steniu 03.03.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 RAFF-SYSTEM. Kompleksowe remonty i wykończenia budynków mieszkalnychi przemysłowych.Oferujemy:-szpachlowanie-malowanie-tapetowanie-tynki ozdobne-układanie podłóg-adaptacje poddaszy-sufity podwieszane-zabudowy i ścianki działowe z płyt g-ktel; 666044739e-mail; [email protected] Polecam człowieka.Robił mi robote w Krakowie i jestem zadowolony cenowo i jakosciowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowalam dom 10.05.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Szukam dobrego hydraulika z okolic Łańcuta. Do wykonania uzbrojenie kotłowni (z piecem kondensacyjnym i powietrzną pompą ciepła), oraz do wykonania instalacji cwu. Ponadto szukam ekipę do tynków maszynowych. Polecicie kogoś? Witam u mnie było dwóch hydraulików, jeden był tanszy no i go wzielismy ale nagle podczas roboty przyszedł i powiedzial ze centralne bedzie drozsze o 1500 tysiaca pytam dlaczego a on ze niby poszlo wiecej materialu a wycenial nam wczesniej instalacje i zdenerwowalam sie okropnie i go wywalilam z budowy- jak wycenial to mowil ze to ostateczna cena chyba tylko zeby go wziasc a jak juz zaczał robote to sie podniosl a i jeszcze oszukal na bo powiedzial ze zrobi tym samym mateialem co ten drozszy hydraulik a okazalo sie ze to nie prawda, kupil tani mateial w castoramie i myslal ze tego nie sprawdze. Zreszta nie tylko on z naszych fachowcow w ten sposob chcial nas oszukac. Zadzwoniłam do tego ktory byl wczesniej drozszy o kilka stow i przeprosilam, facet przyjechal, wszystko super wytlumaczyl naprawde gosc konkretny i jak wycenil tak wziąl wiec z czystym sumieniem go polecam- naprawde prawdziwy fachowiec. Hydraulik Grzegorz Reguła Dzikowiec 607 56 58 21 17 74 42 317 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benia23 14.07.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Witam !Szukam dobrej solidnej firmy do budowy domu stan surowy otwarty od podstaw w Chmielniku koło Rzeszowa. Będę wdzięczna za wszelką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona7752 03.10.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 A u mnie elektryke robil Pan Jacek z okolic Sedziszowa nazwiska nie pamietam ale naprawde solidny gosc. Duzo mi doradzil, wylaczniki i gniazdka ustawial do poziomicy laserowej wiec wszystko jest 100 procent na jednym poziomie. Robi sam ewentualnie z kolega naprawde polecam. Kontakt 508 120 317 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 05.10.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Polecam fachowców od murowania z Radomyśla Wielkiego, p. Pytko, szybko, dokładnie, bez opóźnień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldarec 10.11.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Witam,Dołaczam sie do watku i wpisuje kogo polecam, a kogo nie. Nie polecam moich murarzy z Kąkolówki, partacze i gdybyśmy ich nie pilnowali, to narobiliby poważnych błędów konstrukcyjnych, nazwiska nie wpisuję (mogę podac na meila dla zainteresowanych). Polecam płytkarza, dokładny, cierpliwy, solidny z Chmielnika, tel. 782236616. Instalatora p. Jana Wilka z Rzeszowa, tel. 605266230 oraz firmę budowlano- wykonawczą, budują od podstaw p. Wiesława Czarnika "Czarbud" tel. 691078774. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justin 01.12.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Szukamy kogoś (najlepiej murarza z pomocnikiem) do zrobienia tarasu i wymurowania dwóch murków koło domu, może macie jakieś namiary, będziemy wdzięczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiotrowski 14.02.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Ja polecam naszą ekipę od wykończeń - p. Paweł - 793-684-697 lub p. Mariusz - 534697436, firma nazywa się rem-all. Świetną mieliśmy też ekipę od elewacji, ale namiary musiałabym odszukać, więc jeśli ktoś będzie zainteresowany to poproszę o info na priva. Dachówkę najtaniej udało nam się kupić w instalator przeworsk, a parapety w Rzeszowie w plus projekcie. Jeśli chodzi o zaplanowanie łazienki to polecam p. Anię ze studia wnętrz - 505569498. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojeem.pl 15.02.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 do tynkowania i ocieplenia domów polecam ekipę z Bielska-Białej Mateusz Grabski tel.511717426 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w33497 16.05.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 szukamy ekip do wykonczenia łazienki , + sufity podwieszane- Rzeszów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 07.02.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Mogę w ciemno polecić mojego wykonawce mebli kuchennych. http://www.karomeble.rzeszow.pl/ to jego strona internetowa, jedyny minus to terminowość troszkę się oczekałem a suma sumarów warto było z kuchni jestem bardzo zadowolony. Oj Jasiu,Jasiu dlaczego masz nas za idiotów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadiuszcz 08.02.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ja mogę POLECIĆ Fachowców od dachu.. świetna ekipa- najlepsza na tej budowie: solidnie, terminowo, schludnie, fachowo, niedrogo!!! Jan Falandys 696792959. tynków wew. niedrogo, sprawnie, równo p. Grabarz 17-2424391 wylewek: przyzwoicie, nie najdrożej, równo p. Monicz 607160013 elewacji zew.: tempo znosne, na końcu posprzatali, słuchali co mówiłam, elewacja ładnie i dobrze zrobiona Grzegorz Majkut 691540877 wszyscy bez obiadków u nas byli Co do fachowców Monicza od wylewek, wylane równo, robią szybko, w wyznaczonym terminie, ceny materiałów sporo zawyżone, lepiej samemu zamawiać, i bardzo dokładnie pytać o wycenę pracy. U mnie za wybranie 10m3 piasku zawołał 1000zł (bez transportu, miałem swój), a przed robotą wycenił tylko koszt wykonania wylewek, nie uwzględniając dodatkowych dopłat (był na miejscu, i widział że trzeba wybrać piasek, a nawet sam go o to dwa razy pytałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek.rej 08.03.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Ja szuka hydraulika i znajomy poleca mi firmę Wod-Kris podobno dobry fachowiec czy miał ktoś z nimi do czynienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 11.03.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 (edytowane) ja """""""polecam""""""" pana "profesora" wrześniaka. (dostał "honorowy" tytuł prof rechabilitowanego dr inż ) Grasuje na północy do Krosna po Jasło . Nawet bidula nie miał pistoletu do pianki. jedyne co dobrze mu szło to darcie się po chłopakach co się pewnie uczyli jeszcze . nic bym nie pisał bo każdy może się zgubić i błądzić ... ale tu jawne golenie łowieczek było i strosznie się pseudo wiedzą budowlaną. nawet testu nie zrobił na przyczepność do starej farby. Ilość kleju na EPS'e tyle co kot napłakał. itp ... itd. Edytowane 11 Marca 2013 przez מרכבה Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Invader1 11.05.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Dzień Dobry Państwu, poszukuje solidnej ekipy do budowy budynku usługowego w Rzeszowie, około 700m2, bardzo proszę mi kogoś polecić. Budowa w centrum, fundament stopniowany, ściany z porothermu winnenberga, konstrukcja oparta na słupach nośnych. Jednym słowem FACHOWCA OD FUNDAMENTÓW / STROPÓW / MURÓW. Dziękuje Wam z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian100 13.06.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Witam ! Szukam dobrej solidnej firmy do budowy domu stan surowy otwarty od podstaw w Chmielniku koło Rzeszowa. Będę wdzięczna za wszelką pomoc. Hej, ja prace ziemne zleciłem firmie, mieli swoje koparki, wywieźli mi ziemię i przywieźli piasek na obsypanie fundamentów i ten pierwszy etap przebiegł bardzo sprawnie w porównaniu z tym co działo się potem ale to już nawet nie chce mi się tego wspominać, tu masz namiary na nich http://www.uslugi-koparkami.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budujący1231719511544 21.07.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Ostrzegam przed gosciem sprzedajacym piasek, podobno z Niwisk. Nazwiska nie znam tylko nr telefonu: 605360328.Piasek z takimi kamieniami mi przywiózł że prawie maszynę do tynkowania zniszczyło. Tynk wyszedł ostry jak żyleta. Kolejnym kosztem będzie nakładanie gładzi - ponieważ takiej ściany nie zostawie z kamieniami. Szkoda że wcześniej nie zaglądnąłem na to forum ponieważ już wcześniej ktoś ostrzegał przed nim. Pamiętajcie: unikać piasku od gościa o nr 605360328 z Bratkowic. Polecam natomiast elektryka - Krzysztofa Cyrana z Kielnarowej. Nalepiej wykonana instalacja w naszym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bozon 12.10.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Uwaga oszust !Przestrzegam przed nieuczciwym dekarzem z Kąkolówki nazywa się Wojciech Sowa. Wykonuje pracę niestarannie, nie dotrzymuje terminów umowy.Nie odbiera telefonów, oszukuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sally 25.02.2014 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Witam, Czy mogłabym prosić o namiary na ekipę od elewacji? Jestem z Rzeszowa i poszukuję solidnych fachowców. Pozdrawiam IWona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 26.02.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Witam, Czy mogłabym prosić o namiary na ekipę od elewacji? Jestem z Rzeszowa i poszukuję solidnych fachowców. Pozdrawiam IWona Witam ,mogę polecić ekipę co robiła u mnie,ok.2 lata temu.Nie jestem pewny czy cos nie przekreciłem z nazwiskiem - Mariusz Szyszka z Matysowki tel.503165943.Zrobione solidnie materiałami Greinplast. Ja natomiast poszukuje firmy do zrobienia mebli kuchennych czy mozecie kogos polecić lub odradzić z Rzeszowa lub okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts