Bianca 30.08.2008 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 A ja już mam wybrane kolorki na ściany i drzwi wybrane i panele na podłogi i lampy ..... Tylko czemu za darmo tego nie dają?? No dobra za symboliczną złotówkę nie mogą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 30.08.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Witam;) chyba większość remontujących i budujących zmaga się z brakiem kasy...;)pozdrawiam i gratuluje postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 30.08.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Owszem Podobnoż masa podwyższeń kredytów teraz jest z powodu tamtorocznych cen i boomu na materiały bud., więc jesteśmy w większym gronie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.08.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Pokoje wyglądają już świetnie. A kasa? no nie dają, niestety za pół darmo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 30.08.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Pokoje wyglądają już świetnie. A kasa? no nie dają, niestety za pół darmo.. A szkoda a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.08.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Pokoje wyglądają już świetnie. A kasa? no nie dają, niestety za pół darmo.. A szkoda a szkoda No szkoda. Ale moze pomyślmy jakie badziewie byłoby za pół darmo ? to lepiej dołożyć i mieć na lata.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 30.08.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Owszem Podobnoż masa podwyższeń kredytów teraz jest z powodu tamtorocznych cen i boomu na materiały bud., więc jesteśmy w większym gronie.... ale ceny powalają naprawdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 31.08.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 A mnie dobijają "koszty dodatkowe" Np żeby zaoszczędzić zamówiliśmy zwykłe drzwi wewnętrzne z płyty (Masonite). koszt skrzydła (z Vatem 7%) -395zł, ale dochodzi ościeżnica: 150zł, jakieś listwy maskujące; 25zl na jedne drzwi i montaż -160zl od sztuki i z głupich 400zł robi się 730zl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.08.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Takie rzeczy jak ościeżnice, to jeszcze się w kosztach ujmuje A najdroższe są rzeczy po 6 złotych Tak ostatnio stwierdziłam Właśnie te dodatki wszystkie, tu 6, tu 15, tu 50 - tu gwoździe, tam pianka. Tego cholerstwa nikt nie liczy, ale idą na to potworne ilości pieniędzy A im dalej w wykończeniówkę, tym tego więcej. Bo i taki silikon, i siaki, i w tym kolorze, i w tamtym, i wkręty, i kołki - kołki mam, ale nie takie, znów 6 zeta, kołki som, to co insze brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 31.08.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Masz rację... worek fugi kosztuje 50zl A do tych drzwi jeszczeklamki trzeba będzie kupić -50zl/para Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.08.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 A jakbyś płytki kładła sama, to jeszcze krzyżyki (3 zeta? - ale ile tego trzeba?), jakieś wyrównywacze za grosze, jakieś insze dupersznyty, o których nawet nie wiesz A po wprowadzeniu, to dopiero jest jazda bez trzymanki Szafy, meble - no ok. Wiadomo, kosztują Ale tu haczyk, tu uchwyt na srajtaśmę ( ), tu zawieszka, tu przywieszka, tu znowu te cholerne kołki Szlag, tych kołków to kupiłam tyle, że mały sklep idzie zaopatrzyć, a i tak, jak potrzebuję coś powiesić, to się okazuje, że takich, to akurat nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 31.08.2008 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 31.08.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 tu znowu te cholerne kołki Szlag, tych kołków to kupiłam tyle, że mały sklep idzie zaopatrzyć, a i tak, jak potrzebuję coś powiesić, to się okazuje, że takich, to akurat nie mam Dlatego u mnie wszystkie meble (oprócz kuchni) -będą "naziemne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.08.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 tu znowu te cholerne kołki Szlag, tych kołków to kupiłam tyle, że mały sklep idzie zaopatrzyć, a i tak, jak potrzebuję coś powiesić, to się okazuje, że takich, to akurat nie mam Dlatego u mnie wszystkie meble (oprócz kuchni) -będą "naziemne" U mnie też są, ale a to obrazki, a to karnisze, a to coś tam - dzwonek np., kinkiet itd. Zobaczysz sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 31.08.2008 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 A my nie mamy dzwonka Nie to żebyśmy gości nie lubili tylko tak jakoś wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.08.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Ja mam od... dwóch tygodni Ale jak nie dzwonek, to pińcet tysięcy innych dupereli trzeba powiesić, przyczepić itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 31.08.2008 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Znalazłam jeszcze lepsiejszą fontannę....... http://darkokk.webd.pl/Inne/Fontanny/40407/1.jpg Więcej wody by pluskało...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 31.08.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 No piękności! a komarów nie boisz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 31.08.2008 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 No piękności! a komarów nie boisz się? Mam nadzieje że jak ta woda nie będzie stała to sie nie zalęgną Offa kupię i już!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.08.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Dokładnie, przy płynącej wodzie się nie zalęgną One wolą oczka wodne i inne takie wynalazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts