JoShi 20.08.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Joshi-stworzyłam ten topic dla pomocy Do pomocy zdecydowanie wystarcza pierwszy post tego wątku. Bo i o czym to rozprawiać. Że biedne to dziecko? Że biedni rodzice? Że tragedia? Powinnaś się cieszyć, że jednak ktoś się odzywa i pierwszy post tego wątku ciągle jest widoczny i nie wpada w otchłań zapomnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 JoShi - chyba koniecznie musisz być kontrowersyjna Facet zachował się poniżej krytyki, jak głupi 10-latek żartujący z kogoś na wózku i mu się oberwało. Skoro uważasz, że należą mu się kwiaty i brawa, sama je wręcz. Ja podtrzymuję twierdzenie o palanciarstwie, ale nie mam zamiaru zaśmiecać tego wątku. Chociaż wg ciebie dobrze czynię podrzycając go nawet bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.08.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 JoShi - chyba koniecznie musisz być kontrowersyjna Jesli Ci to w czymś pomoże to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.08.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Jeśli ktoś się dziwi, że mamy taką władzę, polityków, którzy nie robią nic dla drugiego człowieka, nie widzą czubka swojego nosa, martwią się tylko o własne tyłki, uprawiając przy tym nieudolne utarczki słowne, niech popatrzy na ten wątek. Jaki naród - taka władza Jest małe dziecko, jest cierpienie, jest potrzeba pomocy, a widzimy co.............................................. żenującą, dziecinną szarpaninę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.08.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 kuleczko a skąd wywnioskowałaś co ja w tej sprawie czyli dla drugiego człowieka zrobiłam? Mnie to tylko zastanawia że człowiek może się litować nad jednym i prawie w tym samym zdaniu pluć na drugiego. Ot taka dwoista natura ludzka której nie pojmuję i chyba wolno mi o tym pisać bo nikogo nie obrażam. A tymczasem w imię miłości do dziecka jestem opluwana... I ciągle nie rozumiem. Dziwny jest ten świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Jeśli ktoś się dziwi, że mamy taką władzę, polityków, którzy nie robią nic dla drugiego człowieka, nie widzą czubka swojego nosa, martwią się tylko o własne tyłki, uprawiając przy tym nieudolne utarczki słowne, niech popatrzy na ten wątek. Jaki naród - taka władza Jest małe dziecko, jest cierpienie, jest potrzeba pomocy, a widzimy co.............................................. żenującą, dziecinną szarpaninę Masz rację, ale czasem brak reakcji jest gorszy niż nieprzyjemna reakcja - ktoś kto powinien dostać burę dalej myśli, że wszystko jest OK i na wszystko można sobie pozwolić. krytyka i zwrócenie uwagi to nie jest agresja, a brak tego zwracania uwagi produkuje bezczelne, chamskie małolaty, które bezkarnie wszystkich obrażają, bo widzowie albo się boją zareagować, albo boją się krytyką zranić czyjeś uczucia albo zarobic opinię czepialskich . Ale ja już powiedziałam wszystko co chciałam w kwestii pewnego niemądrego komentarza - nie będę dalej wchodziła w bezsensowne spory, tylko w meritum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 21.08.2007 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taje 21.08.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Skontaktowałam się z mamą Wiktorka. Oto co napisała: "23 lipca byliśmy z Wiktorkiem w Berlinie, niestety była to tylko konsultacja. Lekarz zgodził się operować małego, ale operacje zaplanował dopiero na października 2007. Dowiedzieliśmy się tylko, że będą to ogromne koszty i dwa lata leczenia. Operacje co 3-4 miesiące. Dlatego jeszcze bardziej prosimy o pomoc. Dwa lata leczenia naczyniaka mogą wynieść 60 tys EuRO. Później jeszcze operacje plastyczne". Na jej prośbę przekazuję te informację dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.08.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Taje czy masz nr konta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taje 21.08.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Na stronie zalinkowanej przez przez d5620s jest numer konta do Fundacji, która zajmuje się Wiktorkiem. Pod zakładką "Wpłaty - jak pomóc". Tylko trzeba koniecznie zaznaczyć w opisie przelewu, ze to darowizna dla Wiktorka Puchalskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 22.08.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 proponuję zamiast sporów całą energię skierować w kierunku zbiórki pieniędzy na leczenie Wiktorka.Wpłacajmy ile możemy ale starajmy się też sprawę nagłaśniać w pracy i między znajomymi ,w końcu nie wszyscy buszują po tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 22.08.2007 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 podnoszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia1997 14.09.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 .........ja nie komentuje, ja wysłałam pieniążki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 25.09.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 .........ja nie komentuje, ja wysłałam pieniążki i ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia1997 09.10.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Podnoszę wątek do góry z nadzieją, że ktoś jeszcze pomoże. Właśnie otrzymałam e-maila od mamy Wiktorka, pozwoliła mi umieścić go na forum. Witamy serdecznie Dziękujemy bardzo za te miłe słowa, zainteresowanie i wpłacone pieniążki. Bardzo sie cieszymy, że są tacy ludzie jak Pani - chcący pomóc. Dużą pomocą dla nas będzie również to, jeśli przekaże Pani informację o naszym synku znajomym. 22 lipca byliśmy z Wiktorkiem w Berlinie, niestety była to tylko konsultacja. Lekarz zgodził się operować małego, ale operacje zaplanował dopiero na pażdziernika 2007. Dowiedzieliśmy się tylko, że będą to ogromne koszty i dwa lata leczenia. Operacje co 3-4 miesiące. Koszt jednej operacji to ok. 10 tyś EURO. Dlatego jeszcze bardziej prosimy o pomoc. Dwa lata leczenia naczyniaka mogą wynieść 60 tyś EURO. Później jeszcze operacje plastyczne. Narazie z niecierpliwością czekamy na 15 paździenika, ponieważ na tą datę Wiktorek ma wyznaczoną pierwszą operację. Jedziemy do Berlina już w piątek 12 października. W poniedziałek 17 września byliśmy z Wiktorkiem na rezonansie magnetycznym głowy, jest to potrzebne do operacji. Rezonans wykazał, że naczyniak ma grubość od 2-3 cm, ale najważniejsze że nie ma nic w środku głowy. Wiktorek był bardzo dzielny. W ten dzień też wyrósł mu kolejny ząbek, już szósty. Pomimo tej choroby jest bardzo wesołym i pogodnym dzieckiem. Tak więc bardzo prosimy jeszcze o modlitę za szczęśliwy przebieg operacji. Jeszcze raz dziękujemy za wszystko.PozdrawiamyBeata i Przemysław Puchalscy - rodzice Wiktorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 09.10.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 wysłałem.... miejmy nadzieję, że uda się zebrać takie kwoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom.Pakość 09.10.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Także wysłałem.Wiktorek trzymaj się!!!! Forumowicze pomóżmy temu chłopczykowi i jego rodzicom, zachęcam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justkow 11.10.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Ja rowniez wysłałam. Zachęcam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heizer 11.10.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Proszę o namiary na konto prywatne rodziców, osobiście wpłacę skromną kwotę ale postaram się dodatkwo przekonać mojego prezesa o pomoc ...sorry ale "fundcja" to dla mnie niewiarygodna instytucja (z życia wzięte). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 12.10.2007 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts