wiolasz 17.09.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Dzień dobry Nr 2 mi sie spodobał. bardzo Nr 1 też fajny tylko jakoś trochę łyso po lewej stronie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 17.09.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 ja bym chyba była za wersją 1 z okapem 90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.09.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Też może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.09.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Też może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.09.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Bianco -a może nie warto tak za wszelką cene "upychać" tylu tych półek i szafek? Moim zdaniem trochę to będzie dziwnie wyglądało -górne szafki tylko na jednej ścianie -za to upchane strasznie ciasno Masz dużo szafek dolnych -nie zmieścisz w nich najpotrzebniejszych rzeczy? (sorry jeśli coś nie tak napisałam -ale to tylko moje zdanie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 17.09.2008 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Bianco -a może nie warto tak za wszelką cene "upychać" tylu tych półek i szafek? Moim zdaniem trochę to będzie dziwnie wyglądało -górne szafki tylko na jednej ścianie -za to upchane strasznie ciasno Masz dużo szafek dolnych -nie zmieścisz w nich najpotrzebniejszych rzeczy? (sorry jeśli coś nie tak napisałam -ale to tylko moje zdanie ). Kasia wcale dobrze to piszesz Tylko kieruje mną teraz przyzwyczajenie: bo teraz w jednej szafce wiszącej mam puszki z kawą, herbatami etc. a po drugiej stronie mam szafkę z kubkami i talerzami. Tylko tyle potrzebuję mieć w szafkach wiszących, bo nie nauczę się trzymać talerzy w szufladach- to pewne. A tymi moimi obrazkami chciałam pokazać że o wiele większe pole manewru mam z węższym okapem, no nie? Ewidentnie po prawej stronie okapu na 90cm już żadna szafka mi się nie zmieści. Jak tak patrzę na te twoje obrazki to podoba mi się Nr1 i 2 bo są bardziej pakowne te szafki, a nr3 jest taki lżejszy w wyglądzie..... Na szczęście nie potzrebuję podejmować decyzji w tym momencie, więc mogę spokojnie pomyśleć co tu piszecie i coś mądrego wybiorę pewnie w końcu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.09.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Na szczęście nie potzrebuję podejmować decyzji w tym momencie, więc mogę spokojnie pomyśleć co tu piszecie i coś mądrego wybiorę pewnie w końcu . No tego to akurat nie byłabym taka pewna ja im dłużej rozważam na forum swoją kuchnię -tym mniej wiem -już nawet sama nie wiem co mi się podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 18.09.2008 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Wczoraj postawili ściankę na schodach. Dzisiaj skończyli nam robić ze skosami. Na moje oko ładnie jest pogipsowane (okaże się jak pomalujemy pierwszy raz). Chłopaki tylko jeszcze mają trzy małe szpalety od zewnątrz zrobić. Założyli schody strychowe i zamontowali parapety wewnętrzne. Powiem skromnie, że pięknie wyszły. Postępy podniosły nas trochę na duchu, bo znowu ładniej się zrobiło i teraz pozostaje nam etap wykańczania. W banku mają czas do poniedziałku, aby nas poinformować co i jak z kasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 18.09.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Trzymam kciuki żebyście dostali kasiorke na wykończenie mieszkanka;)Gratuluje postępów. Mnie też każdy nawet najmniejszy postęp cieszy:)dziś przyjechały nasze drzwi, dosłownie przed chwilką. Fotki na naszym wątku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 21.09.2008 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Ekipa jak już do nas zawitała to poszalała .... i pokończyła zaległe sprawy.... Oto one: Numero uno - Parapety... wszędzie tak samo ładne. http://images41.fotosik.pl/12/ddec75790ddc0015.jpg Numero secondo - klatka schodowa http://images50.fotosik.pl/12/8d57d36f7567a3ba.jpg Numero tre - mia bella ścianka http://images26.fotosik.pl/277/f4016895c74d99fc.jpg A tak było tu wcześniej.... http://images31.fotosik.pl/353/904f75b024e12517.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.09.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Bianca! Bjuti jest ! a parapety -marzenie! Ja też będę miała dębowe (bo to chyba dębowe som? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 21.09.2008 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 (bo to chyba dębowe som? ) A wcale nie, bo nasza rodzima powszechna sosna (ze względów finansowych.... ) Ale za to bardzo pięknie zrobiona.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.09.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 czekałam aż te parapety wkleisz piękne a ja tak wogóle to lubię sosnę, bardzo podobają mi się jej słoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 21.09.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Ekipa jak już do nas zawitała to poszalała .... i pokończyła zaległe sprawy.... Oto one: Numero uno - Parapety... wszędzie tak samo ładne. http://images41.fotosik.pl/12/ddec75790ddc0015.jpg Numero secondo - klatka schodowa http://images50.fotosik.pl/12/8d57d36f7567a3ba.jpg Numero tre - mia bella ścianka http://images26.fotosik.pl/277/f4016895c74d99fc.jpg A tak było tu wcześniej.... http://images31.fotosik.pl/353/904f75b024e12517.jpg Bianka prześliczne te parapety:) możesz powiedzieć ile mniej więcej kosztowały?? Super są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 22.09.2008 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 W sumie ok 600zł za pięć parapetów. Od dołu są nacinane żeby się nie wypaczyły i gładziutkie że trudno w to uwierzyć Barwione pod kolor paneli podłogowych , które mam zamiar mieć na podłogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 22.09.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 To nie dużo bo paraptety są naprawdę śliczne;)chyba też się skusze na takie sosnowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 22.09.2008 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Wyczekały się na montaż od początku roku..... Ja się skusiłam i zaparłam że mam mieć drewniane i kropka... (żonek miał obojętność w tym temacie byle były szybko i nie za drogo, chociaż kamienne mu chodziły po głowie) Skoro nie będzie sutych zasłon i firan niech chociaż parapet się odpowiednio prezentuje Ja generalnie lubię drewniane przedmioty bo są "ciepłe" w dotyku, a odpowiednio nadany im kształt wydobywa z nich ukryte piękno Mogłam mieć kamienne jakie tylko sobie wymyślę (kamieniarze w rodzinie) i też tanio, ale jednak nie uwiódł mnie ten pomysł. Ot po prostu takie parapety by nie pasowały do mojego stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 24.09.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Bianka, parapety cudo. Bardzo mi się podobują Mój małż też o kamieniu myślał (pewnie chodziło głównie o to, że nie do zdarcia ) ale ja wolę drzewo. Drzewo ma duszę, a kamień to taka dusza po reanimacji, troszkę zimna w dotyku i taka troszkę nieobecna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 24.09.2008 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Od soboty lecimy z gipsowaniem ścian... Sypialnia, gabinet, salon, pół kuchni i pół przedpokoju zrobione Jutro trzeba iść do pracy, więc pewnie do soboty reszta będzie musiała czekać Mam nadzieję , że szlifowanie tych gipsów mnie nie wykończy i nie okaże się, że trzeba jeszcze dać gładź Zamówiliśmy jakiś tani odkurzacz na inecie, żeby się szybciej pozbywać tego pyłu ze szlifowania. Z banku dalej nie ma odpowiedzi, a my siedzimy tu jak na szpilkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 24.09.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Bianca , bedzie dobrze. Ja to się nauczyłam , że najważniejsza na budowie to.. cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts