płaci tylko trawniki kosi serio??? no patrz.. a ja sam kosiłem... a co tam... ja sie nie ugnę...nic od Froscha nie chce, a Frosch'ka piękna jest i już pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.08.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 ludzie !! Frosch wam placi za te klamstwa ? Jak zgadłaś? Frosia, Frosch nam nie płaci tylko trawniki kosi ty , piekna nie strasz mnie ponoc to ja od maja wszystko kosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.08.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 ludzie !! Frosch wam placi za te klamstwa ? Jak zgadłaś? Frosia, Frosch nam nie płaci tylko trawniki kosi serio??? no patrz.. a ja sam kosiłem... a co tam... ja sie nie ugnę...nic od Froscha nie chce, a Frosch'ka piękna jest i już pozdrawiam m. hehe jechalam do ciebie 2 tyg temu , ale droga byla nieprzejezdna tak ja zalalo chcialam kosic , bez kitu wszyscy wiemy , ze ty grzeczny chlopczyk jestes wiec nie wypada ci inaczej mowic isnieje tez prawdopodobienstwo , ze po tym jak ropuszke pocalowales, jakas zmiana nastapila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.08.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 ponoc to ja od maja wszystko kosze No tak,zapomniałam, że Froschowi koszenie trawnika zajmuje asz pół godziny Frosia kosi w 20 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.08.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 hehe jechalam do ciebie 2 tyg temu , ale droga byla nieprzejezdna tak ja zalalo chcialam kosic , bez kitu wszyscy wiemy , ze ty grzeczny chlopczyk jestes wiec nie wypada ci inaczej mowic isnieje tez prawdopodobienstwo , ze po tym jak ropuszke pocalowales, jakas zmiana nastapila mylisz sie moja droga... epoka grzecznego chłopczyka skończyła się jakiś rok temu, teraz mam w nosie wszelkie konwenanse i uwarunkowania społeczne, nie interesuje mnie co ktoś sobie o mnie pomyśli jeśli powiem mu prawdę prosto w oczy, zwłaszcza jeśli będzie ona bolesna. W Twoim przypadku jest akurat odwrotnie, więc na pewno nie boli. A co do przemiany... to jeśli uważasz że zbyt mała zmiana to możemy przy najbliższej okazji powtórzyć czynność wypiękniania, nawet kilkukrotnie a jak już drogi wyschną i zapragniesz skosić mój trawnik to zawsze jesteś mile widziana pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.08.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 [ A co do przemiany... to jeśli uważasz że zbyt mała zmiana to możemy przy najbliższej okazji powtórzyć czynność wypiękniania, nawet kilkukrotnie . Żeby sie tylko Frosch nie dowiedział Bo łąke kwietną mieć bedziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.08.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 maksiu chetnie skorzystam kiedys z zabiegow odnowy koszenie duzo czasu mi nie zabierze joola nie klamie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.08.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 [ A co do przemiany... to jeśli uważasz że zbyt mała zmiana to możemy przy najbliższej okazji powtórzyć czynność wypiękniania, nawet kilkukrotnie . Żeby sie tylko Frosch nie dowiedział Bo łąke kwietną mieć bedziecie znajdziemy mu jakas robotke przy domu zawsze jest cos do roboty w kwiatkach raczej nie gustuje woli wieksze wyzwania dobra , koniec juz przypomnialo mi sie moja byla dobra kolezanka powiedziala, ze .... ponoc strasznie duzo pije i namawiam innych do picia ze mna no i oczywiscie pije tak , zeby inni tego nie widzieli smieje sie z tego cos musiala wymyslic jak wracala wstawiona do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.08.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 [ A co do przemiany... to jeśli uważasz że zbyt mała zmiana to możemy przy najbliższej okazji powtórzyć czynność wypiękniania, nawet kilkukrotnie . Żeby sie tylko Frosch nie dowiedział Bo łąke kwietną mieć bedziecie znajdziemy mu jakas robotke przy domu zawsze jest cos do roboty w kwiatkach raczej nie gustuje woli wieksze wyzwania To może żeby nie marnowac czasu u mnie skosi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts