Lgrzechu 23.12.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Witam. Szukam konkretnej ekipy do fundamentów i ściany trójwarstwowej z silikatów. Łańcut - start kwiecień 2009. Tylko sprawdzonych i dokładnych. Z góry dzięki za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.01.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 poddasze i płytki, malowanie i chyba cała wykończeniówka: polecam519 184303 p. Bielenda Wylewki 604519235 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pakt55 15.01.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Czy może ktoś z Szanownych forumowiczów z podkarpackiego mógłby podzielić się opinią na temat zakładu stolarskiego Pana Kazimierza Łobody z Klęczan ( drzwi, meble). Wszelkie podpowiedzi milie widziane tak na forum jak też na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr00 26.01.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 hej ja buduje w boguchwale narazie mam ekpie zrobili fundamenty hmm na foto wygladaj dobzre w sumie zadna mecyja fundament ale wykopane rowno w miare poszalowane prosto itd ocieplone styro folia podsypki itd te dodtaki to moja prosba oczywiscie chlopaki chyab by dali beton i izolacje na scinay i tyle ale nie ma piwnicy nie bylo by najgorzej hmm teraz beda mi murowac 1 kondygnacje to bed ewiedzil co i jak narazie nie jest zle tzreba zawsz epilnowac troche i tyle co chcialem zrobili wzieli z afunadment z a robote 3200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 27.01.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam,chciałbym ostrzec wszystkich przed panem Grzegorzem Kosmalą z okolic Brzozowa ktory podaje się za osobę świadczącą usługi w zakresie studniarstwa.Otóż ten pan po wykopaniu kilku metrów dziury na mojej działce,pobraniu zadatku i sporej kwoty pieniedzy na kupno kręgów betonowych delikatnie mówiąc ulotnił się .Nie odpowiada na moje telefony a gdy uda mi się do niego dodzwonić z zastrzeżonego numeru zachowuje sie bardzo chamsko i wulgarnie.Dlatego przestrzegam wszystkich przed wdaniem się w jakąkolwiek współpracę z tym oto psedostudniarzem.Jeśli ktoś ma jakieś pytania chętnie się podzielę wiedzą na temat tego pana.Mój email [email protected] A tak swoją drogą czy ktoś miał jakąś przygodę z tym panem (niekoniecznie tak niemiłą jak ja)lub temu podobne przypadki i jak rozwiązaliście takie problemy.Czekam na opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 30.01.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Witam.Szukam ekipy do -elektryki-tynków-co (gaz + podłogówka)-woda-dobrego płytkarza-dobrego stolarza (schody drewniane)- ogólnie wykończeniówka PS. Kilka namiarów widziałem u Wiolasza. Może ma ktoś cos jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro26 31.01.2009 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Poszukuje bardzo dobrego elektryka. Jesli ktos by mial namiary, bede wdzieczny. Buduje w Łańcucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evien 04.02.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Witam! Po długich zmaganiach kończą mi powoli dach. To dobra wiadomość po nieudolnych pajacach którzy zostawili mi budowę w środku jej trwania. Poszukuję solidnej firmy z okolic dębicy do wykonania instalacji wew. budynku, a więc:- elektryka- tynki- wylewki- instalacje CO+WODA+GAZ Może macie jakieś namiary na fajnych fachowców. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evien 09.02.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Znacie gości z KOMBUDINSTAL.PL ?? Czy słyszał ktoś coś o nich?? POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 13.02.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Czy ktoś kupował okna z firmy EKO-OKNA,biuro handlowe Rzeszów Plac Wolności.Jeśli tak proszę o opinie.Jakie inne firmy od okien polecacie ktore można kupić w Rzeszowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delavega 27.02.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 witam czy ktos korzystał u usług firmy Tedbud z Rzeszowa?? Prosze o pilna odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 16.03.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 witajcie, szukam ekipy do postawienia domu energooszczędnego na wiosnę do Przemyśla. może macie jakieś uwagi i propozycje?? pozdrawiam A jakiego możesz polecić architekta do zaprojektowania domu pasywnego w Przemyślu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 25.03.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 x1x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mesyjasz 11.04.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Witam Firma generalnie zajmująca się wykończenie.. nazwy pełnej nie pamiętam .. nazwisko BAWÓŁ lub BAWOŁ ProblemyPermanentny brak pracowników na budowie(tłumaczone-awarię miałem gdzieś tam)Robota pozostająca wiele do życzenia Próbka prac(malowanie plus tynkowanie)Malowanie.. tak to wygląda pod słońce..ostatecznie http://img23.imageshack.us/img23/7983/p31503301.jpg tynkowanie i wykończeniehttp://img23.imageshack.us/img23/3760/p4020402c.jpg http://img517.imageshack.us/img517/3950/p4020413.jpg i oczywiście zaliczka na to zaliczka na tamto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pieter 23.04.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Przestrzegam przed niejakim fachowcem Edwardem Pyskatym z Ropczyc!!! Nie wywiązał sie z umowy ,pobrał zaliczki i wszystko zepsuł czego się nie ruszył w wykończeniu domu. Uwaga,udaje nieszczęśliwego. Jest oszustem ale dosyć inteligentym bo udaje ze na wszystkim się zna.Zdjęc nie wklejam bo wstyd!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_73 30.04.2009 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Hej! Poszukuję kogoś od CO(podłogówka) - Woda - tylko gogos kto nie tylko przyjdzie i skasuje za m2 ale posiada tzw. twardą wiedzę i konkretnie doradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OBIONE 05.05.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Przestrzegam przed niejakim fachowcem Edwardem Pyskatym z Ropczyc!!! Nie wywiązał sie z umowy ,pobrał zaliczki i wszystko zepsuł czego się nie ruszył w wykończeniu domu. Uwaga,udaje nieszczęśliwego. Jest oszustem ale dosyć inteligentym bo udaje ze na wszystkim się zna.Zdjęc nie wklejam bo wstyd!!! R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_73 06.05.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 To co nikt w okolicy Rzeszowa podłogówki nie robił czy wszytkim spaprali i nikogo nie chceci polecić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 07.05.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Jak ktoś potrzebuje: - zrobić docieplenie - połozyć pokrycie dachowe (blachy) - zaizolować fundamenty (technologia folii PCV) Polecam się szczegóły możecie znaleźć tu http://www.bjs.com.pl Mam nadzieję że wybaczycie mi tę reklamę Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grreeg 16.05.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Przestrzegam przed niejakim fachowcem Edwardem Pyskatym z Ropczyc!!! Nie wywiązał sie z umowy ,pobrał zaliczki i wszystko zepsuł czego się nie ruszył w wykończeniu domu. Uwaga,udaje nieszczęśliwego. Jest oszustem ale dosyć inteligentym bo udaje ze na wszystkim się zna.Zdjęc nie wklejam bo wstyd!!! Rownież przestrzegam przed fachowcami z Ropczyc od wyciągania pieniędzy i nie tylko - pseudo firma "Gruszkowski Marek" - kombinatorstwo i partactwo - najgorsze materiały za najwyższą cenę - niestety wyszło po czasie. Przestrzegali znajomi, ale człowiek niestety naiwny! Cóż! Widzę, że nie dużo wody upłynęło a już ludziska wyczuli kombinatora Gruszkowskiego. Niestety opinię powyższą mogę jedynie potwierdzić-dla przestrogi dodam, że właściciel firmy sam nie wykonuje żadnych prac. Zatrudnia chłopaków, którzy się uczą fachu, no i z różnym skutkiem. Ale metry liczą nawet tam gdzie roboty nie skończyli!- takie tam oszustwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts