Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

to może teraz torebki?? ;)

izat

Recommended Posts

Wszystko się zgadza.Tylko po chu.....ci taki aplauz widowni ,która cię nie akceptuje.Znam to skądeś :evil: .Widzisz powiem ,że mam to osobiście w d.u.p.p.i.e jak to ubierając w swoje piórka nie będąc osobą publiczną właśnie nie szanujesz ludzi.Co do to torebki....jak to określasz w stylu sandalow wojtas nie cerata czyni z niej skórę tylko skóra czyni z niej ceratę myśląc oczywiście twoimi kategoriami.Na koniec dodam ,że niczym nie szpanujesz na tym zacnym forum a to dlatego ,że zawsze utożsamiam cię z inną osoba o której myślę.

czy moge poprosic o kod do tego zaszyfrowanego tekstu? :p

Chcesz to masz.Odpowiem całym zdaniem na twoje pytanie tak jak to czynie wyżej bo to co na dole nijak się ma do tego co reprezentujesz w rzeczywistości swoją osobą.Pytanie tylko dlaczego?A to dlatego ,że po:

1.nie jesteś systematyczny

2.właśnie nie szanujesz ludzi

Skoro (jak to oznajmiasz) nie jesteś osobą publiczną to po co chcesz mimo to ,żeby ludzie ogladali co masz w swoich zbiorach.Toż to przecież upublicznianie.Piszesz ,że prywatność zachowujesz dla swoich znajomych i siebie.Więc powiedz mi po jakiego czorta wklejasz te fotki ?Po raz enty wnioskuje ,że masz problem i nie zmienisz go tym czym zajmujesz sie obecnie.Wiesz skąd to wiem?Chciałem ci to wytłumaczyć w innym temacie ale znowu nie zrozumiałeś i zinterpretowałeś to idąc za głosem ludu.

NSiku, nie miej za zle , ze ktos jezdzi najnowszym modelem lexusa lub nosi najladniejsze torebki Szanuje ludzi , ktorzy fklejaja zdjecia nawet jak jedza i cieknie z ...... Nie jestem osoba publiczna, wiec prywatnosc zachowuje dla siebie i znajomych.

Co do torebki, to jest ona w stylu sandalow wojtas - jak dla mnie bomba. Sandaly rowniez.

PS. btw. lovely cerata.

temat o torbach więc wypada wkleić kolejną torebkę.Ta akurat jest mojej córci.

http://images12.fotosik.pl/102/c6e688bd2c4b0335.jpg

Z czego jest zostawiam twojej ocenie.Moja córcia już powiedziała ,że to badziewie.Ty zapewne powiesz ,że super badziewie. :p :p 8) 8)

• Odpowiedzi 277
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No, ale powiedz mi guściku, Q, trollu itd. PO CO?

Po co mam kupować sobie torebkę za kilkaset euro (o ile bym coś takiego zamierzała czynić, lub o ile byłobu mnie na to stać)? Po co? Skoro ona mi się nie podoba. Skoro jest ze skóry, a ja nie noszę skór, skoro jest po prostu nie w moim guście. Tylko dlatego, że ma numer i jest solidna? Potem będzie mi szkoda ją wyrzucić i będę się czuła zobowiązana do noszenia jej dłużej niż rok. Ja tam wolę rzeczy z fantazją, wintage (a może vintage), albo własnej produkcji - to akurat ostatnio modne. To chyba już nigdy nie będę szanującą się kobietą :)

Dla napedzania “ekonomii” i tym samym zapewnienia bytu tym, ktorzy maja z tym zwiazana prace :D . Trzeba sie troszczyc o bliznich.:p Przy okazji mozemy ladnie wygladac i zagospodarowac to co juz zostalo wyprodukowane, czyli mase , mase zwierzatek.:p

To co dobre zawsze wraca , najpierw odchodzi , by pozniej wrocic jako wintage lub kopia i to tak cyklicznie co 1.5 dekady :D. Mozna sie przyczynic do samych oszczednosci w przyrodzie.To sie liczy :p, inaczej mozemy bawic sie w ekologa i przyczyniac do masowej eksterminacji gatunkow dziko zyjacych, zabierajac im naturalna przestrzen chocby do produkcji torebek ekologicznych bez zastosowania skory.Takie surowce musza tez gdzies rosnac, prawda? :p Jestesmy gatunkiem zwierzat konsumcyjnych, ktory przeludnil kilka razy pojemnosc ziemi, wiec cos za cos, - prawda?.

Ja kocham rzeczy typu wintage ,dowodem sa moje tuziny spodenek ,bluz nawet tych czerwonych- trzech, sama gorna polka wintarzyzmu.:p Znawcy mody z tad twierdza , ze jest to przysmarowane kurzem i sa oburzeni moim vintage, co juz okazywali.:D

PS. Sam narazie nic nie szyje , ale strzelam do wszystkiego , poza moim psem.:P8) Wczoraj zastrzelilem 5 wiewiorek. Surowiec wiec jest. :p

Aaa, to rozumiem, że kierują tobą "wyższe racje" (podtrzymanie rynku pracy, utylizacja skór). Ufff, a juz myślłam, że to snobizm. 8)

Niestety nie przemawia to do mnie. W imię wyższych racji i dobra ogółu wiele niepotrzebnych rzeczy się wydarzyło.

Nie rozumiem po co strzelać do wiewiórek. Bo chyba nie z głodu?

Dla widowni. :D :lol: .Widzisz chciał żeby to ktoś zauważył i tak jest na co jesteś dowodem Ty droga kofi .Szkoda ,że ja tak nie mam :oops: :wink:

Iiiii, mnie to już nie bierze. Za stara jestem :wink:

Rozumiem Ciebie ale on widzi to zupełnie inaczej.Za chwile powie ,że bizonowi odstrzelił rogi na breloczek do leksusa i będzie w kręgu zainteresowań. 8) :wink:

badziewiaste torebki ... :p 8) :wink: ekologiczne.

http://images28.fotosik.pl/84/ab9af8f59f36d152.jpg

będzie w kręgu zainteresowań. 8) :wink:

iiiiiiiiiii... :lol:

daleko mu jeszcze do kręgu... :wink:

nie świntuszył np. jeszcze tak "niepublicznie", jak "niepublicznie" robił z siebie...hmmm... gucia... :wink:(lmysłałam że Supermen to dopiero przystawka, a tu nic... :roll: nuda, jak w polskim filmie . Nic sie nie dzieje, prosze Pana. Nic . Dialogi niedobre...w ogóle brak akcji jest... :wink: :

nie świntuszył np. jeszcze tak "niepublicznie", jak "niepublicznie" robił z siebie...hmmm... gucia... :wink:(lmysłałam że Supermen to dopiero przystawka, a tu nic... :roll: nuda, jak w polskim filmie . Nic sie nie dzieje, prosze Pana. Nic . Dialogi niedobre...w ogóle brak akcji jest... :wink: :

Pażywiom ,uwidim :D

oj robi, robi.8) Cale szczescie, ze nie tak ja ty.:p Najlepsze byly asy z rekawa i nie tylko.8):lol:8)

...moze jakis zestawik zaprezentujesz do wymienionych asow.:D

nadal nuda :roll: Nic sie nie dzieje, prosze Pana. Nic . Dialogi niedobre...w ogóle brak akcji jest... :

No właśnie BYŁ. :lol: :lol:

Ale zabawa sie rozkręciła gdy inicjatywa była po mojej stronie... 8) odkąd zabawki wyrzuciłam (bo nie bawię sie w to samo dwa razy) nie wymyśliłeś jak dotąd nic równie "wciagającego" i żenującego... 8) (choć po supermenie widze że drzemie w tobie potencjał... :lol: )

Wiesz - ja kapryśna jestem - w zabawie cenię różnorodność, "momenty" - zaskocz mnie "pikantnie" to może się Tobą - upss - z Tobą pobawię 8)

Ale zabawa sie rozkręciła gdy inicjatywa była po mojej stronie... 8) odkąd zabawki wyrzuciłam (bo nie bawię sie w to samo dwa razy) nie wymyśliłeś jak dotąd nic równie "wciagającego" i żenującego... 8) (choć po supermenie widze że drzemie w tobie potencjał... :lol: )

Wiesz - ja kapryśna jestem - w zabawie cenię różnorodność, "momenty" - zaskocz mnie "pikantnie" to może się Tobą - upss - z Tobą pobawię 8)

...sorry,ale musze ciebie znowu "wyprostowac".:D Po pierwsze "wielki brat" to zrobi,a po drugie caloksztalt byl jak twoj profil w ktorym nic sie nie zgada, mowa o tym caloksztalcie.:p Twoja klawiatura przyjmuje wszystko, nawet falszowane zdjecia, ktore wychodza z pod klawisza enter.8)Znam te teksy od panienek, wszystkie mowia jednakowo.8)

Torebki nowy temat, jako panienka powinnac cos miec.:p Jednego lub kilka asow.:lol:

PS. mam cala szafe kostjumow, u mnie wszystko sie znajdzie.8)

"sorry?" :roll:

co do zdjęć: proszę o dowód...bo niby inteligentny a nie wie jak to pokazać... 8) :wink:

Znam te teksy od panienek, wszystkie mowia jednakowo

bo to złe kobiety są... :wink: :lol:

mam i torebke

http://us.123rf.com/400wm/jojojojo/jojojojo0709/jojojojo070900010.jpg

...sorry,ale musze ciebie znowu "wyprostowac".:D Po pierwsze "wielki brat" to zrobi,a po drugie caloksztalt byl jak twoj profil w ktorym nic sie nie zgada, mowa o tym caloksztalcie.:p Twoja klawiatura przyjmuje wszystko, nawet falszowane zdjecia, ktore wychodza z pod klawisza enter.8)Znam te teksy od panienek, wszystkie mowia jednakowo.8)

Torebki nowy temat, jako panienka powinnac cos miec.:p Jednego lub kilka asow.:lol:

PS. mam cala szafe kostjumow, u mnie wszystko sie znajdzie.8)

"sorry?" :roll:

co do zdjęć: proszę o dowód...bo niby inteligentny a nie wie jak to pokazać... 8) :wink:

Znam te teksy od panienek, wszystkie mowia jednakowo

bo to złe kobiety są... :wink: :lol:

mam i torebke

http://us.123rf.com/400wm/jojojojo/jojojojo0709/jojojojo070900010.jpg

eeeeee :D, no przeciez ja watku nie moderowalem - nie mam jeszcze takich mozliwosc :lol:

i glupie jak zapewnie wiesz, wszystkie te panienki sa jednakowe :p i nie ma roznicy w wysokosci geograficznej.8)

Dobra biedny łosiu odlatuje z twojego cyrku.Klawy z ciebie łosio.Wiesz co..... na koniec powiem ci ,że powiedziałem o tobie moim znajomym.Ku mojemu zaskoczeniu powiedzieli ,że jesteś WIELKI :o .Zaczynają cię czytać. :wink: :wink: :wink:

Jestem dobroduszny, wiec rogi bizonow mozesz sobie darowac i uzywac jako wykalaczki.:p

PS. jak widac powyzej, kluczyk moge tobie rowniez podarowac. :p Dobrze bedzie jak na zmiane z francuzem bedziesz sie stukal w czolo.8) Moge rowniez podarowac tobie torebke meska , oczywiscie ze skory - bez obaw oba klucze sie zmieszcza.:p

och panienko, a pilota w torebce :D nie nosisz żeby Lexusa otworzyć?? :D

nadajnik jest spiety z prawem jazdy, ten orginalny jest wielkosci sredniego bryloczka.8)

PS. czekalem kiedy sie zainteresujesz moim nabytkiem i troche poszperasz po necie.:p Jest bezobslugowy, kazdy szanujacy sie czlowiek wie o tym i taki posiada.8)

nie muszę nigdzie szperać a w twojej intencji szczególnie

uświadamiać mnie nie musisz jak to wygląda, bo znam to z własnego doświadczenia łosiu

z tym wyjątkiem, że mój przycisk Startu obsługiwany jest szlachetną dłonią a nie girą z obgryzionymi paznokciami bleeeeeeeeee

.....swiadczy to o tym ze jestem strasznie wysportowany i elastyczny.8)

....chetnie ogladne "szlachetna dlon":lol:, moze byc z torebka , bo guzika od prawdziwego samochodu jakim jest lexus to chyba nie masz.8)

PS. moja karta nadajnikowa jest dorabiana w prywatnie specjalistycznym punkcie.8) Kosztowala 2500 dolcow, ale czego sie nie robi dla pieknej kobiety przy swoim boku.8)