Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PODKARPACKIE - biała lista wykonawców

Bha

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 140
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy ktoś może polecić solidną ekipę od fundamentów do stanu zero?? Łańcut i okolice, będę wdzięczny.

Ja mogę polecić człowieka do wykończeniówki i nie tylko. Najlepiej zadzwonić i się dogadywać. Człowiek konkretny, rzetelny, dokładny, pomysłowy, zna się na rzeczy - robi wiele prac.

Można się z nim dogadać - p. Górniak tel. 506 383800

• 1 month później...
W tym regionie (ropczyce-sedziszów) funkcjonuje układzik hydraulików (m.in. Trznadel z Witkowic, Miąso), którzy zaopatrują sie w jednym punkcie czyli sklep Misiura/Ropczyce - co nie wychodzi na korzyść szaremu inwestorowi-potrafia przerobic go na kilka 000 Uwaga- nie dawać sie! ceny z Kosmosu! robocizna z innej galaktyki ! efekt - watpliwy!

Przeczytałam o negatywnej opinii na temat Józefa Pieprzaka z Góry Ropczyckiej. Cóż wybudował mi fundamenty, mury. Efekt jest taki, że 10 kwietnia zaczęli kopać fundamenty, na dzisiaj mam wszystkie ścianki działowe, dach, okna, zrobioną elektrykę, jutro kończą sieć wod-kan. Dodam, to efekt jego starań w celu zgrania ekip, polecił mi Pana Skowrona od więźby, potem ekipę od dachówki, firmę wykonującą elektrykę, wod-kan, co. Póki co jesteśmy bardzo zadowoleni, terminowo i fachowo. Jak któraś z ekip nie miała czasu, za 2tyg, 3 to wystarczył 1 tel od Pieprzaka i jakoś przyjeżdżali za 2-3 dni. Mamy we własnym zakresie tynkarzy, ale i tak dzwonimy codziennie do Józka, pytamy o radę. Nie nawalił nigdy, punktualny, słowny, nic mi nie zginęło, trudno mi sobie wyobrazić poloneza załadowanego po brzegi facetami, przyczepkę betoniarkami, łopatami itp i co 10 pustaków, worek cementu a może 5-cio metrowy pręt do zbrojenia :roll: Co do kultury to poczucie humoru może troche specyficzne, ale generalnie nie moge powiedzieć, że chamstwo, ekipa miła i sympatyczna, uśmiechnięci, można było porozmawić pośmiać się , i piwa się napić. Generalnie już 2 osoby do nas dzwoniły i pytały o namiary, oglądali robociznę, świetne zgranie czasowe. Ja ich polecam, WIĘCEJ LUZU nie można być tylko nadętym i podejrzliwym INWESTOREM :wink: Ręka na pulsie ale, żeby w każdym widzieć złodzieja

• 4 weeks później...

nie polecam szczerze mowiąc gości z Brzeźnicy czy tych okolic

"murarzy" bo tak się sami nazywają. Ja ich nazywam "papronie" też ładnie, Gość się nazywa Marian Świątek. Ja nie spisałem z nim umowy i żałuje bardzo. W momencie kiedy ja ich zamawiałem nie mieli za dużo domów do budowy. Teraz mają i sobie przebierają. Dla nich mój dom jest za trudny i ciągle żądają więcej pieniędzy. Jak chcecie go wziąść to spisujcie umowę na termin wykonaia i kasę.

Pozdrawiam

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
Nie polecam pseudo architekta/kierownika budowy z Rudnej Małej Wiesława Kędziora. Oszust i kłamca, przeciąga pracę i nie robi tak jak było uzgodnione i spisane w umowie, każe sobie dopłacać po skończonym projekcie twierdząc, że go to dużo pracy kosztowało. Nie mieści się w uzgodnionych terminach.