dorbie 21.12.2007 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Dzieki dziewczyny, ale piekne kartki.Tez zycze Wam Wesolych Świat!!! ja tak skromnie bo z pracy cichaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 21.12.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://www.twojezyczenia.pl/kartki_zyczenia/swiateczne_6.jpgTysiąca choinek w lesie,prezentów ile Mikołaj uniesie.Bałwana ze śniegu,mniej życia w biegu.Oraz tyle radości,ile karp ma ości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.12.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://img144.imageshack.us/img144/2038/4renvaaiqt4.gif Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazda wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia,wszyscy wszystkim ślą życzenia. Wesołych Świąt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 21.12.2007 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://kartki.onet.pl/_i/d/bombki_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Pachnącej lasem choinki, Na stole wódki i szynki,Wesołych kolędników, Podarków bez liku, Seksu na śniegu,Mniej życia w biegu! Dużego Bałwana I zabawy do rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 24.12.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Spokojnych i radosnych świąt!!!http://lh4.google.pl/jolibis/R270d-9SuqI/AAAAAAAAAYA/4yE-xxyOSyA/Obrazek%201.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 28.12.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 wpadam z re-wizytą dorbie co do mojej łazienki to ma wymiary 1,70*2,20 i jest zaskakująco pojemna jak na te wielkość drzwi w prysznicu mam narożne zajmują dokładnie miejsce tak jak to puste miejsce na rysunku/projekcie twojej łazienki, nic się nie uderza, a prysznic jest pojemny pozdrawiam i bedę wpadać oglądać postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 28.12.2007 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Widzisz, u nas jest 153x184 Zastanawiam sie nad kabina wlasnie taka jak Wasza a pieciokatna otwierana tak samo, ale ma mniej miejsca w srodku i tez opcja bez kabiny tylko scianki z luksfer z otwartym wejsciem.A jak duza macie kabine? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 02.01.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Gratulacje - zakończenia kolejnego etapu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 02.01.2008 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Gratulacje - zakończenia kolejnego etapu! Dzieki, cieszy bardzo , ale to tempo troche oslabia ta radosc. Pogoda nie sprzyja... Ale podbitka zrobiona w piatek ladniutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 02.01.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Dachówkę będzie Wam kładł ktoś nowy, czy ten sam fachman? U nas ten etap też strasznie długo się wlekł, ale wreszcie koniec i teraz już z górki . U Was też tak będzie - byle do przodu! Trzeba Nowy Rok zacząć z dobrymi myślami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 02.01.2008 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Ci sami goscie.Beda jeszcze deskowac. Mamy jeszcze do zrobienia chudziak, kanalize, scianki dzialowe na dole, dokonczenie murowania na gorze. A na koniec stycznia zamowione okna, drzwi i bramy. Wiesz jak te terminy gonia. Ale dalam sobie na luz, pogody nie przeskocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 02.01.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Dosiego Roku Dorbie! a ta wiecha gdzie? po Sylwestrze odpoczywa, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.01.2008 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Jasia, wiecha byla w sobote 29.12 oczywisice w baraku na naszej budowie, bo domek otwarty i zimno tam, a w baraczku maja sloneczko do ogrzewania sie. Byli wszyscy nasi budowlancy, wpalaszowali kurczaki popili wodeczka i pojechali do domow bo zony ich juz wydzwanialy Wczoraj zakrecili zawor w studzience by nie rozsadzilo dokumentnie i przerwa do ocieplenia. Minus kilka jest u nas ale wiatr okronie zimny i przenikliwy. Rozumiem ze nie maja ochoty nabijac dech na dach, co mam robic, pogoda jest panem i tyle, zmuszac nie bede, ja bym nie pracowala w to zimno, no coz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.01.2008 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 A wiechy nie powiesili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hannah 04.01.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Witam Dorbie w Nowym Roku! Co jakis czas do Ciebie zaglądam i przyznam się ,ze Ci trochę zazdroszcze ,ze juz tak daleko doszliście... Naprawdę domek to już prawdziwy domek przypomina... Jeszcze jak dojdzie dach... My staneliśmy na stanie "zero" i czekamy na "lepsze" czyt. cieplejsze czasy Jesem ciekawa na ile szacujecie stan surowy zamknięty? I jaką wybraliście dachówkę? Może mogłabys mi napisac dokładniej na priv? Pozdrawiam serdzecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrk 07.01.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Hej! Gratuluję tempa prac i ładnych zdjęć! (w końcu zobaczyłem jak wygląda "podbitka" - bo zupełnie inaczej sobie to wyobrażałem ) Miło się czyta Twój dziennik, bo sam poważnie zastanawiałem się nad zakupem działki gdzieś blisko Twojej budowy. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.01.2008 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Dzieki. Za to rejony miedzy Kartuzami a Przodkowem sa niesamowite, gory i doliny i serpentyny. Gdyby nie wieksza odleglosc od Gdanska to bysmy sie pokusili. Pozdrawiam sasiada z gminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 11.01.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Witam serdecznie. Widzę, że już domek prawie ma daszek, moje gratulacje. Więc Wam też zima nie straszna Oby Wam i nam słoneczko świeciło jak najczęściej i tak aż do wiosny. Pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.01.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 alez wam szybko poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts