szdar77 20.02.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 (edytowane) WitamChciałbym ostrzec budujących z podkarpacia , okolice Przemyśla przed majstrem specjalizującym się w dachach.Ten jegomość nazwisko Warzocha z miejscowości niedaleko Żurawicy stawia dachy razem z synem i jeszcze z dwoma pomocnikami . Chętnie ustalił ze mną datę wykonania więźby oraz pokrycia blachodachówką.Jak sie póżniej okazało data wykonania przesuneła się o miesiąc ale mało tego .przymocował krokwie co zajeło ok 6 dni i w tym czasie oczywiście dwa razy zaliczka , o podpijaniu sobie i chowaniu flaszek gdzie popadnie, kłótniach nawet nie wspomne .Krokwie nie podocinane na wymiar , blacha leżała dwa tygodnie a jego nie było widać ,zbywał mnie z dnia na dzień , a później to już nawet telefonu nie odbierał totalna olewka więc i ja go olałem .Gość totalnie nieodpowiedzialny zostawił dach w 1/3 roboty bez powodu ot tak a zima była za pasem!!! dobrze że były jeszcze inne rzetelne firmy bo faktycznie zastała by mnie zima z tym dachem. Edytowane 31 Maja 2010 przez szdar77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 06.03.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Witam serdecznie wszystkich forumowieczow!!Znalazlam sie na tym watku,poniewaz znajoma prosila mnie abym zareklamowala ich firme na forum.Firma zajmuje sie prodkucja drewnianych mebli ogrodowych i znajduje sie w Przeworsku w woj.podkarpackim.Wklejam kila fotek oraz dane pod ktorymi mozna skontaktowac sie z wlascicielami.http://img246.imageshack.us/img246/545/dsc0563z.jpghttp://img63.imageshack.us/img63/9450/dsc0572w.jpghttp://img63.imageshack.us/img63/1750/dsc0632lj.jpghttp://img706.imageshack.us/img706/6716/mjm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eda84 10.03.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Poszukuje sprawdzonych ekip od schodow i kominka, najlepiej z Rzeszowa lub bliskich okolic..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mfffx 14.03.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Cześć Poszukuję ( najlepszej = taniej i dobrej:))firmy do wykonania tynków, okolica Rzeszowa , Świlcza pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swistak81 28.03.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Witam, Poszukuję pilnie murarzy, prosty domek 130m2, mam fundamenty i pasuje by ktoś mi wymurował ścianki w drugiej połowie kwietnia...Potrzebuję 2-3 speców na 3 dni. Polećcie mi kogoś.[email protected] z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cooler 28.03.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Dorzucę kilka sprawdzonych namiarów, tym bardziej że szykuje mi się kolejna inwestycja i sam bardzo chętnie skorzystam z tego wątku. Żurek Edward z synami z Chmielnika - cieśla - konstrukcja, deskowanie, folia, łaty. Trochę spóźnili się ale jak zaczęli to nie poddali się choć było już zimno ale wtedy to śniegu nie było do lutego a w marcu juz kolejni kładli blachę Atrakcyjna cena. 17/2296581 Dachlux Jeżowe - Krycie blachą Sara (Budmat), rynny Wavin, okna dachowe. Bardzo sprawnie, fachowo widać że każdy pracownik wie co ma robić. Wysłuchali moich zachcianek i dostosowali się. Dach prawie 400m2 robili łącznie 3,5 dnia. Cena bardzo dobra zarówno na materiał jak i na robotę. Będę brał ich ponownie. Natomiast niezbyt dobrze wspominam dostawcę drewna z Rudnej - tartak za Skanską na przeciwko Czarnika. Mieli dobrą cenę i impregnację ciśnieniową ale terminy zawalali makabrycznie. Wozili na raty i ciągle trzeba było dzwonić. Jakość kantówki, desek i łat też nie za specjalna. Producent podbiciówki - Kraczkowa 421 tel. 696425669 - jakość i cena całkiem dobra w porównaniu do konkurencji z Malawy Elektryk P. Oczoś Rzeszów tel. 603 262 005 - Robi sam, po godzinach więc idzie wolniej niż ekipom ale zero kompromisów, żadnych rurek po podłodze wszystko w ścianach z pełną kulturą techniczną (bruzdownice, odkurzacze). Nie targuje się o każdy punkt. Słucha i nie mądrzy się. Polecam. Schody P. Kmiotek Rafał 17/8710056 Stolarnia chyba w Hermanowej, robią solidny materiał w bardzo dobrej cenie ale niestety nie mają własnej ekipy do montażu a jedynie współpracują i to jest problem ale ja zdecydowałem się. Cena za komplet dużych schodów dębowych z opaskami i deskami kryjącymi strop to 3200zł. Dodam że klejonka prawdziwa wzdłużna, ładnie dobrana słojami a nie obłogowana czy też klejona w poprzek. Montaż wyszedł mi 1250zł więc razem było dużo taniej niż inne oferty. Podobna jakość razem z montażem z Harty wyceniona była na 8000zł. Drzwi zewnętrzne i wewnętrzne. Filbud Sanok. Jakość bardzo dobra, dąb afrykański, klejonka obłogowana (tutaj to zaleta). Cena bardzo dobra ale terminowość to tragediaaaa!!!!! Telefony, tłumaczenia, przeciągania. Ogólnie to polecam ale z rozwagą. Wewnętrznych juz chyba nie robią bo nie wyrabiali. Bardzo słabo oceniam tez montażystów, porażka. Jedynie te drzwi maja super a reszta kuleje. To się rozpisałem. W zamian chętnie przyjmę kontakt na dobrą ekipę do fundamentów, murów z okolic Rzeszowa (budowa Krasne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abakadabra 31.03.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 no właśnie!!! Tyle osób już wybudowało domek i nie poleca swojej ekipy murarskiej? Aż tak było źle??? Ludzie dzielta się doświadczeniami (namiarami i cenami) /zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigou 24.05.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Tyle osób już wybudowało domek i nie poleca swojej ekipy murarskiej? niestety mozesz miec racje. Ja niby bralem z polecenia i q..pa :/ Radze zrobic tak: pojezdzic po okolicy po budowach, zobaczyc jak buduja, czy sie robota podoba. Wtedy zapytac inwestora o kontakt. Ja b. zaluje, ze tak nie zrobilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konisko 27.05.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Witam ! Ja budowałem z ojcem i teściem, miałem międzyczasie 2 pomocników ale się nie podejmę . Żeby nie było OT to polecam człowieka od kominków z Mielca - Witek - firma WIT-KOM. Zrobili mi niezły kominek z doradztwem w sensownej kasie. Czytałem wcześniej o Panu z Ropczyc Edwardzie Pyskatym U mnie robił wszystko przez całą zimę: szpachlowanie,płytki, łazienki obie, kuchnia, malowanie, cokoły itd. Był w pracy codziennie, jak się spóżniał to się meldował, kase to ja go trzymałem, żadnych zaliczek i płacenia z góry. Myślę, ze czasami fachowiec sobie na tyle pozwala na ile inwestor mu pozwala - bez urazy do osób, które zrobił "na szaro". Ja biorac Go do pracy znałem o nim historie ale u mnie - nie mam większych zastrzeżeń. Życze powodzenia w "celowaniu" w fachmanów. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 28.05.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 (edytowane) Elektryk P. Oczoś Rzeszów tel. 603 262 005 - Robi sam, po godzinach więc idzie wolniej niż ekipom ale zero kompromisów, żadnych rurek po podłodze wszystko w ścianach z pełną kulturą techniczną (bruzdownice, odkurzacze). Nie targuje się o każdy punkt. Słucha i nie mądrzy się. Polecam. Opinię o elektryku potwierdzam. Nie liczy roboty wg punktów a za całość, potem nie kłóci się, jeśli trzeba jakiś punkt dodać, albo przenieść. Edytowane 7 Czerwca 2010 przez kruszon11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szdar77 04.06.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 (edytowane) [quote=cooler;4037739 Dachlux Jeżowe - Krycie blachą Sara (Budmat), rynny Wavin, okna dachowe. Bardzo sprawnie, fachowo widać że każdy pracownik wie co ma robić. Wysłuchali moich zachcianek i dostosowali się. Dach prawie 400m2 robili łącznie 3,5 dnia. Cena bardzo dobra zarówno na materiał jak i na robotę. Będę brał ich ponownie. .rPo pomyłce jakim był pierwszy " majster" od dachu dach kończyła mi też ekipa z miejscowości JEŻOWE i mam te same odczucia co Cooler fachowcy w w każdym calu .Z czystym sumieniem ich polecam Edytowane 4 Czerwca 2010 przez szdar77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darpiot 04.06.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Zakończyłem właśnie etap SSO i POLECAM:mury ARK-BUD Jabłonica. Dużo budują w okolicach Rzeszowa i za rozsądne pieniądze.Kontakt 602522448 dach (więźba i pokrycie + wszelkie obróbki) Ernest z Lubatowejkontakt 601191654. Budują też od podstaw całe domy. Mają dobre ceny Obie ekipy szczerze polecam. Pierwsza załatwiała po konsultacjach cenowych ze mną cały materiał na dom współpracując z hurtownią mat. bud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro26 09.07.2010 03:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Polecam P. Arka Wisza. Świetny stolarz. Posiada swoja firme stolarska w Stobiernej. Wykonuje meble kuchenne, łazienkowe, zabudowy. Naprawde profesjonalne podejscie do klienta i przede wszystkim wysoka jakość oferowanych usług. Telefon na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pavvel 09.07.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 witam,potrzebuje namiary na fachowca ktory zrobi mi przybudowke drewniana z wykonczeniem oraz zmieni pokrycie dachunajlepiej okolice frysztaka ew jaslo krosno strzyzow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 18.07.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Chciałbym polecić firmę p.Ryszarda Kaczora z Tyczyna,wszystko co związane z hydrauliką tel.172219452.U mnie robili instalację (sam rurarz)CO,wody , kanalizacji,35 m2 podłogówki,dwa geberity ,dom 110m2 plus garaż plus piwnica.Pierwsza wycena 17800(mat+rob)z obietnicą że końcowa cena nie będzie większa.Po zakończeniu prac dostałem szczegółową rozpiskę zużytych materiałów(posiada swój sklep) i tu miła niespodzianka 13000 wszystko.Wszystko wykonane solidnie z dobrych materiałów(robi materiałami firmy REHAU).Myślę,że najlepsza ekipa na mojej budowie.Zaraz po nich wkroczyli panowie od wylewek,również wszystko ok.mogę polecić p.Monicz tel.172428048. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swistak81 11.01.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 (edytowane) Szukam dobrego hydraulika z okolic Łańcuta. Do wykonania uzbrojenie kotłowni (z piecem kondensacyjnym i powietrzną pompą ciepła), oraz do wykonania instalacji cwu.Ponadto szukam ekipę do tynków maszynowych. Polecicie kogoś? Edytowane 11 Stycznia 2011 przez swistak81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
torman 15.01.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 WitamSzukam dobrej ekipy do wykonania ocieplenia domu i elewacji. Jak kształtują się ceny w okolicach Rzeszowa ( materiał + robocizna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
0degree 16.01.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Witam Szukam dobrej ekipy do wykonania ocieplenia domu i elewacji. Jak kształtują się ceny w okolicach Rzeszowa ( materiał + robocizna). W 2009 roku za metr ocieplenia 12cm razem z położeniem tynku akrylowego płaciłem 25pln/metr + 10pln za metr bieżący glifów, (materiały f. KABE) budowa we Frysztaku czyli ok50 km od Rzeszowa. A o cenie materiału decyduje kilka zależnych od Ciebie czynników tj. gr. izolacji, rodzaj tynku itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
defi 21.02.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Moge wam polecic ekipe do wykonczania wnetrz malowanie, sufity podwieszane ,plytki ,marmury (robia cuda z plytek ) itd ... maja porzadny sprzet i NIE PIJA ! Nie wiem jak jest z terminami u nich bo brat ich wyrwal po znajomosci Tel 502824087 Jacek (nazwiska nie znam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 03.03.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Darek Oliwa tel. 513 701 767[email protected]prace budowlane i wykończeniowe, okolice Ropczyc, Dębicy, Sędziszowa Młp. i Rzeszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts