Elfir 14.02.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Tutaj jest wątek na takie pytania: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?3885-JAKI-PROJEKT-DOMU-WYBRA%C4%86-w%C4%85tek-dla-zmagaj%C4%85cych-si%C4%99-z-w%C4%85tpliwo%C5%9Bciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaldekZ 15.02.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Witam Szukam projektu domu w , którym dało by sie wydzielić mieszkanko typu kawalerka dla mamy. Dalsze wymagania to - całość powierzchni użytkowej ok , a najlepiej do 150m2 , 3 , 4 sypialnie raczej na górze łazienka na dole może być maleńka , u góry już duża , kotłownia może być symboliczna , a nawet może jej nie być bo będzie ogrzewanie PC , garaż raczej tak ,ale nie koniecznie no i prosty i tani w budowie np. typu stodoła . Większym problemem chyba jest działka na , której to wszystko ma być . Wjazd jest od południowego wschodu maksymalnie z lewej strony działki ...tylko i szerokości do 4,5m od lewego słupka , wymiary to szer. 20,70m dł. 61m. może ktoś pomoże bo coś słabo mi to szukanie wychodzi ,z góry dzięki Może "Dom w mniszkach" z pracowni Archon? Mając podobne wymagania taki właśnie wybrałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda32 30.03.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 witamczy wybudowaliście juz Wasz domek?? Projekt bardzo mi się podoba i chcemy wybudować podobny.CHciałabym się dowiedzieć jakie ponieśliście koszty zwiazane z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DominD 07.11.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Może "Dom w mniszkach" z pracowni Archon? Mając podobne wymagania taki właśnie wybrałem... Analogicznie, Merlo z pracowni PRO ARTE byłby okej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość KepKeeper 18.11.2018 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Hej,Poszukuję projektu domu który: *będzie miał dwie kuchnie (jedna na dole, druga na górze)*nie będzie miał garażu*będzie posiadał co najmniej dwa pokoje na każdym piętrze* nie będzie przekraczał 150m znalazłem coś takiego, niby pasuje idealnie ale nadal szukam. Może ktoś coś podobnego widział https://www.extradom.pl/projekt-domu-lantan-WOW1012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts