joan 11.09.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Lubie sie polazryzowac guścik- to akurat moje - nie kradnij-cytuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 11.09.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Lubie sie polazryzowac guścik- to akurat moje - nie kradnij-cytuj "na poziomie polactwa" - zapomnialas dopisac. PS. to tez zapozyczone na potrzeby wlasne - czy ten "wylew" nie zaraźliwy? w trosce o zdrowie twe - błagam - zwolnijj...idź na ryby...np PS i nieładnie tak sie wspomagać zapożyczonymi emotionkami - mamy swoje... pyzate pulchniutkie...mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 14.09.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Jakiś czas temu widziałam fajną torebkę i pomyślałam sobie, że no może ją kupię na jesień. Wczoraj chciałam zrealizować ten pomysł i nie było najpiękniejszej torebki na świecie. Byłam załamana. Przejrzałam w necie coś z 5 tysięcy torebek, wszystkie brzydkie. I dzisiaj zobaczyłam w spożywczym obok mojej pracy tę wstrętną babę, która kupiła moją najpiękniejszą torebkę na świecie (miała ją na ramieniu). No i okazało się, że to nie jest najpiękniejsza torebka na świecie. Chodziłam za tą wstrętną babą (pewnie wyglądałam jak złodziejka) i gapiłam się i nie mogłam uwierzyć, że tak strasznie chciałam ją mieć (wczoraj). Miałam dzisiaj jechać do innego sklepu tej sieci i stwierdziłam, że nie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 16.09.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Guścik, skromny z Ciebie i miły czlowiek ......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 16.09.2007 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 kofi, super terapia twardzielko ale wybredna musisz być skoro na 5001 żadna Ci się nie podoba ja bym się złamała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 17.09.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 ale wybredna musisz być skoro na 5001 żadna Ci się nie podoba ja bym się złamała Żadna nie podobała mi się bardziej od najpiękniejszej torebki świata. Wiadomo - towar niedostępny lub limitowany jest zawsze bardziej atrakcyjny. no, właśnie się łamię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.09.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 mam pytanie do Guścika - czy ta torebka to też "szmelc"? /na blaszce ma numer, na zdjęciu niewyraźnie wyszło / http://images23.fotosik.pl/83/0adaca68b4fb8cc0.jpg http://images13.fotosik.pl/94/d632e53620299aec.jpg http://images27.fotosik.pl/83/9c8aa3550224cf37.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 18.09.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Napisze tak, mam zegarek sznujacej sie firmy za kilka tysiecy euro. Zegarek w calkiem podobnym stylu mozna kupic w ofercie PICARD za $75, to tylko tyle co do tej marki. PS. zawsze kupujmy "towar" z metryka(numer i certyfikat), omijajmy badziew z "product code"- niby numer , ale roznica jest. Elutek, fajne podrobienie skory egzotycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.09.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 dzięki, guścik /torebka kupiona w lumpeksie za 5 zł./ wygląda na to, że nie mam żadnej porządnej torebki i pewnie nigdy nie będę miała... no cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.09.2007 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 widzisz forumowy trollu .... przyszło ci tylko patrzeć na nasze bazarowe akcesoria i ciągle tożsamość zmieniać wiesz kto tak musi robić?? chyba nie muszę ci podpowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 18.09.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 widzisz forumowy trollu .... przyszło ci tylko patrzeć na nasze bazarowe akcesoria i ciągle tożsamość zmieniać wiesz kto tak musi robić?? chyba nie muszę ci podpowiadać Takie jest zycie. Jednych stac na wszystko, nawet na kreatywnosc w "nikach" .Inni musza byc zaszufladkowani i jesli chca podreperowac budzecik, to i ze zlomem (czytaj brama )troche musza polatac. Elutku, zawsze jest cos za cos. Powiem jeszcze raz, takie jest zycie. Pozdrawiam, Usmiechniety troll PS. zawsze moge z gory zerknac na cosniecos z bazaru.:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.09.2007 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 ojej jaki ty miły jesteś, pozdrawiać nawet potrafisz masz chęć na moją bramę?? wspomógłbyś odrobinę mój skromny budżet ....... może na jakąś bazarową torebkę by styknęło bo więcej po tobie bym się nie spodziewała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 18.09.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 ojej jaki ty miły jesteś, pozdrawiać nawet potrafisz masz chęć na moją bramę?? wspomógłbyś odrobinę mój skromny budżet ....... może na jakąś bazarową torebkę by styknęło bo więcej po tobie bym się nie spodziewała Pozdrawiam jak widac pelnym nikiem.:D8):D PS. i slusznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 19.09.2007 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Elutku, zawsze jest cos za cos aż nie wierzę, że czegoś Ci brakuje, guściku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 19.09.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 No, ale powiedz mi guściku, Q, trollu itd. PO CO? Po co mam kupować sobie torebkę za kilkaset euro (o ile bym coś takiego zamierzała czynić, lub o ile byłobu mnie na to stać)? Po co? Skoro ona mi się nie podoba. Skoro jest ze skóry, a ja nie noszę skór, skoro jest po prostu nie w moim guście. Tylko dlatego, że ma numer i jest solidna? Potem będzie mi szkoda ją wyrzucić i będę się czuła zobowiązana do noszenia jej dłużej niż rok. Ja tam wolę rzeczy z fantazją, wintage (a może vintage), albo własnej produkcji - to akurat ostatnio modne. To chyba już nigdy nie będę szanującą się kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.09.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 No, ale powiedz mi guściku, Q, trollu itd. PO CO? Po co mam kupować sobie torebkę za kilkaset euro (o ile bym coś takiego zamierzała czynić, lub o ile byłobu mnie na to stać)? Po co? Skoro ona mi się nie podoba. Skoro jest ze skóry, a ja nie noszę skór, skoro jest po prostu nie w moim guście. Tylko dlatego, że ma numer i jest solidna? Potem będzie mi szkoda ją wyrzucić i będę się czuła zobowiązana do noszenia jej dłużej niż rok. Ja tam wolę rzeczy z fantazją, wintage (a może vintage), albo własnej produkcji - to akurat ostatnio modne. To chyba już nigdy nie będę szanującą się kobietą Powiedz ,że rozumiesz....plisssss.Facet ma problem polegający na tym ,że postanowił sobie wmówić ,że wszystko co na świecie posiada certyfikat,numer itd.jest dla niego świetne,święte,amen.Nie przeszkadzajmy mu w tym postanowieniu bo dostanie udaru progenii co wpłynie na jego już nadszarpniętą psychikę.kofi skoro Ci się podoba to co nosisz i czujesz się w tym znakomicie ....to pieprzyć te certyfikaty,numery,firmy,itp. kolegi Q i robić swoje i nosić swoje.Powiem Ci w telegraficznym skrócie........Ma problem z budową swojego ciała to nadrabia to ciuchami ....przez wielkie CI po to ,żeby wszyscy zwrócili uwagę na szatę zewnętrzną w jego zbiorach którą tak wspaniale nam eksponuje. Bardzo delikatnie omija swój w/w wygląd zewnętrzny by wszyscy zwracali uwagę na to co chce Q. A to torba mojej małż...niech wypowie sie ten znawca.Bez widocznych numerów,certyfikatów i innych sratów. http://images23.fotosik.pl/84/d2d090f273c54b3b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 19.09.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 No, ale powiedz mi guściku, Q, trollu itd. PO CO? Po co mam kupować sobie torebkę za kilkaset euro (o ile bym coś takiego zamierzała czynić, lub o ile byłobu mnie na to stać)? Po co? Skoro ona mi się nie podoba. Skoro jest ze skóry, a ja nie noszę skór, skoro jest po prostu nie w moim guście. Tylko dlatego, że ma numer i jest solidna? Potem będzie mi szkoda ją wyrzucić i będę się czuła zobowiązana do noszenia jej dłużej niż rok. Ja tam wolę rzeczy z fantazją, wintage (a może vintage), albo własnej produkcji - to akurat ostatnio modne. To chyba już nigdy nie będę szanującą się kobietą Dla napedzania “ekonomii” i tym samym zapewnienia bytu tym, ktorzy maja z tym zwiazana prace . Trzeba sie troszczyc o bliznich. Przy okazji mozemy ladnie wygladac i zagospodarowac to co juz zostalo wyprodukowane, czyli mase , mase zwierzatek. To co dobre zawsze wraca , najpierw odchodzi , by pozniej wrocic jako wintage lub kopia i to tak cyklicznie co 1.5 dekady . Mozna sie przyczynic do samych oszczednosci w przyrodzie.To sie liczy , inaczej mozemy bawic sie w ekologa i przyczyniac do masowej eksterminacji gatunkow dziko zyjacych, zabierajac im naturalna przestrzen chocby do produkcji torebek ekologicznych bez zastosowania skory.Takie surowce musza tez gdzies rosnac, prawda? Jestesmy gatunkiem zwierzat konsumcyjnych, ktory przeludnil kilka razy pojemnosc ziemi, wiec cos za cos, - prawda?. Ja kocham rzeczy typu wintage ,dowodem sa moje tuziny spodenek ,bluz nawet tych czerwonych- trzech, sama gorna polka wintarzyzmu. Znawcy mody z tad twierdza , ze jest to przysmarowane kurzem i sa oburzeni moim vintage, co juz okazywali. PS. Sam narazie nic nie szyje , ale strzelam do wszystkiego , poza moim psem.:P8) Wczoraj zastrzelilem 5 wiewiorek. Surowiec wiec jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 19.09.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 No, ale powiedz mi guściku, Q, trollu itd. PO CO? Po co mam kupować sobie torebkę za kilkaset euro (o ile bym coś takiego zamierzała czynić, lub o ile byłobu mnie na to stać)? Po co? Skoro ona mi się nie podoba. Skoro jest ze skóry, a ja nie noszę skór, skoro jest po prostu nie w moim guście. Tylko dlatego, że ma numer i jest solidna? Potem będzie mi szkoda ją wyrzucić i będę się czuła zobowiązana do noszenia jej dłużej niż rok. Ja tam wolę rzeczy z fantazją, wintage (a może vintage), albo własnej produkcji - to akurat ostatnio modne. To chyba już nigdy nie będę szanującą się kobietą Powiedz ,że rozumiesz....plisssss.Facet ma problem polegający na tym ,że postanowił sobie wmówić ,że wszystko co na świecie posiada certyfikat,numer itd.jest dla niego świetne,święte,amen.Nie przeszkadzajmy mu w tym postanowieniu bo dostanie udaru progenii co wpłynie na jego już nadszarpniętą psychikę.kofi skoro Ci się podoba to co nosisz i czujesz się w tym znakomicie ....to pieprzyć te certyfikaty,numery,firmy,itp. kolegi Q i robić swoje i nosić swoje.Powiem Ci w telegraficznym skrócie........Ma problem z budową swojego ciała to nadrabia to ciuchami ....przez wielkie CI po to ,żeby wszyscy zwrócili uwagę na szatę zewnętrzną w jego zbiorach którą tak wspaniale nam eksponuje. Bardzo delikatnie omija swój w/w wygląd zewnętrzny by wszyscy zwracali uwagę na to co chce Q. A to torba mojej małż...niech wypowie sie ten znawca.Bez widocznych numerów,certyfikatów i innych sratów. http://images23.fotosik.pl/84/d2d090f273c54b3b.jpg NSiku, nie miej za zle , ze ktos jezdzi najnowszym modelem lexusa lub nosi najladniejsze torebki Szanuje ludzi , ktorzy fklejaja zdjecia nawet jak jedza i cieknie z ...... Nie jestem osoba publiczna, wiec prywatnosc zachowuje dla siebie i znajomych. Co do torebki, to jest ona w stylu sandalow wojtas - jak dla mnie bomba.:P8) Sandaly rowniez. PS. btw. lovely cerata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.09.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Wszystko się zgadza.Tylko po chu.....ci taki aplauz widowni ,która cię nie akceptuje.Znam to skądeś .Widzisz powiem ,że mam to osobiście w d.u.p.p.i.e jak to ubierając w swoje piórka nie będąc osobą publiczną właśnie nie szanujesz ludzi.Co do to torebki....jak to określasz w stylu sandalow wojtas nie cerata czyni z niej skórę tylko skóra czyni z niej ceratę myśląc oczywiście twoimi kategoriami.Na koniec dodam ,że niczym nie szpanujesz na tym zacnym forum a to dlatego ,że zawsze utożsamiam cię z inną osoba o której myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.09.2007 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 NS, bardzo ładna torba podoba mi się w sezonie jesiennym czerwień jest trendy w połączeniu z szarością np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts