wiolasz 11.11.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 No kochana, pracowity dzień dziś: i u Ciebie i u mnie Sprzęty spoko, nie umiem sie takimi rzeczami zachwycać, bo to dla mnie tylko rzeczy użytkowe. ALe są fajne A Aristona i ja zamierzam kupić. Znajdź mi proszę człowieka, który nie narzeka na cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.11.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Co to znaczy delfinować łazienke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 11.11.2008 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Co to znaczy delfinować łazienke? impregnowałam Delfinem fugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 11.11.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 No kochana, pracowity dzień dziś: i u Ciebie i u mnie Sprzęty spoko, nie umiem sie takimi rzeczami zachwycać, bo to dla mnie tylko rzeczy użytkowe. ALe są fajne A Aristona i ja zamierzam kupić. Znajdź mi proszę człowieka, który nie narzeka na cokolwiek Szczerze powiedziawszy dzisiaj zrobiłam rachunek sumienia i szczerze się przyznałam sama sobie, że moje wcześniej wybrane modele piekarników i płyt są mi potrzebne jak kaczce wiosła. Po pierwsze piekę ciasta nie za często, mięsa w piekarniku jeszcze rzadziej, najczęściej frytki albo rybka to po co mi te wszystkie pyrolizy i inne dzikie węże??? No i okazało się że mogę sobie zaoszczędzić na coś fajnego w ten sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 11.11.2008 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Ale za to pralka jest dla mnie bardzo ważnym sprzętem Wybrałam Aristona AQSF 109 bo: jest płytka jest ładowana od przodu jest cicha małe żużycie wody krótki 15min. program itp. itd. http://image.ceneo.pl/data/products/301882/product.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.11.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 łał Wygląd jakos do mnie nie przemawia, ale ten program 15 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 11.11.2008 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 łał Wygląd jakos do mnie nie przemawia, ale ten program 15 min. No wiesz jak będą dzieciaczki to już ją będę bardziej eksploatować ale teraz to czasem wystarczy krótki cykl i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 11.11.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 i dla żona duży zlewozmywak http://www.topmarket.pl/thumbs/BLANCO%20PLUS%208%20S%20DEKOR.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.11.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Coś Ty, to nawet z dziećmi krótki program potrzebny. Julka boi się pralki więc jak chce sie załatwić albo choćby buzię umyć, muszę ją wyłączyć. Czasami też przypomni mi się, ze miałam przed wyjściem wstawić pranie, to w takim przypadku mogłabym poczekać te 15 min. i wywiesić Moja ma program to swetrów- korzystam, i do butów sportowych-też korzystałam, działa i odpiera i nie szarpie i do firanek- tez spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.11.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 uuu zlew jak sie patrzy zmywarki nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 11.11.2008 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 uuu zlew jak sie patrzy zmywarki nie będzie? nie widzimy sensu posiadania zmywarki a żon (i ja też) lubimy zmywać więc no problem, jakoś zmywarka mnie nie rajcuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.11.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Tak, to racja. Ja też kiedyś lubiłam zmywać, nawet bardzo. Teraz już jest to tylko obowiązkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 11.11.2008 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Coś Ty, to nawet z dziećmi krótki program potrzebny. Julka boi się pralki więc jak chce sie załatwić albo choćby buzię umyć, muszę ją wyłączyć. Czasami też przypomni mi się, ze miałam przed wyjściem wstawić pranie, to w takim przypadku mogłabym poczekać te 15 min. i wywiesić Moja ma program to swetrów- korzystam, i do butów sportowych-też korzystałam, działa i odpiera i nie szarpie i do firanek- tez spoko. A dla mnie bardzo przydatna funkcja to timer. Mogę sobie załadować praleczkę rano przed pracą a pranie nie będzie musiało leżeć mokre cały dzień w pralce bo nastawię żeby się właczyła i skończyła jak wrócę do domu. A program do swertów to podstawa bo ja mam ich mnóstwo.... A ten 15-sto minutowy to takie pranie ręczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.11.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 No sprzety bjuti! Zlew ja jednak wybiorę "kamienny" bo mam dość codziennego szorowania Cillitem tego cholernego kamienia ze stali a co do piekarnika -to ja kupię chyba z "wynalazkami" bo jednak ja najczęściej mięso piekę, do tego różne pizze, zapiekanki itp.. itd Tylko pyrolizę sobie odpuszczę zapewne ... Co do programu 15min -to ciekawe jak się sprawdzi? ja mam 30 minutowy -no i jednak nie dopiera tak lux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.11.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Kasia, jak dolejesz vanisha to dopierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 11.11.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Kasia, jak dolejesz vanisha to dopierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 11.11.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 A wylukałam taką lodówkę i chyba ją będę kupować. Między innymi dlatego że nad nią ukryję półke jeszcze, bo ma tylko 144cm wysokości. I będzie git. http://image.ceneo.pl/data/products/515396/product.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.11.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 A wylukałam taką lodówkę i chyba ją będę kupować. Między innymi dlatego że nad nią ukryję półke jeszcze, bo ma tylko 144cm wysokości. I będzie git. A nie za mała?.... mi by brakowało 1 szuflady w zamrażalniku no i 1 na gorze... Tak w ogole to się rozglądałam za takimi do zabudowy z "Nofrostem" - i kiszka Dlatego najpewniej kupimy inox lub jakąś białą z szklanym frontem (tylko Bosch, który pokochałam kosztuje 3,5tys ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.11.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 A wylukałam taką lodówkę i chyba ją będę kupować. Między innymi dlatego że nad nią ukryję półke jeszcze, bo ma tylko 144cm wysokości. I będzie git. A nie za mała?.... mi by brakowało 1 szuflady w zamrażalniku no i 1 na gorze... Tak w ogole to się rozglądałam za takimi do zabudowy z "Nofrostem" - i kiszka Dlatego najpewniej kupimy inox lub jakąś białą z szklanym frontem (tylko Bosch, który pokochałam kosztuje 3,5tys ). Wytłumacz swojemu mężowi, że tylko na pierwszy rzut oka rozpoznajesz piękno i nie warto zadowalać się byle czym. W końcu jak Cię Damę brał to wiedział, żeś z górnej półki, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 11.11.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 A wylukałam taką lodówkę i chyba ją będę kupować. Między innymi dlatego że nad nią ukryję półke jeszcze, bo ma tylko 144cm wysokości. I będzie git. A nie za mała?.... mi by brakowało 1 szuflady w zamrażalniku no i 1 na gorze... Obecnie mam taką z whirpoola i mi odpowiada idealnie wielkość - także już sprawdzona. A do tego będę miała korzyść z tego miejsca nad nią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts