Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 204
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Szukam projektu domu w , którym dało by sie wydzielić mieszkanko typu kawalerka dla mamy.

Dalsze wymagania to - całość powierzchni użytkowej ok , a najlepiej do 150m2 , 3 , 4 sypialnie raczej na górze łazienka na dole może być maleńka , u góry już duża , kotłownia może być symboliczna , a nawet może jej nie być bo będzie ogrzewanie PC , garaż raczej tak ,ale nie koniecznie no i prosty i tani w budowie np. typu stodoła .

Większym problemem chyba jest działka na , której to wszystko ma być . Wjazd jest od południowego wschodu maksymalnie z lewej strony działki ...tylko i szerokości do 4,5m od lewego słupka , wymiary to szer. 20,70m dł. 61m.

może ktoś pomoże bo coś słabo mi to szukanie wychodzi ,z góry dzięki

Może "Dom w mniszkach" z pracowni Archon? Mając podobne wymagania taki właśnie wybrałem...

• 1 month później...
  • 7 months później...
  • 5 years później...
Gość KepKeeper

Hej,

Poszukuję projektu domu który:

*będzie miał dwie kuchnie (jedna na dole, druga na górze)

*nie będzie miał garażu

*będzie posiadał co najmniej dwa pokoje na każdym piętrze

* nie będzie przekraczał 150m

znalazłem coś takiego, niby pasuje idealnie ale nadal szukam. Może ktoś coś podobnego widział

https://www.extradom.pl/projekt-domu-lantan-WOW1012