Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Dorbie

dorbie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wpadam z re-wizytą :wink: dorbie

co do mojej łazienki to ma wymiary 1,70*2,20 i jest zaskakująco pojemna jak na te wielkość :wink:

drzwi w prysznicu mam narożne zajmują dokładnie miejsce tak jak to puste miejsce na rysunku/projekcie twojej łazienki, nic się nie uderza, a prysznic jest pojemny :D

pozdrawiam i bedę wpadać oglądać postępy

Ci sami goscie.Beda jeszcze deskowac. Mamy jeszcze do zrobienia chudziak, kanalize, scianki dzialowe na dole, dokonczenie murowania na gorze. A na koniec stycznia zamowione okna, drzwi i bramy. Wiesz jak te terminy gonia. Ale dalam sobie na luz, pogody nie przeskocze :D

Jasia, wiecha byla w sobote 29.12 oczywisice w baraku na naszej budowie, bo domek otwarty i zimno tam, a w baraczku maja sloneczko do ogrzewania sie. Byli wszyscy nasi budowlancy, wpalaszowali kurczaki popili wodeczka i pojechali do domow bo zony ich juz wydzwanialy :) Wczoraj zakrecili zawor w studzience by nie rozsadzilo dokumentnie i przerwa do ocieplenia. Minus kilka jest u nas ale wiatr okronie zimny i przenikliwy. Rozumiem ze nie maja ochoty nabijac dech na dach, co mam robic, pogoda jest panem i tyle, zmuszac nie bede, ja bym nie pracowala w to zimno, no coz...

Witam Dorbie w Nowym Roku! Co jakis czas do Ciebie zaglądam i przyznam się ,ze Ci trochę zazdroszcze ,ze juz tak daleko doszliście... Naprawdę domek to już prawdziwy domek przypomina... Jeszcze jak dojdzie dach... My staneliśmy na stanie "zero" i czekamy na "lepsze" czyt. cieplejsze czasy :wink: Jesem ciekawa na ile szacujecie stan surowy zamknięty? I jaką wybraliście dachówkę? Może mogłabys mi napisac dokładniej na priv? Pozdrawiam serdzecznie :)