inka_g 05.08.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Hej! Czy jest na forum ktoś kto buduje bądź ma zamiar budować JASKółKE W11? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inka_g 05.08.2007 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=379&IdKolekcji=20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 10.08.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 .... ale musisz mieć duuuuuuuuuuuuuużą działkę Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanetagf 21.09.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Witam, wlasnie wylalismy plyte na fundamentach i w przyszlym tygodniu zaczynamy budowac sciany. A Wy na jakim etapie jestescie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inka_g 21.09.2007 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Hej! Projekt Jaskółka kupiony! http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=379&IdKolekcji=20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanetagf 21.09.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Witam, My kupilismy wm11 z garazem, wersje lustrzana. Niestety z garazu zrezygnowalismy . Probowalam znalezc na forum jakies zdjecia wybudowanego juz domu ale niestety nikt takowym domem sie nie pochwalil. Ciesze sie, ze ktos jeszcze buduje dom wg tego projektu! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanetagf 26.09.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Witam, przepraszam ze dopiero teraz odpowiadam. Nasza dzialka ma 17 ar., ok 35 m szeroka od tej strony jest front domu i ok 50 m dluga. tak wiec mamy spora czesc za domem dla siebie. Oprocz tego na dzialce jest niewielki sad z dwudziestoparoletnimi dzrzewkami owocowymi. Czesc drzewek wycielismy ale troche zostalo. Jak sie naucze wklejac zdjecia to przesle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.09.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Zakochałam się w tym projekcie Nie mam jeszcze działki, ale mam nadzieję, że uda mi się kupić jakąś pasującą chociaż kurka blaszka, namiary na ten dom mam od rrmi już coś przebąkuje o wdzięczności i w ogóle obawiam się, ze butelka koniaku moze nie wystarczyć To naprawdę fajny projekt jest, tylko mam obawy co do długości okapów. Czy nie będą zacieniać wnętrz. Z kolei jeśli podnieść dach, to dom straci proporcje i cały urok Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 20.03.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 zainteresowanych jaskółką zapraszam tutaj http://forum.muratordom.pl/wm-11-jaskolka,t38553-60.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts