niktspecjalny 04.08.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 No to cześć .Jade do Kazimierza do "Domku Sztuki Doroty Otulskiej" Śmigne kawusie ...siątke i zapomne o naszym drogim ,niedocenionym Q.Zdziwko mnie walneło jak zobaczylem ten cd watku. EPILOG....cdn?Czy kjn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 04.08.2007 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 E P I L O G cd Zatem, jak mi się dotąd wydawało - jestem z tych normalsów:"Mam cichy dom, mam dobry dom, mam życie tak jak w kinie ..." więc wejście w skórę "panienki" było dla mnie niełatwym zadaniem... i momentami czułam się jak na planie filmu z jimmy carry'em (nadawali ostatnio na jedynce) gdzie grał faceta z rozdwojoną jaźnią - robiło mu się w głowie małe "pstryk" i przeistaczał się w groźnego mięśniaka... Zależało mi tylko na upierdliwym "szarpaniu" housa, stąd przepędzalam jak mogłam pozostałych - skupiając uwagę tylko na sobie - miała być walka na gołe klaty tym, co akurat mamy pod ręką...oczywiście jestem kobietą, stąd jak zauważyła Kuleczka ta"wyrafinowana -perwersyjna" atmosfera dodawała tylko smaczku... I pewnie dalej by to trwało (miałam czas do połowy sierpnia) ale dostałam "w ryj" i po tym ciosie się już nie podniosłam Wyciągać dalekosiężnych wniosków czy stawiać diagnozy nie będę (jestem zwolennikiem fair play), no i tajemnica "zawodowa" mnie obowiązuje , ale jednego nadal nie rozumiem: jak posiadacz 11 "Lars-ów" na dvd (itp,itd...) mówi do kobiety per "prostytutka", czy "masz w ryj"... ... cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 04.08.2007 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 E P I L O G cd A skoro był pojedynek, i ja dostałam w ryj - więc mamy zwycięzcę! Zadbałam także o to i postanowiam przyznać mu nagrodę ZŁOTEGO WIELBŁĄDA (taka tandenta podróba dla turustów, dostalam od znajomych z Dubaju)- i wreszcie mi sie przyda. so, THE WINNER IS....tam tam tam tam tam tam: GUŚCIK a oto i nagroda: http://images26.fotosik.pl/46/641f4fdf6f6f5950m.jpg wiem wiem, mowa dziękczynna nalezy do zwycięzcy, ale guścik spi , więc zaraz go wyręczę... cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 04.08.2007 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 EPILOG cd Och, Ach jestem taka zaskoczona, nie wiem co powiedzieć, dziękuję:mamie, tacie, chomikowi... A tak serio: dziękuję wszystkim za frekwencję (śledzilam z uwagą ) - a szczególnie Zeljka - bo ona dodawała mi otuchy i do końca wierzyła we mnie... Naprawdę ryczałam ze śmiechu na widok tych stópek, ale pod koniec daliście czadu (Jea:odpowiadasz za moje nietrzymanie zwieraczy... ) Dziękuję tez Iwonce* za gadżety i niewyczerpalną wiedzę o polskim i światowym rynku brandów (na brandy i burbonach sie nie znala - cholera -bo i tam bym sie rozwinęła ) . A teraz coś o mnie: jak pisalam jestem normals, ale pogawędzić moge chyba o wszystkim. Potwierdzam za zgodność z oryginałem: moje trzy nogi i moich osobistych butach jak również siebie w tej niebieskiej sunkience (Roxy - taka marka dla wodniaków - pływałam na desce i dostałam od znajomego duuuuże upusty -pozdrawiam cię Wojtku B.-obiecuję, że wyślę ci wspólne zdjęcia z tamtego bitch party - szanujący się ludzie będą wiedzieli o kogo chodzi- ups - znowu było "pstryk"?). KOCHAM WAS(jak mówią artyści), cmok cmok cmok PS House - przybij piątkę (co złego to nie ja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.08.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Potwierdzam za zgodność z oryginałem: moje trzy nogi i moich osobistych butach jak również siebie w tej niebieskiej sunkience Uf, juz mi lzej, bo ja caly czas wierzylam, ze Ty taka piekna jestes. Tego sie kupic nie da. No w sumie, moze i da, ale wtey glupia sie usmiechac i jak czlowiek mowi to tak dziwnie skora sie naciaga. Tez widzialam w tv. Tylko, czemu Ty sie do normalnosci przyznalas, co teraz guscik ma zrobic z tym fantem. A najwyzej pojedzie na ryby i pstrykne jakas pocieszajaca fotke. Ale nam "innym" bedzie smutno bez tych jego jajcarnych postow. Hee, co ja mowie, przecierz on nie odpusci. Show must go on. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 04.08.2007 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Potwierdzam za zgodność z oryginałem: moje trzy nogi i moich osobistych butach jak również siebie w tej niebieskiej sunkience Uf, juz mi lzej, bo ja caly czas wierzylam, ze Ty taka piekna jestes. Tego sie kupic nie da. No w sumie, moze i da, ale wtey glupia sie usmiechac i jak czlowiek mowi to tak dziwnie skora sie naciaga. Tez widzialam w tv. Tylko, czemu Ty sie do normalnosci przyznalas, co teraz guscik ma zrobic z tym fantem. A najwyzej pojedzie na ryby i pstrykne jakas pocieszajaca fotke. Ale nam "innym" bedzie smutno bez tych jego jajcarnych postow. Hee, co ja mowie, przecierz on nie odpusci. Show must go on. Zeljka - przyznalam że normals jestem (przeciętniak znaczy) bo czy normalna to nie wiem (po tym co tu wyprawiałam ) - człowiek sam nie wie na co go stać dopóki nie stanie pod ścianą i walczy o szacuneczek... a na tych zdjeciach bez gęby to naprawdę ja -jak bumcykcyk acha - dziś sąsiad przyszedł cukier pożyczyć i tak dziwnie na mnie patrzył - widział mnie jak leżałam na trawie i robiłam zdjecia butelce wódki na leżaczku... i tak dziwnie stopy do góry podnosiłam, żeby w kadrze się zmieściły...no a dziś ten złoty wielbłąd na tarasie... :oops:i jak tu mówić o normalności... PS a guścik - coż...na pewno coś jeszcze wymyśli...może sie nawet przyłączę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 04.08.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 S...ie po krzakach . Byla tutaj kiedys taka wariatka , ktora pisala w tym samym stylu, tylko wiecej czerwonego uzywala. Dworzec w berlinie wybudowla i w innej dziedzinie w "worku owsa" swoje posty ukladala, ale wszystko sie poza tym zgadza. nie pekaj panienko, przeciez widzisz ze jedzienym przez caly czas na taryfie ulgowej, a moderatornia pozwolila bez trzymanki. Wiec s.....em po krzakach sie nie wykrecisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 04.08.2007 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 PS a guścik - coż...na pewno coś jeszcze wymyśli...może sie nawet przyłączę... special for you zostawiam wszystkie fotki i obiecuję nic nie zmieniać w postach, żebyś miał materiał na wysnucie jakieś ciekawej perwersyjnej teorii lub wymyślisz jakąś nową zabawę... i jak bedziesz mnie cytował lub wklejał zdjęcia - nie zapomnij dodać "joasiu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 04.08.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 PS a guścik - coż...na pewno coś jeszcze wymyśli...może sie nawet przyłączę... special for you zostawiam wszystkie fotki i obiecuję nic nie zmieniać w postach, żebyś miał materiał na wysnucie jakieś ciekawej perwersyjnej teorii lub wymyślisz jakąś nową zabawę... i jak bedziesz mnie cytował lub wklejał zdjęcia - nie zapomnij dodać "joasiu" No i widzisz , jednak wszystko sie potwierdzilo co napisalem na twoj temat. Nie szanujesz sie , kapitan powinien schodzic ostatni, a tym bardziej ze nazwa "stateczku" jest jego imieniem. zakonczenie jest znowu waleniem kasztanow i tylko segreguje ciebie w grupie ludzi o ktorych sie mowi, iz nawet ukonczenie danej specjalnosci , nie zapewnia, ze sa specjalistami. to samo tyczy sie inteligencji takiego osobnika jak ty. Znowu sobie sama walisz , ale na koniec ponoc zawodowo. pekasz bardzo szybko- nikt tak szybko tego nie zrobil do tej pory , jak ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.08.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Dojrzaly owoc tez szybko peka, ale za to jaki slodki!!!! Przyznalbys chociaz, ze piekna z niej babka i zgrabna. Czy Cie na tyle nie stac?! p.s. Jak ktos sie szanuje, to nie nazywa nikogo wariatka, nawet jesli ten ktos nia jest. Mowiles, ze z Ciebie szanujacy sie facet, wiec jak to? No i ten fason mowy nie pasuje do markowych rzeczy i w ogole.... Oj, guscik, Guscik, czy Ty sie tez wylozyles?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 04.08.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Dojrzaly owoc tez szybko peka, ale za to jaki slodki!!!! Przyznalbys chociaz, ze piekna z niej babka i zgrabna. Czy Cie na tyle nie stac?! p.s. Jak ktos sie szanuje, to nie nazywa nikogo wariatka, nawet jesli ten ktos nia jest. Mowiles, ze z Ciebie szanujacy sie facet, wiec jak to? No i ten fason mowy nie pasuje do markowych rzeczy i w ogole.... Oj, guscik, Guscik, czy Ty sie tez wylozyles?! ...dla scislosci to nadaje sie tylko do kubla. Taka artakcja kosztuje tyle ile juz wczesniej napisalem i to w wawce, na prowincji to taniocha. Mnie stac tylko na markowe. PS stwierdzam tylko fakt, moge uzyc slowa "czubekiem" Szanujacy sie facet, nie owija w bawelne i tym samym nie glubi sie co krok jak "czubek". Moze kiedys to zrobie , ale ja na klamstwach nie jade i kontynluje to od poczatku jak tu jestem, wiec trudno o wylozenie sie. Nie moge powiedziec tego o "kurze czubatce" (tak rasa rodzima na polskiej wsi), przeglodajac jej profil z wylaczeniem tego co juz sobie nawalila tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.08.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Gadaj Ty gadaj, mnie bedzie strach Cie spotkac kiedys. Jak Ty mnie tak przeswietlisz, to kuku mnie, kuku. Znajdziesz nawet to, o czym sama nie wiedzialam, ze mam, czy tam nie mam...,jak to juz bedzie... Pomijam to, ze nie ma w co ubrac sie na spotkanie. Ide sie martwic. Aha i ciacho musze zrobic, bo obiecalam.... adieu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.08.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Gadaj Ty gadaj, mnie bedzie strach Cie spotkac kiedys. Jak Ty mnie tak przeswietlisz, to kuku mnie, kuku. chyba kukuruku paloma będzie z Was niezły tercet, znaczy duet egzotyczny tak na poważnie, to może Cię nie zje Zeljko, ale ja bym się bała jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 04.08.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Gadaj Ty gadaj, mnie bedzie strach Cie spotkac kiedys. Jak Ty mnie tak przeswietlisz, to kuku mnie, kuku. Znajdziesz nawet to, o czym sama nie wiedzialam, ze mam, czy tam nie mam...,jak to juz bedzie... Pomijam to, ze nie ma w co ubrac sie na spotkanie. Ide sie martwic. Aha i ciacho musze zrobic, bo obiecalam.... adieu Ja zawsze bylem ciety na ten "rodzaj" ludzi, malowo wazne czy uzywali czerwonej czcionki czy czrnej. Czubej jest czubek. Jak narazie to daleko tobie do takiego "stylu" i wybacze Tobie nawet to adieu na czarno. PS. nic nie "pekaj", tylko dobry wypiek zrob z "pekajacych owocow" do zobaczenia , moze w krotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.08.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 [chyba kukuruku paloma Drugie chyba kukurukuku palomaa Chyba że to inaczej leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 04.08.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Gadaj Ty gadaj, mnie bedzie strach Cie spotkac kiedys. Jak Ty mnie tak przeswietlisz, to kuku mnie, kuku. chyba kukuruku paloma będzie z Was niezły tercet, znaczy duet egzotyczny tak na poważnie, to może Cię nie zje Zeljko, ale ja bym się bała jednak ten duet, to tylko chyba tak dla zmylki , jak ostatnie wypowiedzi xxxxxxxx. Ja lubie figury geometryczne, a taki np. trojkat to juz calkowity odlot .Wszystko w nim mozna zmiescic . Nie ma jak bermudu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.08.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 [chyba kukuruku paloma Drugie chyba kukurukuku palomaa Chyba że to inaczej leci Wybacz maestro pisałam w wielkim wzburzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.08.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Gadaj Ty gadaj, mnie bedzie strach Cie spotkac kiedys. Jak Ty mnie tak przeswietlisz, to kuku mnie, kuku. chyba kukuruku paloma będzie z Was niezły tercet, znaczy duet egzotyczny tak na poważnie, to może Cię nie zje Zeljko, ale ja bym się bała jednak ten duet, to tylko chyba tak dla zmylki , jak ostatnie wypowiedzi xxxxxxxx. Ja lubie figury geometryczne, a taki np. trojkat to juz calkowity odlot .Wszystko w nim mozna zmiescic . Nie ma jak bermudu. trójkąt Ci się marzy dlaczego nie czworokąt po co się ograniczać Ja na przykład się nie ograniczm i marzę o takim supermenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 04.08.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Gadaj Ty gadaj, mnie bedzie strach Cie spotkac kiedys. Jak Ty mnie tak przeswietlisz, to kuku mnie, kuku. chyba kukuruku paloma będzie z Was niezły tercet, znaczy duet egzotyczny tak na poważnie, to może Cię nie zje Zeljko, ale ja bym się bała jednak ten duet, to tylko chyba tak dla zmylki , jak ostatnie wypowiedzi xxxxxxxx. Ja lubie figury geometryczne, a taki np. trojkat to juz calkowity odlot .Wszystko w nim mozna zmiescic . Nie ma jak bermudu. trójkąt Ci się marzy dlaczego nie czworokąt po co się ograniczać Jak tak mozna, powalilas mnie tym ograniczniem, nie jestem ograniczony. PS. stanowczo protestuje jako "jak posiadacz 11 "Lars-ów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.08.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Jak tak mozna, powalilas mnie tym ograniczniem, nie jestem ograniczony. PS. stanowczo protestuje jako "jak posiadacz 11 "Lars-ów" teraz to ja się czuję zawiedziona cały czas myślałam, że chodzi o 11 car'sów ale kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts