Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PODKARPACKIE - biała lista wykonawców

Bha

Recommended Posts

RAFF-SYSTEM. Kompleksowe remonty i wykończenia budynków mieszkalnych

i przemysłowych.

Oferujemy:

-szpachlowanie

-malowanie

-tapetowanie

-tynki ozdobne

-układanie podłóg

-adaptacje poddaszy

-sufity podwieszane

-zabudowy i ścianki działowe z płyt g-k

tel; 666044739

e-mail; [email protected]

Polecam człowieka.

Robił mi robote w Krakowie i jestem zadowolony cenowo i jakosciowo.

• 2 months później...
  • Odpowiedzi 140
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szukam dobrego hydraulika z okolic Łańcuta. Do wykonania uzbrojenie kotłowni (z piecem kondensacyjnym i powietrzną pompą ciepła), oraz do wykonania instalacji cwu.

Ponadto szukam ekipę do tynków maszynowych. Polecicie kogoś?

Witam u mnie było dwóch hydraulików, jeden był tanszy no i go wzielismy ale nagle podczas roboty przyszedł i powiedzial ze centralne bedzie drozsze o 1500 tysiaca pytam dlaczego a on ze niby poszlo wiecej materialu a wycenial nam wczesniej instalacje i zdenerwowalam sie okropnie i go wywalilam z budowy- jak wycenial to mowil ze to ostateczna cena chyba tylko zeby go wziasc a jak juz zaczał robote to sie podniosl a i jeszcze oszukal na bo powiedzial ze zrobi tym samym mateialem co ten drozszy hydraulik a okazalo sie ze to nie prawda, kupil tani mateial w castoramie i myslal ze tego nie sprawdze. Zreszta nie tylko on z naszych fachowcow w ten sposob chcial nas oszukac.

Zadzwoniłam do tego ktory byl wczesniej drozszy o kilka stow i przeprosilam, facet przyjechal, wszystko super wytlumaczyl naprawde gosc konkretny i jak wycenil tak wziąl wiec z czystym sumieniem go polecam- naprawde prawdziwy fachowiec.

Hydraulik Grzegorz Reguła

Dzikowiec 607 56 58 21

17 74 42 317

• 2 months później...
  • 2 months później...

A u mnie elektryke robil Pan Jacek z okolic Sedziszowa nazwiska nie pamietam ale naprawde solidny gosc.

Duzo mi doradzil, wylaczniki i gniazdka ustawial do poziomicy laserowej wiec wszystko jest 100 procent na jednym poziomie.

Robi sam ewentualnie z kolega naprawde polecam. Kontakt 508 120 317 :yes::D

• 1 month później...

Witam,

Dołaczam sie do watku i wpisuje kogo polecam, a kogo nie. Nie polecam moich murarzy z Kąkolówki, partacze i gdybyśmy ich nie pilnowali, to narobiliby poważnych błędów konstrukcyjnych, nazwiska nie wpisuję (mogę podac na meila dla zainteresowanych).

Polecam płytkarza, dokładny, cierpliwy, solidny z Chmielnika, tel. 782236616. Instalatora p. Jana Wilka z Rzeszowa, tel. 605266230 oraz firmę budowlano- wykonawczą, budują od podstaw p. Wiesława Czarnika "Czarbud" tel. 691078774.

• 3 weeks później...
  • 2 months później...
Ja polecam naszą ekipę od wykończeń - p. Paweł - 793-684-697 lub p. Mariusz - 534697436, firma nazywa się rem-all. Świetną mieliśmy też ekipę od elewacji, ale namiary musiałabym odszukać, więc jeśli ktoś będzie zainteresowany to poproszę o info na priva. Dachówkę najtaniej udało nam się kupić w instalator przeworsk, a parapety w Rzeszowie w plus projekcie. Jeśli chodzi o zaplanowanie łazienki to polecam p. Anię ze studia wnętrz - 505569498.

• 3 months później...
  • 8 months później...
Ja mogę POLECIĆ Fachowców od

dachu.. świetna ekipa- najlepsza na tej budowie: solidnie, terminowo, schludnie, fachowo, niedrogo!!! Jan Falandys 696792959.

tynków wew. niedrogo, sprawnie, równo p. Grabarz 17-2424391

wylewek: przyzwoicie, nie najdrożej, równo p. Monicz 607160013

elewacji zew.: tempo znosne, na końcu posprzatali, słuchali co mówiłam, elewacja ładnie i dobrze zrobiona Grzegorz Majkut 691540877

wszyscy bez obiadków u nas byli ;)

Co do fachowców Monicza od wylewek, wylane równo, robią szybko, w wyznaczonym terminie, ceny materiałów sporo zawyżone, lepiej samemu zamawiać, i bardzo dokładnie pytać o wycenę pracy. U mnie za wybranie 10m3 piasku zawołał 1000zł (bez transportu, miałem swój), a przed robotą wycenił tylko koszt wykonania wylewek, nie uwzględniając dodatkowych dopłat (był na miejscu, i widział że trzeba wybrać piasek, a nawet sam go o to dwa razy pytałem).

• 1 month później...

prof.jpg

ja """""""polecam""""""" pana "profesora" wrześniaka. (dostał "honorowy" tytuł prof rechabilitowanego dr inż )

Grasuje na północy do Krosna po Jasło .

Nawet bidula nie miał pistoletu do pianki.

jedyne co dobrze mu szło to darcie się po chłopakach co się pewnie uczyli jeszcze .

nic bym nie pisał bo każdy może się zgubić i błądzić ... ale tu jawne golenie łowieczek było

i strosznie się pseudo wiedzą budowlaną.

nawet testu nie zrobił na przyczepność do starej farby.

Ilość kleju na EPS'e tyle co kot napłakał.

itp ... itd.

Edytowane przez מרכבה

• 1 month później...
Dzień Dobry Państwu, poszukuje solidnej ekipy do budowy budynku usługowego w Rzeszowie, około 700m2, bardzo proszę mi kogoś polecić. Budowa w centrum, fundament stopniowany, ściany z porothermu winnenberga, konstrukcja oparta na słupach nośnych. Jednym słowem FACHOWCA OD FUNDAMENTÓW / STROPÓW / MURÓW. Dziękuje Wam z góry.

• 1 month później...
Witam !

Szukam dobrej solidnej firmy do budowy domu stan surowy otwarty od podstaw w Chmielniku koło Rzeszowa.

Będę wdzięczna za wszelką pomoc.

Hej, ja prace ziemne zleciłem firmie, mieli swoje koparki, wywieźli mi ziemię i przywieźli piasek na obsypanie fundamentów i ten pierwszy etap przebiegł bardzo sprawnie w porównaniu z tym co działo się potem ale to już nawet nie chce mi się tego wspominać, tu masz namiary na nich http://www.uslugi-koparkami.pl

• 1 month później...

Ostrzegam przed gosciem sprzedajacym piasek, podobno z Niwisk. Nazwiska nie znam tylko nr telefonu: 605360328.

Piasek z takimi kamieniami mi przywiózł że prawie maszynę do tynkowania zniszczyło. Tynk wyszedł ostry jak żyleta. Kolejnym kosztem będzie nakładanie gładzi - ponieważ takiej ściany nie zostawie z kamieniami. Szkoda że wcześniej nie zaglądnąłem na to forum ponieważ już wcześniej ktoś ostrzegał przed nim.

Pamiętajcie: unikać piasku od gościa o nr 605360328 z Bratkowic.

Polecam natomiast elektryka - Krzysztofa Cyrana z Kielnarowej. Nalepiej wykonana instalacja w naszym domku.

• 2 months później...
  • 4 months później...
Witam,

Czy mogłabym prosić o namiary na ekipę od elewacji? Jestem z Rzeszowa i poszukuję solidnych fachowców.

Pozdrawiam IWona

Witam ,mogę polecić ekipę co robiła u mnie,ok.2 lata temu.Nie jestem pewny czy cos nie przekreciłem z nazwiskiem - Mariusz Szyszka z Matysowki tel.503165943.Zrobione solidnie materiałami Greinplast.

Ja natomiast poszukuje firmy do zrobienia mebli kuchennych czy mozecie kogos polecić lub odradzić z Rzeszowa lub okolic.