kopernik 16.08.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Witam wszystkich forumowiczow .Mam nastepujacuy problem ulozylem podloge drewniana(sosna) na legarach(wyszla mi dosc rowna , na podlodze zamierzam polozyc lakier matowy ) i teraz chce ja wykonczyc i nie wiem jak do tego sie zabrac .?Czy ktos moglby mi napisac jak to zrobic chodzi mi tu okolejnosc ,jakiej firmy kupic lakier .?Za odpowiedzi z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 16.08.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 jak wykończyć podłogę drewnianą to proste - spal ją! A tak serio to cykliniarka a z do polerki i dopiero twardy lakier do drewna najlepiej kilka warstw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kopernik 16.08.2007 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Dzieki za twoja odpowiedz ale jest jak dlamnie za malo dokladna . To ze cykliniarka to wiem . Codzi mi o konkrety (kolejnosc prac )lub podajcie mi strone gdzie moge ssobie poczytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 16.08.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 a sse poszukaj np tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kopernik 16.08.2007 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Dzieki za linka ale niema tam konkretnej odpowiedzi co mnie interesuje jak szlifowac w ktorym kierunku , jakich papierow uzyc do szlifowania ,czym szpachlowac jak so male szparki miedzy deskami oraz kolejnosc lakierowania . To sa te sprawy co mnie interesuja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 16.08.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 to ssie wyrażaj precyzyjniej, tak jest łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 16.08.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Witos, ale masz okropny awatar! Walczyłam z wirtualnym owadem dobre pół minuty! Dałam się nabrać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mfirma 16.08.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Cyklinowanie wzdloz desek, podobnie z lakierowaniem, ilosc warstw zalezy od pozadanego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 16.08.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 A jak kolor to bejca i dopiero lakier. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 16.08.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Pierwszy lakier lekko rozrzedzony, co by lepiej wsiąkł. Po każdy lakierze szlifowanie drobnym papierem 150-250. I wietrzyć ,co by nie paść na tą podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts