inya 16.08.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Stawiamy dopiero pierwsze kroki...działka jest, z pięknym stawem, projekt domu kupiony i lada dzień go otrzymamy a wtedy biegniemy walczyć o pozwolenie na budowę. Te papierki nas wykończą... Tymczasem po pracy rozbieramy starą szklarnię nieopodal (złom się przyda) i trochę ogarniamy teren (koszenie ogromnych traw i redukcja niektórych drzewek). Już zaczynamy żyć budową... Ale to już Wy wiecie najlepiej jak to jest Marta i Krzyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 21.08.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witamy serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inya 22.08.2007 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Dziękuję za powitanie Już nie mogę się doczekać aż założę Dziennik budowy Dopiero działkę doprowadzamy do jako takiego stanu używalności (ścinanie ogromnej trawy). No i papierków ciąg dalszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.08.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Papierologia zawsze zabiera sporo czasu ...ale jak to przebrniecie będzie z górki ... czego mocno wam życzę! Nie trać czasu, zakładaj dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 witam kolejna sympatyczna osobka z Piotrkowa monisia ......no ten tego ..ty tez jestes sympatyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.08.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam krajankę Z papierkami w piotrkowskim starostwie nie jest wcale tak źle. Urzędnicy są naprawdę przychylni. Ja załatwiłam całą papierologię w jakieś 6 tyg. Pozwolenie na budowę dostałam 2 dni po zgłoszeniu, a mają teoretycznie miesiąc. Głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inya 23.08.2007 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Kuleczko, pocieszyłaś mnie tym pośpiechem papierkowym w Piotrkowie Ja obecnie czekam na własność działki (notariusz 30.08 ), potem od razu biegnę załatwiać wszystko do pozwolenia na budowę. Projekt już jest w domku. Trochę się tego wszystkiego obawiam, ale wierzę mocno, że po zapoznaniu się bliżej z tematami i radami na forum będzie łatwiej Chcielibyśmy chociaż fundamenty zalać w tym roku...ech...czas pokaże... Frosch dziękuję za ciepłe przyjęcie Monikach za dziennik chyba się niedlugo rzeczywiście zabiorę. Co prawda będą to jedynie zdjęcia działki z ogromniastą trawą, ale już coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.08.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 No to i ja się przywitam miło Ja też lubię rozbierać... Pozdrowienia dla Krzysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 23.08.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Chcielibyśmy chociaż fundamenty zalać w tym roku...ech...czas pokaże... O! tak jak u mnie............... też czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inya 23.08.2007 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 jea - miło mówię "witam" Kto nie lubi rozbierać? Dziękuję za pozdrowienia basiah2 - życzę powodzenia i oby nam się spełniły nasze plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.08.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 No kurczę...coraz ładniejsze avatarki się pojawiają Chyba się karnę do Piotrkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.08.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Chyba się karnę do Piotrkowa e,nie jedz ! ...bo jeszcze się zgubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inya 24.08.2007 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Jea --> zawstydziłeś mnie. Dziękuję. W Piotrkowie cięzko się zgubić. Zresztą zawsze można się spytać o drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.10.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Jea --> zawstydziłeś mnie. Dziękuję. W Piotrkowie cięzko się zgubić. Zresztą zawsze można się spytać o drogę Nawet nie ma możliwości, zeby sie zgubić Piotrków górą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 11.10.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Przepraszam, że tak bez zaproszenia ale może znacie jakąs sprawdzoną ekipę, co ma akurat kilka dni wolnego? http://forum.muratordom.pl/pilne-glazurnik-i-tapeciarz-w-piotrkowie-trybunalski,t114469.htm Z góry dziękuję za pomocMarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.10.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 I ja witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
najsk 20.10.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Pozdrawiam wszystkich z Piotrkowa i okolic. Obecnie mieszkam w Sanoku, ale Piotrków jest moim rodzinnym miastem. Z wielkim sentymentem czytam wszelkie posty od forumowiczów z moich rodzinnych stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 06.11.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Witaj Marta i Krzyś Super że dołączyłas do najlepszego forum ,ale juz jestes zgubiona Stąd nie ma już odwrotu ,Forum wciąga na Amen Pozdrawiam i życze wybudowania bajecznego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inya 06.02.2008 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Oj, skorpionek1975 - masz rację Forum wciąga jak nie wiem co Dopiero teraz udało nam się złożyć wniosek na pozwolenie na budowę. Tyle czasu trwało załatwianie wszystkich dokumnetów. Niesamowite przeszkody na każdym kroku. Na szczęście nas nie zniechęciły...choć przyznam się, że miałam chwilę zwątpienia (nawet przez jakiś czas nie zaglądałam na forum - bałam się, że nie uda nam się tak szybko i tylko sobie zrobię nadzieję patrząc na wasze piękne domki). Ale póki co czekamy Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.02.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Pozdrawiam budujących z Piotrkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts