Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PODKARPACKIE - biała lista wykonawców

Bha

Recommended Posts

Ja mogę POLECIĆ Fachowców od

dachu.. świetna ekipa- najlepsza na tej budowie: solidnie, terminowo, schludnie, fachowo, niedrogo!!! Jan Falandys 696792959.

tynków wew. niedrogo, sprawnie, równo p. Grabarz 17-2424391

wylewek: przyzwoicie, nie najdrożej, równo p. Monicz 607160013

elewacji zew.: tempo znosne, na końcu posprzatali, słuchali co mówiłam, elewacja ładnie i dobrze zrobiona Grzegorz Majkut 691540877

wszyscy bez obiadków u nas byli ;)

• Odpowiedzi 140
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 months później...

To ja tez sie dołącze.

Moge w 100 % polecic p. Czesław Góra - z Różanki - fundamenty, mury + strop. Z tego co wiem to równiez tynkuje. Przyjezdzaja o 7 wyjezdzali o 18 i caly czas robili (przerwy krotkie i jedzeniowe)

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM - WOJCIECH SOWA - z Kąkolówki - ekipa do dachu. Przyszli na 1 dzien zeby załapac budowe, potem zwodzili przez 3 tygodnie, a przez nastepne 2 tygodnie nie odbieral juz telefonow wcale. Efekt - nie mam dachu, a pewnie bym go juz miala gdybym nie liczyla ze jednak przyjda i zrobia. Moj blad - nie spisalam umowy!!

Teraz rozmawiam z innym wykonawca.

Moge tez polecic pana L. Nawłoka od klinkieru (robil mi kominy) - godny zaufania, zostawiałam klucze na budowe -przyjezdzali robili swoje, nic nie zginelo, posprzatane - ok

• 1 month później...
Ja słyszałem.

ale czy jednemu psu burek?

nawet ci się nie chce napisać skąd ten remek budek albo skad sam jesteś.

ale Pan ostry :o

BUD REM z Cieszanowa.Napisałem wyżej skąd jestem :wink:

eee tam, nie ma se co "panować". ostry też nie jestem ino pochodzę od kieleckiej strony tom scyzorykami przesiąkniety :o

Znaczy BUD REM znam ale ze Stalowej Woli.

a ja POLECAM chłopaków od wykończeniówki, nie dość że świetni fachowcy to jeszcze pełna kultura,az miło bylo patrzec na te ich robote,a ich tynki strukturalne zachwycaja wszystkich moich znajomych.

dla zainteresowanych nr tel p. Arka 509465936 z podkarpacia.

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
Nikomu nie polecam zakupu REGOLI. Może to i fajne i łądne, ale jak braknie, to już nie do dokupienia. Czekamy od początku listopada z dziurą w dachu.... a Święta mielismy spędzić w nowym domu :cry: Niby folią zabezpieczylismy..ale strach, że jak cokolwiek zrobimy w domu, a nadmiar śniegu lub wiatr zerwie folię, to straty będą ogromne. Dom parterowy, bez płyty - miały być płyty g-k z ociepleniem.... budowa stoi, a sprzedajacy ma nas w nosie. Umie tylko zwodzić. Napisałam do dyrekcji w Warszawie, może to coś pomoże, a jak nie, to muszę chyba zerwać dach i zrobić z czego innego... Nikomu nie polecam Regoli, ani innych wyrobów Planiji (bo tam maszyna sie zepsuła co to robi te panele i nie było produkcji.......jeden z wątków odwlekania nas w czasie). Budowa stoi 5 miesięcy.....

• 4 weeks później...
  • 4 weeks później...