Mufka 19.08.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Mufka, znaczy po ojcu ma ten pociag do torebek Hyhy musze zaczac dokladna obserwacje meza Tak a'propos - w czym Wasi faceci noszą klucze i dokumenty? Mój mąż wszystko po kieszeniach, co straszszszsznie mi się nie podoba. Do tego nie używa portfela, tylko wszystko luzem. Nijak nie chce nosić tego w teczce. Izat fajną masz kolekcję Mufka, to Ty dziecko jeszcze... Aa nie rozumiem ostatniej mysli, ale to pewnie przez goraczke (zalatwilam sie wczoraj jak dziecko nad jeziorem ) Moj maz nosi plecak, kiedys grzecznie nosil teczke do pracy, ale gdy tylko znalazl powod wymiany (raczka od teczki mu sie urwala...) kupil plecak i tak mu juz zostalo... Wyglada dosc ekscentrycznie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 19.08.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 tak przed trzydziestka ) No, o to mi chodzi. Moje wszystkie próby zmiany fryzury kończyły się żałośnie, długo potem wracałam do stanu sprzed. Mój mąż nawet jak nosi teczkę to i tak wszystkie dokumenty i kasę oraz klucze i telefon nosi w kieszeni. No, nie podoba mi się to i już. Kuruj się Mufka, młoda jesteś, to szybko Ci przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.08.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 kofi - po kieszeniach , papierki typu dowod , prawo jazdy itp, pieniadze - zwykle jakies drobne to w ogole luzem , karta do bankomatu tez.... jak placi za cos w sklepie tymi drobnymi to maca po wszytkich kieszeniach i wyciaga jakies pomietolone dziesiatki lub bilon . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 19.08.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 tak przed trzydziestka ) No, o to mi chodzi. Moje wszystkie próby zmiany fryzury kończyły się żałośnie, długo potem wracałam do stanu sprzed. Mój mąż nawet jak nosi teczkę to i tak wszystkie dokumenty i kasę oraz klucze i telefon nosi w kieszeni. No, nie podoba mi się to i już. Kuruj się Mufka, młoda jesteś, to szybko Ci przejdzie No przed 30-stka jeszcze 30 dni przed . A co do fryzury, to maz kiedy sie dowiedzial, ze ide do fryzjera, powiedzial, ze mam zapisac jego imie nazwisko i adres, zeby wiedzial, gdzie isc i mu przywalic hehehe jesli fryzure mi zepsuje . A mi sie marzy jakas radykalna zmiana, ale obawiam sie, ze mam niereformowalne wlosy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 19.08.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 A mi sie marzy jakas radykalna zmiana, ale obawiam sie, ze mam niereformowalne wlosy . Ja włosy to może mam reformowalne, ale psychikę, to chyba nie Obecnie używane torebki: Koszyczek vintage, coś chyba w wieku Mufki, przeleżał w szafie, bo babcia zapomniała go komuś podarować: http://images28.fotosik.pl/63/f3076b273e24553amed.jpg Z tą chodzę najczęściej. Dostałam ją z kolei od cioci : http://images30.fotosik.pl/64/69f4ca08b885c92emed.jpg Tak naprawdę jest ładniejsza. A to mój ukochany chlebaczek, którego bardzo często używam jako torebki, bo jest lekki i można go przewiesić na ukos: http://images28.fotosik.pl/64/272da97d0d9e00be.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 19.08.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 kofi - po kieszeniach , papierki typu dowod , prawo jazdy itp, pieniadze - zwykle jakies drobne to w ogole luzem , karta do bankomatu tez.... jak placi za cos w sklepie tymi drobnymi to maca po wszytkich kieszeniach i wyciaga jakies pomietolone dziesiatki lub bilon . I Ciebie to nie wkurza? Największy obciach mój mąż robi jak wypycha sobie dokumentami kieszenie w koszuli i grzebie w okolicach biustu - własnego, bo tak w końcu wygląda, jak napełni te kieszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 19.08.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Kofi koszyczek rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 20.08.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 izar & joan, niezly bazar. Pozdrowienia z swiata wielkiej mody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 20.08.2007 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 kofi, koszyczek jest rewelacyjny!! a Pumę mam taką samą ale ecru i też biegam z nią często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 20.08.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Przyznam, że od czasu budowy mam jedną jedyniącą torebkę. Ochydę czarną z bliżej nieokreślonego materiału ale ma za to milion kieszonek i mieści się w niej cała budowa. Noszę przy sobie oczywiście miarę trzymetrową, tysiące niezwykle ważnych papierków z namiarami telefonami itp, są jakieś śrubki i klamka do okien i drzwi (nie zamnontowane bo fachowcy wiadomo), próbki materiałów nawet kawałek dachówki , zastanawiam się czy na dnie tej torebki są jakieś kosmetyki. Pewnie po zakończeniu budowy moja torebka okaże się najlepszym archiwum osobliwości budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 20.08.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Wciornastku , cos w tym jest, ja nosze probniki roznych farb, bo akurat mam malowanie w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.08.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 kofi - po kieszeniach , papierki typu dowod , prawo jazdy itp, pieniadze - zwykle jakies drobne to w ogole luzem , karta do bankomatu tez.... jak placi za cos w sklepie tymi drobnymi to maca po wszytkich kieszeniach i wyciaga jakies pomietolone dziesiatki lub bilon . I Ciebie to nie wkurza? Największy obciach mój mąż robi jak wypycha sobie dokumentami kieszenie w koszuli i grzebie w okolicach biustu - własnego, bo tak w końcu wygląda, jak napełni te kieszenie. wkurza ale co mam? jego kieszenie, jego pomietolone pieniadze na "biuscie" na szczescie nie upycha ps. koszyczek - jak podejrzewałam - przesliczny!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 20.08.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Tak a'propos - w czym Wasi faceci noszą klucze i dokumenty? Jak wychodzimy razem, to słyszę: schowaj mi portfel i dokumenty i klucze (wszystkie!!! - do samochodu, domu, skrzynki pocztowej, piwnicy).... i grubachy lądują w mojej torebce..... wtedy jest ciężka jak cholera i ja to dźwigam np. podczas zakupów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 21.08.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Tak a'propos - w czym Wasi faceci noszą klucze i dokumenty? Jak wychodzimy razem, to słyszę: schowaj mi portfel i dokumenty i klucze (wszystkie!!! - do samochodu, domu, skrzynki pocztowej, piwnicy).... i grubachy lądują w mojej torebce..... wtedy jest ciężka jak cholera i ja to dźwigam np. podczas zakupów ! U mnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.08.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 No coz - widocznie mi nie ufa albo jestem "nie godna" nosic jego pieniedzy bo mi do torebki nic nie pcha no ok - czasami tel . komórkowy (ale kasy nigdy - heh ! - rozsądny facet ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.08.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Tak a'propos - w czym Wasi faceci noszą klucze i dokumenty? Jak wychodzimy razem, to słyszę: schowaj mi portfel i dokumenty i klucze (wszystkie!!! - do samochodu, domu, skrzynki pocztowej, piwnicy).... i grubachy lądują w mojej torebce..... wtedy jest ciężka jak cholera i ja to dźwigam np. podczas zakupów ! U mnie to samo Mój też taki wygodny psiamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Tak a'propos - w czym Wasi faceci noszą klucze i dokumenty? Jak wychodzimy razem, to słyszę: schowaj mi portfel i dokumenty i klucze (wszystkie!!! - do samochodu, domu, skrzynki pocztowej, piwnicy).... i grubachy lądują w mojej torebce..... wtedy jest ciężka jak cholera i ja to dźwigam np. podczas zakupów ! U mnie to samo Mój też taki wygodny psiamać Mój mi tylko portfel daje Chyba mi ufa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.08.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 .......i ja czasami dostąpie zaszczytu noszenia portfela H. w torebce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 22.08.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 mój mąż to nawet kluczyki ze stacyjki wyjmuje i zabiera ze sobą jak wysiada i idzie np. do sklepu a ja zostaję sama w aucie... i bez kluczyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 22.08.2007 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 mój mąż to nawet kluczyki ze stacyjki wyjmuje i zabiera ze sobą jak wysiada i idzie np. do sklepu a ja zostaję sama w aucie... i bez kluczyka... ja mam w torebce drugie swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts