Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PODKARPACKIE - biała lista wykonawców

Bha

Recommended Posts

Witam wszystkich forumowiczów.

Ostrzegam przed tynkarzami z JAWORNIKA POLSKIEGO!

Od marca tego roku byłam z nimi umówiona na tynki cementowo-wapienne,cztery razy przekładali termin,dwa razy byli obejrzeć budowę,a jak przyszedł ostateczny termin tynkowania to się wycofali,tłumacząc,że" beton komórkowy nie nadaje się do tynków cementowo-wapiennych,ponieważ się tynk odparza,a my nie będziemy chodzić na poprawki".Zaznaczam,że na początku szef tej ekipy-p.Andrzej był na budowie i nawet zalecał takie tynki.dwa razy przyciągnął agregat na budowę(chyba tylko na przechowanie). Dom jest postawiony z solbetu.Nazwiska nie pamiętam ,ale podaję numer tego "fachowca" tel.787497040(gość opowiada ,że jest po wypadku,pracował za granicą i dużo w życiu przeszedł,a tynki robią od dwudziestu lat. :evil:

• Odpowiedzi 140
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Koleżanki i Kolegów :D z przeciwległego krańca Polski ale mam pytanie o wykonawcę SSO + dach. U nas budowlańcy cenią sie bardzo wysoko więc daliśmy ogłoszenie 'w Polskę' i zgłosił sie do nas Pan Dydko z firmy BUDOMET z miejscowości Blizne. Czy ktos z Was o nim słyszał. Proszę o jakies opinie :roll:

Poszukuje solidnej i sprawdzonej ekipy od ukladania plytek, parkietu z Rzeszowa lub okolic...

Jezeli chodzi o układanie płytek to mogę polecic Pana Pawła Nicponia z Mielca.U mnie robili i dobrze wszystko zrobili a cieszylo mnie to iz sami podsuwali pomysly,punktualni i nie marnowali materiałów. Jego firma nazywała się POLBUD,jest z Mielca nr tel.509113161. Naprawde super fachowiec

• 1 month później...
Ja do płytek mogę polecić pana Romana z Sędziszowa u mnie układał w tamtym miesiącu jestem bardzo zadowolona naprawdę dobry fachowiec,doradził mi żeby wywalić brodziki i zrobić je z mozaiki trochę się wahałam z tą decyzją ale się zgodziłam i nie żałuje końcowy efekt wyszedł super dodam jeszcze ze pan Roman daje pisemną gwarancje na wykonaną prace.tel 505189884

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...

Cześć, polecam elektryka - p. Bogdana Barana z okolic Łańcuta. Super kontakt, nie ma problemów z niczym, doradzi, normalnie zabija spokojem. A za jego słowami "Pani I. oczywiście, że da się zrobić", (a z moim mężusiem wymyślamy różne cuda), idzie fachowe wykonawstwo. Tel.502 395 473.

skorpion

• 2 weeks później...

Ostrzegam wszystkich z Podkarpacia przed wykonawcą od dachu.

Pan Piotr Kuczeła z Dynowa ogłasza się na rzeszowiaku i werbuje potencjalnych inwestorów. Daje bardzo dobrą cenę na zrobienie finalnie dachu ( konstrukcja, membrana, ułożenie blachy lub dachówki oraz położenie rynien) Inwestor będąc przekonany, że wszystko jest dograne nie szuka innej ekipy. Gdy dochodzi do robienia dachu zaczyna ponownie rozmowę o pieniądzach, twierdząc, że omawiana cena była za konstrukcję a nie za metr kwadratowy finalnego dachu. I podnosi się prawie trzykrotnie. Mówiąc, że takie są stawki w Rzeszowie i za mniejsze pieniądze nie będzie robił.

• 1 month później...
  • 2 weeks później...

OSTRZEGAM przed pseudo elektrykami z Białobrzegów kolo Łańcuta firma ELKOMTEL Wiesław i Ryszard Piekło Praca wykonana niedbale, brak elementarnej wiedzy (bruzdy i przewody prowadzone po przekątnej ścian), brak logiki w dzialaniu, prace wykonywane szybko, bez przemyslenia, mnostwo poprawek.

Wspolpracuja z budowlancem z Bialobrzegów Jackiem Ruparem, ktory ich poleca swoim klientom zapewniajac o wysokiej jakości wykonywanych prac.

Sa nieslowni, trudno dojsc z nimi do porozumienia, wymagaja stałego nadzoru inwestora. Prace wykonywane pod wpływem alkoholu, lub na kacu zwlaszcza Rysiek Pieło bije tutaj rekordy.

Nie chca wystawiac Faktury VAT, tłumacząc sie zawile przepisami o kasie fiskalnej.

Jeśli ktoś mysli ze zaoszczedzi kilka tysiecy zlotych zatrudniajac tych ludzi, to jest w wielkim błedzie w mysl powiedzenia "co tanie to drogie"

Te kilka tysiecy trzeba bedzie dołozyc pożądnemu fachowcowi na wyprowadzenie calej instalacji tak by byla wykonana zgodnie ze sztuka i obecnymi osiagnieciami technologicznymi.

• 2 months później...
Poszukuję studniarza w okolicach Stalowej Woli. Czy ktoś może kogoś polecić?

Pozdrawiam wszystkich budowniczych.

Niestety, ten co u mnie zrobił studnię, już nie żyje.

Ale mogę wykonać: instalację elektryczną, doradzić, wykonać pomiary... :D

PS. Mieszkam w Stalowej Woli i okolicach.