Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szpilki c.d.rozmowy guscika, joan i innych

joan

Recommended Posts

• Odpowiedzi 224
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

E P I L O G cd

Zatem, jak mi się dotąd wydawało - jestem z tych normalsów:"Mam cichy dom, mam dobry dom, mam życie tak jak w kinie ..." więc wejście w skórę "panienki" było dla mnie niełatwym zadaniem... i momentami czułam się jak na planie filmu z jimmy carry'em (nadawali ostatnio na jedynce) :wink: gdzie grał faceta z rozdwojoną jaźnią - robiło mu się w głowie małe "pstryk" i przeistaczał się w groźnego mięśniaka...

Zależało mi tylko na upierdliwym "szarpaniu" housa, stąd przepędzalam jak mogłam pozostałych - skupiając uwagę tylko na sobie - miała być walka na gołe klaty tym, co akurat mamy pod ręką...oczywiście jestem kobietą, stąd jak zauważyła Kuleczka ta"wyrafinowana -perwersyjna" atmosfera dodawała tylko smaczku...

I pewnie dalej by to trwało (miałam czas do połowy sierpnia) ale dostałam "w ryj" i po tym ciosie się już nie podniosłam :wink:

Wyciągać dalekosiężnych wniosków czy stawiać diagnozy nie będę (jestem zwolennikiem fair play), no i tajemnica "zawodowa" mnie obowiązuje :wink: , ale jednego nadal nie rozumiem: jak posiadacz 11 "Lars-ów"

na dvd (itp,itd...) mówi do kobiety per "prostytutka", czy "masz w ryj"... :o

...

cdn

E P I L O G cd

A skoro był pojedynek, i ja dostałam w ryj - więc mamy zwycięzcę!

Zadbałam także o to i postanowiam przyznać mu nagrodę ZŁOTEGO WIELBŁĄDA (taka tandenta podróba dla turustów, dostalam od znajomych z Dubaju)- i wreszcie mi sie przyda.

so, THE WINNER IS....tam tam tam tam tam tam:

GUŚCIK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a oto i nagroda:

http://images26.fotosik.pl/46/641f4fdf6f6f5950m.jpg

wiem wiem, mowa dziękczynna nalezy do zwycięzcy, ale guścik spi , więc zaraz go wyręczę... :wink:

cdn

EPILOG cd

Och, Ach jestem taka zaskoczona, nie wiem co powiedzieć, dziękuję:mamie, tacie, chomikowi... :oops: :oops: :lol: :lol: :wink: :wink:

A tak serio: dziękuję wszystkim za frekwencję (śledzilam z uwagą :wink: ) - a szczególnie Zeljka - bo ona dodawała mi otuchy i do końca wierzyła we mnie...

Naprawdę ryczałam ze śmiechu na widok tych stópek, ale pod koniec daliście czadu (Jea:odpowiadasz za moje nietrzymanie zwieraczy... :wink: )

Dziękuję tez Iwonce* za gadżety i niewyczerpalną wiedzę o polskim i światowym rynku brandów (na brandy i burbonach sie nie znala - cholera :x -bo i tam bym sie rozwinęła :wink: ) .

A teraz coś o mnie: jak pisalam jestem normals, ale pogawędzić moge chyba o wszystkim. Potwierdzam za zgodność z oryginałem: moje trzy nogi i moich osobistych butach jak również siebie w tej niebieskiej sunkience (Roxy - taka marka dla wodniaków - pływałam na desce i dostałam od znajomego duuuuże upusty -pozdrawiam cię Wojtku B.-obiecuję, że wyślę ci wspólne zdjęcia z tamtego bitch party - szanujący się ludzie będą wiedzieli o kogo chodzi- ups - znowu było "pstryk"?). :wink:

KOCHAM WAS(jak mówią artyści), cmok cmok cmok :lol: :lol:

PS House - przybij piątkę (co złego to nie ja) :wink:

Potwierdzam za zgodność z oryginałem: moje trzy nogi i moich osobistych butach jak również siebie w tej niebieskiej sunkience

Uf, juz mi lzej, bo ja caly czas wierzylam, ze Ty taka piekna jestes. :D Tego sie kupic nie da. :D

No w sumie, moze i da, :roll: ale wtey glupia sie usmiechac i jak czlowiek mowi to tak dziwnie skora sie naciaga. :lol: Tez widzialam w tv. :D

Tylko, czemu Ty sie do normalnosci przyznalas, co teraz guscik ma zrobic z tym fantem. :roll:

A najwyzej pojedzie na ryby i pstrykne jakas pocieszajaca fotke. :wink:

Ale nam "innym" bedzie smutno bez tych jego jajcarnych postow. Hee, co ja mowie, przecierz on nie odpusci.

Show must go on. :D :wink:

Potwierdzam za zgodność z oryginałem: moje trzy nogi i moich osobistych butach jak również siebie w tej niebieskiej sunkience

Uf, juz mi lzej, bo ja caly czas wierzylam, ze Ty taka piekna jestes. :D Tego sie kupic nie da. :D

No w sumie, moze i da, :roll: ale wtey glupia sie usmiechac i jak czlowiek mowi to tak dziwnie skora sie naciaga. :lol: Tez widzialam w tv. :D

Tylko, czemu Ty sie do normalnosci przyznalas, co teraz guscik ma zrobic z tym fantem. :roll:

A najwyzej pojedzie na ryby i pstrykne jakas pocieszajaca fotke. :wink:

Ale nam "innym" bedzie smutno bez tych jego jajcarnych postow. Hee, co ja mowie, przecierz on nie odpusci.

Show must go on. :D :wink:

Zeljka - przyznalam że normals jestem (przeciętniak znaczy) bo czy normalna to nie wiem (po tym co tu wyprawiałam :oops: ) - człowiek sam nie wie na co go stać dopóki nie stanie pod ścianą i walczy o szacuneczek...

a na tych zdjeciach bez gęby to naprawdę ja -jak bumcykcyk 8)

acha - dziś sąsiad przyszedł cukier pożyczyć i tak dziwnie na mnie patrzył - widział mnie jak leżałam na trawie i robiłam zdjecia butelce wódki na leżaczku... :o i tak dziwnie stopy do góry podnosiłam, żeby w kadrze się zmieściły...no a dziś ten złoty wielbłąd na tarasie... :wink: :oops: :oops:i jak tu mówić o normalności...

PS a guścik - coż...na pewno coś jeszcze wymyśli...może sie nawet przyłączę...

S...ie po krzakach :p.8) Byla tutaj kiedys taka wariatka , ktora pisala w tym samym stylu, tylko wiecej czerwonego uzywala. :p Dworzec w berlinie wybudowla i w innej dziedzinie w "worku owsa" swoje posty ukladala, 8) ale wszystko sie poza tym zgadza. 8)

nie pekaj panienko, przeciez widzisz ze jedzienym przez caly czas na taryfie ulgowej, a moderatornia pozwolila bez trzymanki. Wiec s.....em po krzakach sie nie wykrecisz. 8)

special for you zostawiam wszystkie fotki i obiecuję nic nie zmieniać w postach, żebyś miał materiał na wysnucie jakieś ciekawej perwersyjnej teorii lub wymyślisz jakąś nową zabawę... :wink: i jak bedziesz mnie cytował lub wklejał zdjęcia - nie zapomnij dodać "joasiu" :wink:

special for you zostawiam wszystkie fotki i obiecuję nic nie zmieniać w postach, żebyś miał materiał na wysnucie jakieś ciekawej perwersyjnej teorii lub wymyślisz jakąś nową zabawę... :wink: i jak bedziesz mnie cytował lub wklejał zdjęcia - nie zapomnij dodać "joasiu" :wink:

No i widzisz , jednak wszystko sie potwierdzilo co napisalem na twoj temat. 8)

Nie szanujesz sie , kapitan powinien schodzic ostatni, a tym bardziej ze nazwa "stateczku" jest jego imieniem. :p

zakonczenie jest znowu waleniem kasztanow i tylko segreguje ciebie w grupie ludzi o ktorych sie mowi, iz nawet ukonczenie danej specjalnosci , nie zapewnia, ze sa specjalistami. to samo tyczy sie inteligencji takiego osobnika jak ty. Znowu sobie sama walisz , ale na koniec ponoc zawodowo. 8)

pekasz bardzo szybko- nikt tak szybko tego nie zrobil do tej pory :p, jak ty. :D

Dojrzaly owoc tez szybko peka, ale za to jaki slodki!!!! :D :wink:

Przyznalbys chociaz, ze piekna z niej babka i zgrabna. Czy Cie na tyle nie stac?! 8)

p.s. Jak ktos sie szanuje, to nie nazywa nikogo wariatka, nawet jesli ten ktos nia jest. Mowiles, ze z Ciebie szanujacy sie facet, wiec jak to? No i ten fason mowy nie pasuje do markowych rzeczy i w ogole.... Oj, guscik, Guscik, czy Ty sie tez wylozyles?! :D :wink:

Dojrzaly owoc tez szybko peka, ale za to jaki slodki!!!! :D :wink:

Przyznalbys chociaz, ze piekna z niej babka i zgrabna. Czy Cie na tyle nie stac?! 8)

p.s. Jak ktos sie szanuje, to nie nazywa nikogo wariatka, nawet jesli ten ktos nia jest. Mowiles, ze z Ciebie szanujacy sie facet, wiec jak to? No i ten fason mowy nie pasuje do markowych rzeczy i w ogole.... Oj, guscik, Guscik, czy Ty sie tez wylozyles?! :D :wink:

...dla scislosci to nadaje sie tylko do kubla. :p Taka artakcja kosztuje tyle ile juz wczesniej napisalem i to w wawce, na prowincji to taniocha. :D

Mnie stac tylko na markowe. :p

PS stwierdzam tylko fakt, moge uzyc slowa "czubekiem" :D Szanujacy sie facet, nie owija w bawelne i tym samym nie glubi sie co krok jak "czubek". :p Moze kiedys to zrobie , ale ja na klamstwach nie jade i kontynluje to od poczatku jak tu jestem, wiec trudno o wylozenie sie.8) Nie moge powiedziec tego o "kurze czubatce" (tak rasa rodzima na polskiej wsi), przeglodajac jej profil z wylaczeniem tego co juz sobie nawalila tutaj. 8)

Gadaj Ty gadaj, mnie bedzie strach Cie spotkac kiedys. :D Jak Ty mnie tak przeswietlisz, to kuku mnie, kuku. :( Znajdziesz nawet to, o czym sama nie wiedzialam, ze mam, czy tam nie mam...,jak to juz bedzie...

Pomijam to, ze nie ma w co ubrac sie na spotkanie. :-?

Ide sie martwic. :roll: Aha i ciacho musze zrobic, bo obiecalam....

adieu :wink: :wink: :wink:

Gadaj Ty gadaj, mnie bedzie strach Cie spotkac kiedys. :D Jak Ty mnie tak przeswietlisz, to kuku mnie, kuku. :( Znajdziesz nawet to, o czym sama nie wiedzialam, ze mam, czy tam nie mam...,jak to juz bedzie...

Pomijam to, ze nie ma w co ubrac sie na spotkanie. :-?

Ide sie martwic. :roll: Aha i ciacho musze zrobic, bo obiecalam....

adieu :wink: :wink: :wink:

Ja zawsze bylem ciety na ten "rodzaj" ludzi, malowo wazne czy uzywali czerwonej czcionki czy czrnej.:p Czubej jest czubek. 8)

Jak narazie to daleko tobie do takiego "stylu" i wybacze Tobie nawet to adieu na czarno.8)

PS. nic nie "pekaj", tylko dobry wypiek zrob z "pekajacych owocow" :wink:

do zobaczenia , moze w krotce. 8)

Gadaj Ty gadaj, mnie bedzie strach Cie spotkac kiedys. :D Jak Ty mnie tak przeswietlisz, to kuku mnie, kuku. :(

chyba kukuruku paloma :D

będzie z Was niezły tercet, znaczy duet egzotyczny :lol:

tak na poważnie, to może Cię nie zje Zeljko, ale ja bym się bała jednak :roll:

ten duet, to tylko chyba tak dla zmylki , jak ostatnie wypowiedzi xxxxxxxx.8)

Ja lubie figury geometryczne, a taki np. trojkat to juz calkowity odlot :D .Wszystko w nim mozna zmiescic . 8) Nie ma jak bermudu. :p

Gadaj Ty gadaj, mnie bedzie strach Cie spotkac kiedys. :D Jak Ty mnie tak przeswietlisz, to kuku mnie, kuku. :(

Ja lubie figury geometryczne, a taki np. trojkat to juz calkowity odlot :D .Wszystko w nim mozna zmiescic . 8) Nie ma jak bermudu. :p

trójkąt Ci się marzy :roll:

dlaczego nie czworokąt 8)

po co się ograniczać :p

Ja na przykład się nie ograniczm i marzę o takim supermenie :lol:

trójkąt Ci się marzy :roll:

dlaczego nie czworokąt 8)

po co się ograniczać :p

Jak tak mozna, powalilas mnie tym ograniczniem, nie jestem ograniczony. :D

PS. stanowczo protestuje jako "jak posiadacz 11 "Lars-ów"