genesis 13.01.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 A jaki to typ? http://www.jotul.com/pl/wwwjotulpl/Main-Menu/Produkty/Drewno/Wkady-na-drewno/Jotul-I-18-Panorama/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raziu 16.01.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 proponuje kupic kominek z montażem, wtedy masz 7%vat, montaż wychodzi za darmo i czasem coś jeszcze zostanie. Niektórzy myślą, że VAT z kominka można sobie później odliczyć, a to nie prawda, bo wkłady zawsze były na 22%. Lepiej wiedzieć o tym wcześniej, niż później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek1012 16.01.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Witam. Ja kupowałem polski wkład + wszystkie potrzebne akcesoria (podłączenie powietrza z zewnątrz, przepustnice do tego powietrza, kratki) przez internet na http://www.kratki.com i jestem bardzo zadowolony. Przed zakupem można skonsultować się ze sprzedawcą, towar przyjechał mi bezpośrednio na budowę. Odnośnie VAT, zawsze można dogadać się z wykonawcą, że to on dokona zakupu a nam zafakturuje kominek z montażem i 7% VAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 16.01.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Potwierdzam dokonanie zakupu z kratki.pl z tym, że kupowałem poprzez allegro bo i tam wystawiali swój towar gdzie był sporo tańszy (reklama?). Naprawde była szybka dostawa i bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Po licytacji domówiłem jeszcze dodatkowy osprzęt, wszystko doszlo szybko jedną przesyłką. Mój kominek to Zuzia z płaszczem wodnym 19kW, urząd skarbowy zakwalifikował go do odpisania i dostałem zwrot. Używam go drugi rok i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.12.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 A ja odradzam zakupy w firmie GB BUDUSS w Rząska na ul. Balickiej. Kupiłam w ich sklepie internetowym sterownik Junkers FW120 + czujnik temperatury do zasobnika. W mailach potwierdzili, że mają towar na miejscu i wyślą zaraz po zapłacie. Nie wysłali. Po upomnieniu wykręcali się problemami z kurierem. Po kolejnym upomnieniu się o przesyłkę wysłali fałszywy list przewozowy. Po następnych przestali odpowiadać. Rozłączali też rozmowy telefoniczne. W końcu poszłam na Policję zgłosić oszustwo. Tydzień później (miesiąc po zamówieniu) towar przesłali (bez faktury i slowa przeprosin). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts