doris28 20.05.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witam wszystkich forumowiczów. Ostrzegam przed tynkarzami z JAWORNIKA POLSKIEGO! Od marca tego roku byłam z nimi umówiona na tynki cementowo-wapienne,cztery razy przekładali termin,dwa razy byli obejrzeć budowę,a jak przyszedł ostateczny termin tynkowania to się wycofali,tłumacząc,że" beton komórkowy nie nadaje się do tynków cementowo-wapiennych,ponieważ się tynk odparza,a my nie będziemy chodzić na poprawki".Zaznaczam,że na początku szef tej ekipy-p.Andrzej był na budowie i nawet zalecał takie tynki.dwa razy przyciągnął agregat na budowę(chyba tylko na przechowanie). Dom jest postawiony z solbetu.Nazwiska nie pamiętam ,ale podaję numer tego "fachowca" tel.787497040(gość opowiada ,że jest po wypadku,pracował za granicą i dużo w życiu przeszedł,a tynki robią od dwudziestu lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beataabc 25.05.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Poszukuję dobrej ekipy do wykonania fundamentów i murów dom+budynek gosp.-garaż.) z okolic Sokołowa Młp. - czy ktoś może polecić wykonawców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.05.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Mogę podać potrzebującym chłopaków od kostki brukowej.P. Robert tel. 724 453 563 ja jestem zadowolona, pracują solidnie, od rana do wieczora i w 3,5 dnia zrobili mi wszystko co chciałam. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kateper 28.05.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Witam Koleżanki i Kolegów z przeciwległego krańca Polski ale mam pytanie o wykonawcę SSO + dach. U nas budowlańcy cenią sie bardzo wysoko więc daliśmy ogłoszenie 'w Polskę' i zgłosił sie do nas Pan Dydko z firmy BUDOMET z miejscowości Blizne. Czy ktos z Was o nim słyszał. Proszę o jakies opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eda84 03.06.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Poszukuje solidnej i sprawdzonej ekipy od ukladania plytek, parkietu z Rzeszowa lub okolic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pieter 04.06.2009 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Poszukuje solidnej i sprawdzonej ekipy od ukladania plytek, parkietu z Rzeszowa lub okolic... Jezeli chodzi o układanie płytek to mogę polecic Pana Pawła Nicponia z Mielca.U mnie robili i dobrze wszystko zrobili a cieszylo mnie to iz sami podsuwali pomysly,punktualni i nie marnowali materiałów. Jego firma nazywała się POLBUD,jest z Mielca nr tel.509113161. Naprawde super fachowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dora83 06.07.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Ja do płytek mogę polecić pana Romana z Sędziszowa u mnie układał w tamtym miesiącu jestem bardzo zadowolona naprawdę dobry fachowiec,doradził mi żeby wywalić brodziki i zrobić je z mozaiki trochę się wahałam z tą decyzją ale się zgodziłam i nie żałuje końcowy efekt wyszedł super dodam jeszcze ze pan Roman daje pisemną gwarancje na wykonaną prace.tel 505189884 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 15.07.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Czy ktoś zna firmę KLIMA z Błażowej zajmującą się instalacjami wodno-grzewczymi.Jeśli tak to proszę o opinie.A może ktoś może polecić kogoś sprawdzonego do zrobienia tych instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karbon 16.07.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Może mi ktoś polecić dobrą ekipę do budowy domu z okolic Rzeszowa? Kontakt na priv lub [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 27.07.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Witam.Potrzebuje namiary na solidnego i niedrogiego stolarza.Trzeba mi wykonać schody. Najlepiej z okolic Przeworska- Jarosławia (ewentualnie Rzeszów-Przemyśl)Z góry dziekuje za odp.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpion88 28.08.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Cześć, polecam elektryka - p. Bogdana Barana z okolic Łańcuta. Super kontakt, nie ma problemów z niczym, doradzi, normalnie zabija spokojem. A za jego słowami "Pani I. oczywiście, że da się zrobić", (a z moim mężusiem wymyślamy różne cuda), idzie fachowe wykonawstwo. Tel.502 395 473.skorpion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja-le 02.09.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Poszukuję studniarza w okolicach Stalowej Woli. Czy ktoś może kogoś polecić?Pozdrawiam wszystkich budowniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grreeg 10.09.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Poszukuję parkiecirza solidnego z okolic Rzeszowab / Sędziszowa Młp. Do ułożenia parkiet w nowym domu. Z góry dzięki! [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szdar77 15.09.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 potrzebuje fachowca do dachu z Przemysla lub okolic [email protected] z góry dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 16.09.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Ostrzegam wszystkich z Podkarpacia przed wykonawcą od dachu. Pan Piotr Kuczeła z Dynowa ogłasza się na rzeszowiaku i werbuje potencjalnych inwestorów. Daje bardzo dobrą cenę na zrobienie finalnie dachu ( konstrukcja, membrana, ułożenie blachy lub dachówki oraz położenie rynien) Inwestor będąc przekonany, że wszystko jest dograne nie szuka innej ekipy. Gdy dochodzi do robienia dachu zaczyna ponownie rozmowę o pieniądzach, twierdząc, że omawiana cena była za konstrukcję a nie za metr kwadratowy finalnego dachu. I podnosi się prawie trzykrotnie. Mówiąc, że takie są stawki w Rzeszowie i za mniejsze pieniądze nie będzie robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
defi 12.11.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Witam Szukam dobrej sprawdzonej ekipy budowlanej okolice Rzeszowa Prosze o pomoc Dziekuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro26 26.11.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 poszlo na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro26 26.11.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 OSTRZEGAM przed pseudo elektrykami z Białobrzegów kolo Łańcuta firma ELKOMTEL Wiesław i Ryszard Piekło Praca wykonana niedbale, brak elementarnej wiedzy (bruzdy i przewody prowadzone po przekątnej ścian), brak logiki w dzialaniu, prace wykonywane szybko, bez przemyslenia, mnostwo poprawek.Wspolpracuja z budowlancem z Bialobrzegów Jackiem Ruparem, ktory ich poleca swoim klientom zapewniajac o wysokiej jakości wykonywanych prac. Sa nieslowni, trudno dojsc z nimi do porozumienia, wymagaja stałego nadzoru inwestora. Prace wykonywane pod wpływem alkoholu, lub na kacu zwlaszcza Rysiek Pieło bije tutaj rekordy.Nie chca wystawiac Faktury VAT, tłumacząc sie zawile przepisami o kasie fiskalnej.Jeśli ktoś mysli ze zaoszczedzi kilka tysiecy zlotych zatrudniajac tych ludzi, to jest w wielkim błedzie w mysl powiedzenia "co tanie to drogie"Te kilka tysiecy trzeba bedzie dołozyc pożądnemu fachowcowi na wyprowadzenie calej instalacji tak by byla wykonana zgodnie ze sztuka i obecnymi osiagnieciami technologicznymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 19.02.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Witam Szukam dobrej,sprawdzonej ekipy od tynkow w okolicy Przeworska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.02.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Poszukuję studniarza w okolicach Stalowej Woli. Czy ktoś może kogoś polecić? Pozdrawiam wszystkich budowniczych. Niestety, ten co u mnie zrobił studnię, już nie żyje. Ale mogę wykonać: instalację elektryczną, doradzić, wykonać pomiary... PS. Mieszkam w Stalowej Woli i okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts