Grreeg 17.05.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Mogę polecić: Wykonastwo konstrukcji dachu - pan Skowron / Dębica - miło patrzec na fachowa pracę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecapitals 02.06.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Czy ktoś może polecić solidną ekipę od fundamentów do stanu zero?? Łańcut i okolice, będę wdzięczny. Ja mogę polecić człowieka do wykończeniówki i nie tylko. Najlepiej zadzwonić i się dogadywać. Człowiek konkretny, rzetelny, dokładny, pomysłowy, zna się na rzeczy - robi wiele prac. Można się z nim dogadać - p. Górniak tel. 506 383800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grreeg 23.07.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 W tym regionie (ropczyce-sedziszów) funkcjonuje układzik hydraulików (m.in. Trznadel z Witkowic, Miąso), którzy zaopatrują sie w jednym punkcie czyli sklep Misiura/Ropczyce - co nie wychodzi na korzyść szaremu inwestorowi-potrafia przerobic go na kilka 000 Uwaga- nie dawać sie! ceny z Kosmosu! robocizna z innej galaktyki ! efekt - watpliwy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamba 24.07.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Przeczytałam o negatywnej opinii na temat Józefa Pieprzaka z Góry Ropczyckiej. Cóż wybudował mi fundamenty, mury. Efekt jest taki, że 10 kwietnia zaczęli kopać fundamenty, na dzisiaj mam wszystkie ścianki działowe, dach, okna, zrobioną elektrykę, jutro kończą sieć wod-kan. Dodam, to efekt jego starań w celu zgrania ekip, polecił mi Pana Skowrona od więźby, potem ekipę od dachówki, firmę wykonującą elektrykę, wod-kan, co. Póki co jesteśmy bardzo zadowoleni, terminowo i fachowo. Jak któraś z ekip nie miała czasu, za 2tyg, 3 to wystarczył 1 tel od Pieprzaka i jakoś przyjeżdżali za 2-3 dni. Mamy we własnym zakresie tynkarzy, ale i tak dzwonimy codziennie do Józka, pytamy o radę. Nie nawalił nigdy, punktualny, słowny, nic mi nie zginęło, trudno mi sobie wyobrazić poloneza załadowanego po brzegi facetami, przyczepkę betoniarkami, łopatami itp i co 10 pustaków, worek cementu a może 5-cio metrowy pręt do zbrojenia Co do kultury to poczucie humoru może troche specyficzne, ale generalnie nie moge powiedzieć, że chamstwo, ekipa miła i sympatyczna, uśmiechnięci, można było porozmawić pośmiać się , i piwa się napić. Generalnie już 2 osoby do nas dzwoniły i pytały o namiary, oglądali robociznę, świetne zgranie czasowe. Ja ich polecam, WIĘCEJ LUZU nie można być tylko nadętym i podejrzliwym INWESTOREM Ręka na pulsie ale, żeby w każdym widzieć złodzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBe 25.07.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 AmTech - domy w konstrukcji stalowej. Czy ktoś budował z tą firmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr00 25.07.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 witam szukam kogos godnego do fundamentu mysle o firmie Kermbud z rzeszowa czy okolic mial ktos stycznosc moze lub mam tez do wybory mag bud i mega bud tylko ceny roznia sie dosc powaznie wiec mysle o jakiejsc ekipie moze dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigou 19.08.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Poszukuje sprawdzonej ekipy murarze, fundamenty. Poczatek budowy wrzesien-pazdziernik 2008. Okolice Sedziszowa Mlp. Dom 130m2 podpiwniczony + budynek gospodarczy 60m2. -- Pozdrawiam i dziekuje za pomoc. Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evien 20.08.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 nie polecam szczerze mowiąc gości z Brzeźnicy czy tych okolic "murarzy" bo tak się sami nazywają. Ja ich nazywam "papronie" też ładnie, Gość się nazywa Marian Świątek. Ja nie spisałem z nim umowy i żałuje bardzo. W momencie kiedy ja ich zamawiałem nie mieli za dużo domów do budowy. Teraz mają i sobie przebierają. Dla nich mój dom jest za trudny i ciągle żądają więcej pieniędzy. Jak chcecie go wziąść to spisujcie umowę na termin wykonaia i kasę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evien 20.08.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Jakieś namiary na gościa od dachu??? Mogę polecić: Wykonastwo konstrukcji dachu - pan Skowron / Dębica - miło patrzec na fachowa pracę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszpiep72 28.08.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 X1X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.08.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Kominki pan Grzegorz Wójcik i kolega. Krótko, zwięźle i na temat. tel. 696 632 727Ja jestem zadowolona bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka och 16.09.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Wiolasz czy namiar na goscia od studni z poczatku strony jest aktualny? Mam w okolicach Przeworska studnie nieuzywana od kilku lat i szukam studniarza ktory doprowadzilby ja do uzytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.09.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Nie wiem jak teraz, bo nie kontaktowałam sie z nim. Dopiero na wiosnę bedzie nam potrzebny. Próbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro26 10.11.2008 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Prosze o namiary na dobrych elektryków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarlenitaS 23.11.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Proszę o namiary na murarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.11.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Proszę o namiary na murarza Na jednego? czy ekipę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarlenitaS 24.11.2008 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Murarza-jednego Murarzy-dwóch lub więcej ja prosiłam jednego pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zukow2 03.12.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 witajcie,szukam ekipy do postawienia domu energooszczędnego na wiosnę do Przemyśla. może macie jakieś uwagi i propozycje?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delavega 20.12.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Nie polecam pseudo architekta/kierownika budowy z Rudnej Małej Wiesława Kędziora. Oszust i kłamca, przeciąga pracę i nie robi tak jak było uzgodnione i spisane w umowie, każe sobie dopłacać po skończonym projekcie twierdząc, że go to dużo pracy kosztowało. Nie mieści się w uzgodnionych terminach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Podaję namiar na pana od tynków wewn. Ekipa chwilami do 7 osób, szybko, czysto, nic nie ginie. I baaaardzo dokładnie. Tynki cem.-wap.p. Cisek 607 132 252 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts