Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

to może teraz torebki?? ;)

izat

Recommended Posts

Mufka, znaczy po ojcu ma ten pociag do torebek :D :wink:

Hyhy musze zaczac dokladna obserwacje meza :lol: :wink:

Tak a'propos - w czym Wasi faceci noszą klucze i dokumenty?

Mój mąż wszystko po kieszeniach, co straszszszsznie mi się nie podoba. Do tego nie używa portfela, tylko wszystko luzem. :evil:

Nijak nie chce nosić tego w teczce.

Izat fajną masz kolekcję :)

Mufka, to Ty dziecko jeszcze...

Aa nie rozumiem ostatniej mysli, ale to pewnie przez goraczke (zalatwilam sie wczoraj jak dziecko nad jeziorem :oops: )

Moj maz nosi plecak, kiedys grzecznie nosil teczke do pracy, ale gdy tylko znalazl powod wymiany (raczka od teczki mu sie urwala...) kupil plecak i tak mu juz zostalo... Wyglada dosc ekscentrycznie :lol:....

• Odpowiedzi 277
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

tak przed trzydziestka :wink: )

No, o to mi chodzi.

Moje wszystkie próby zmiany fryzury kończyły się żałośnie, długo potem wracałam do stanu sprzed.

Mój mąż nawet jak nosi teczkę to i tak wszystkie dokumenty i kasę oraz klucze i telefon nosi w kieszeni. No, nie podoba mi się to i już.

Kuruj się Mufka, młoda jesteś, to szybko Ci przejdzie :)

tak przed trzydziestka :wink: )

No, o to mi chodzi.

Moje wszystkie próby zmiany fryzury kończyły się żałośnie, długo potem wracałam do stanu sprzed.

Mój mąż nawet jak nosi teczkę to i tak wszystkie dokumenty i kasę oraz klucze i telefon nosi w kieszeni. No, nie podoba mi się to i już.

Kuruj się Mufka, młoda jesteś, to szybko Ci przejdzie :)

No przed 30-stka jeszcze 30 dni przed :lol: .

A co do fryzury, to maz kiedy sie dowiedzial, ze ide do fryzjera, powiedzial, ze mam zapisac jego imie nazwisko i adres, zeby wiedzial, gdzie isc i mu przywalic hehehe :wink: jesli fryzure mi zepsuje :o . A mi sie marzy jakas radykalna zmiana, ale obawiam sie, ze mam niereformowalne wlosy :evil: .

A mi sie marzy jakas radykalna zmiana, ale obawiam sie, ze mam niereformowalne wlosy :evil: .

Ja włosy to może mam reformowalne, ale psychikę, to chyba nie :o

Obecnie używane torebki:

Koszyczek vintage, coś chyba w wieku Mufki, przeleżał w szafie, bo babcia zapomniała go komuś podarować:

http://images28.fotosik.pl/63/f3076b273e24553amed.jpg

Z tą chodzę najczęściej. Dostałam ją z kolei od cioci :-? :

http://images30.fotosik.pl/64/69f4ca08b885c92emed.jpg

Tak naprawdę jest ładniejsza.

A to mój ukochany chlebaczek, którego bardzo często używam jako torebki, bo jest lekki i można go przewiesić na ukos:

http://images28.fotosik.pl/64/272da97d0d9e00be.jpg

kofi - po kieszeniach :-? , papierki typu dowod , prawo jazdy itp, pieniadze - zwykle jakies drobne to w ogole luzem , karta do bankomatu tez....

jak placi za cos w sklepie tymi drobnymi to maca po wszytkich kieszeniach i wyciaga jakies pomietolone dziesiatki lub bilon .

:-?

I Ciebie to nie wkurza?

Największy obciach mój mąż robi jak wypycha sobie dokumentami kieszenie w koszuli i grzebie w okolicach biustu :-? - własnego, bo tak w końcu wygląda, jak napełni te kieszenie.

Przyznam, że od czasu budowy mam jedną jedyniącą torebkę. Ochydę czarną z bliżej nieokreślonego materiału ale ma za to milion kieszonek i mieści się w niej cała budowa. Noszę przy sobie oczywiście miarę trzymetrową, tysiące niezwykle ważnych papierków z namiarami telefonami itp, są jakieś śrubki i klamka do okien i drzwi (nie zamnontowane bo fachowcy wiadomo), próbki materiałów nawet kawałek dachówki :o , zastanawiam się czy na dnie tej torebki są jakieś kosmetyki. Pewnie po zakończeniu budowy moja torebka okaże się najlepszym archiwum osobliwości budowlanych.

kofi - po kieszeniach :-? , papierki typu dowod , prawo jazdy itp, pieniadze - zwykle jakies drobne to w ogole luzem , karta do bankomatu tez....

jak placi za cos w sklepie tymi drobnymi to maca po wszytkich kieszeniach i wyciaga jakies pomietolone dziesiatki lub bilon .

:-?

I Ciebie to nie wkurza?

Największy obciach mój mąż robi jak wypycha sobie dokumentami kieszenie w koszuli i grzebie w okolicach biustu :-? - własnego, bo tak w końcu wygląda, jak napełni te kieszenie.

wkurza ale co mam? :wink:

jego kieszenie, jego pomietolone pieniadze :)

na "biuscie" na szczescie nie upycha :)

ps. koszyczek - jak podejrzewałam - przesliczny!!!!!

Jak wychodzimy razem, to słyszę: schowaj mi portfel i dokumenty i klucze (wszystkie!!! - do samochodu, domu, skrzynki pocztowej, piwnicy).... i grubachy lądują w mojej torebce..... wtedy jest ciężka jak cholera i ja to dźwigam np. podczas zakupów !

Jak wychodzimy razem, to słyszę: schowaj mi portfel i dokumenty i klucze (wszystkie!!! - do samochodu, domu, skrzynki pocztowej, piwnicy).... i grubachy lądują w mojej torebce..... wtedy jest ciężka jak cholera i ja to dźwigam np. podczas zakupów !

U mnie to samo :lol:

Mój też taki wygodny psiamać :roll:

:lol:

Mój też taki wygodny psiamać :roll:

:lol:

Mój mi tylko portfel daje :lol:

Chyba mi ufa 8) :lol: