Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PODKARPACKIE - biała lista wykonawców

Bha

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 140
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
hej ja buduje w boguchwale narazie mam ekpie zrobili fundamenty hmm na foto wygladaj dobzre w sumie zadna mecyja fundament ale wykopane rowno w miare poszalowane prosto itd ocieplone styro folia podsypki itd te dodtaki to moja prosba oczywiscie chlopaki chyab by dali beton i izolacje na scinay i tyle ale nie ma piwnicy nie bylo by najgorzej hmm teraz beda mi murowac 1 kondygnacje to bed ewiedzil co i jak narazie nie jest zle tzreba zawsz epilnowac troche i tyle co chcialem zrobili wzieli z afunadment z a robote 3200

Witam,chciałbym ostrzec wszystkich przed panem Grzegorzem Kosmalą z okolic Brzozowa ktory podaje się za osobę świadczącą usługi w zakresie studniarstwa.Otóż ten pan po wykopaniu kilku metrów dziury na mojej działce,pobraniu zadatku i sporej kwoty pieniedzy na kupno kręgów betonowych delikatnie mówiąc ulotnił się .Nie odpowiada na moje telefony a gdy uda mi się do niego dodzwonić z zastrzeżonego numeru zachowuje sie bardzo chamsko i wulgarnie.Dlatego przestrzegam wszystkich przed wdaniem się w jakąkolwiek współpracę z tym oto psedostudniarzem.Jeśli ktoś ma jakieś pytania chętnie się podzielę wiedzą na temat tego pana.Mój email [email protected] A tak swoją drogą czy ktoś miał jakąś przygodę z tym panem (niekoniecznie tak niemiłą jak ja)lub temu podobne przypadki i jak rozwiązaliście takie problemy.Czekam na opinie.

Witam!

Po długich zmaganiach kończą mi powoli dach. To dobra wiadomość po nieudolnych pajacach którzy zostawili mi budowę w środku jej trwania.

Poszukuję solidnej firmy z okolic dębicy do wykonania instalacji wew. budynku, a więc:

- elektryka

- tynki

- wylewki

- instalacje CO+WODA+GAZ

Może macie jakieś namiary na fajnych fachowców.

Pozdrawiam

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Witam

Firma generalnie zajmująca się wykończenie.. nazwy pełnej nie pamiętam .. nazwisko BAWÓŁ lub BAWOŁ

Problemy

Permanentny brak pracowników na budowie(tłumaczone-awarię miałem gdzieś tam)

Robota pozostająca wiele do życzenia

Próbka prac(malowanie plus tynkowanie)

Malowanie.. tak to wygląda pod słońce..ostatecznie

http://img23.imageshack.us/img23/7983/p31503301.jpg

tynkowanie i wykończenie

http://img23.imageshack.us/img23/3760/p4020402c.jpg

http://img517.imageshack.us/img517/3950/p4020413.jpg

i oczywiście zaliczka na to zaliczka na tamto...

• 2 weeks później...

Przestrzegam przed niejakim fachowcem Edwardem Pyskatym z Ropczyc!!!

Nie wywiązał sie z umowy ,pobrał zaliczki i wszystko zepsuł czego się nie ruszył w wykończeniu domu. Uwaga,udaje nieszczęśliwego. Jest oszustem ale dosyć inteligentym bo udaje ze na wszystkim się zna.Zdjęc nie wklejam bo wstyd!!! :evil:

Nie wywiązał sie z umowy ,pobrał zaliczki i wszystko zepsuł czego się nie ruszył w wykończeniu domu. Uwaga,udaje nieszczęśliwego. Jest oszustem ale dosyć inteligentym bo udaje ze na wszystkim się zna.Zdjęc nie wklejam bo wstyd!!! :evil:

R

• 2 weeks później...

Rownież przestrzegam przed fachowcami z Ropczyc od wyciągania pieniędzy i nie tylko - pseudo firma "Gruszkowski Marek" - kombinatorstwo i partactwo - najgorsze materiały za najwyższą cenę - niestety wyszło po czasie. Przestrzegali znajomi, ale człowiek niestety naiwny! Cóż!

Widzę, że nie dużo wody upłynęło a już ludziska wyczuli kombinatora Gruszkowskiego.

Niestety opinię powyższą mogę jedynie potwierdzić-dla przestrogi dodam, że właściciel firmy sam nie wykonuje żadnych prac. Zatrudnia chłopaków, którzy się uczą fachu, no i z różnym skutkiem.

Ale metry liczą nawet tam gdzie roboty nie skończyli!- takie tam oszustwa.