Hydraulik 07.08.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Ciekaw jestem Waszej opinii na temat tego bardzo rzadko jeszcze kupowanego urządzenia montowanego bezpośrednio pod zlewem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazepa 07.08.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Świetna sprawa tylko drogawa... W Anglii to ponoć standard. Kiedyś zamierzam taki coś zamontować. Mniej odpadków do wyrzucania, mniejsze koszty wywozu śmieci, bo rzadziej. Jestem za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 07.08.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 A jak ma ktoś szambo albo POŚ ?Bakterie tego nie przerobią.A wywóz będzie tak czy siak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.08.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 A jak ktoś nie ma kuchni :) . . . . . Ja jestem za - tylko na paluszki trzeba uważać :) -wiecie, ta scena z horroru, jak do młynka wpada obrączka i bohater stara sie ją wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.08.2007 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Ja jestem za, chciałabym to mieć.. Nefer, najpierw trzeba wyłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 08.08.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Jakie odpadki? ja roślinne wrzucam do kompostownika a zwierzęce zbieram dla psa, nie swojego z resztą, Tata ma w pracy takiego co zjada wszystko, a że pracuje co drugi dzień resztki stoją w lodówce w zamkniętym pojemniku.Tym sposobem żadne jedzenie nie ląduje w koszu. Na wsi zawsze można znaleźdż gospodarza któremu będziemy podkarmiać "burka" jeśli nasz pies jest żywiony karmą i nie chcemy dawać mu resztek. Chleb też zbieram, suszę i oddaję dla kur, ryb albo konia. Jeszcze nikt nie odmówił przyjęcia takiego "podarunku".Nie wyrzucajcie jedzenia do kosza. Kosztuje to trochę wysiłku, ale...I tym sposobem ... na temat młynka:mieląc resztki w młynku karmimy szczury, których plaga dokucza już większym miastom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelu 09.08.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 I tym sposobem ... na temat młynka: mieląc resztki w młynku karmimy szczury, których plaga dokucza już większym miastom. hmm chyba jednak nie, mielac w młynku karmimy szambo, poś albo kanalizację, a do żadnego z trzech szczury nie maja dostępu. To już prędzej szczury dokopią się do kompostownika niż do młynka. Jestem za młynkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 I tym sposobem ... na temat młynka: mieląc resztki w młynku karmimy szczury, których plaga dokucza już większym miastom. hmm chyba jednak nie, mielac w młynku karmimy szambo, poś albo kanalizację, a do żadnego z trzech szczury nie maja dostępu. To już prędzej szczury dokopią się do kompostownika niż do młynka. Jestem za młynkiem racja Mam młynek i polecam.Bakterie w oczyszczaalni lub szambie tymi odpadkami wręcz się żywia i pieknie nam ścieki oczyszczają . Bez tej organiki powymierają z głodu. Ludzie , zastanowcie się czasem zanim coś napiszecie. Nie kazdy ma też blisko na wieś aby te odpadki jakiemus gospodarzowi oddać. Suszę jedynie chleb dla koni na ktorych jeżdzę w stadninie a też nie polecam karmienia psa odpadkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 11.08.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 a koszt tego gadget`u ?? tak powiedzmy od do .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazepa 11.08.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Od 500zl do...zależy od jakości sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.08.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 U mnie twz bedzie mlynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 24.08.2007 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Podoba mi się, ale chyba jednak nie. Boję się, że ktoś zapomni wyłączyć i wsadzi tam palce.___________PozdrowionkaAleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.08.2007 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Mlynek uzywam osiem lat i nigdy nie zdarzylo mi sie wsadzic tam reki. Chyba , ze ktos swiadomie to zrobi.Przy mieleniu odpadow zawsze musi leciec woda , a przed wlaczeniem mlynka wpycham wszystkie smieci . Jedynie trzeba uwazac , zeby nie wpadly jakies drobniejsze rzeczy np. lyzeczki , bo po zmieleniu juz tylko nadaja sie do smieci.Ja jestem za mlynkiem , poniewaz miele doslownie wszystko i w smieciach nie zalegaja mi resztki jedzenia co zwlaszcza w upalne dni konczy sie smrodem i robakami w koszu na smieci. Mlynek bardzo sie sprawdza np przy wkladanieu naczyn po obiedzie do zmywarki , gdzie na talerzach zostaja zawsze jakies resztki i w normalnym zlewie zawsze trzeba bylo czyscic sitko co do przyjemnosci nie nalezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 26.08.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Może i fajna rzecz. Oglądaliście Oszukać przeznaczenie? Tam klientowi wpada sygnet. Chyba taki młynek ma jakieś zabezpieczenia, ale jeśli ktoś ma dzieci Nie wiem, aj by się trochę obawiał. A moze jestem staroświecki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.08.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Nawet jak wpadnie sygnet to go spokojnie mozna wyciagnac. Kiedy mlynek jest wylaczony nic sie nie stanie. Jezeli chodzi o dzieci to mozna wlacznik zrobic w takim miejscu , zeby dziecku bylo trodno dostac sie do kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 09.09.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 a czy odplyw w zlewozmywaku musi spelniac jakies wymagania zeby podlaczyc mlynek ? np powienien byc szerszy niz zwykle ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piokrza 02.08.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Mam InSinkErator model 55 od 2 lat i szczerze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts