kachna28 11.11.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 (tylko Bosch, który pokochałam kosztuje 3,5tys ). Wytłumacz swojemu mężowi, że tylko na pierwszy rzut oka rozpoznajesz piękno i nie warto zadowalać się byle czym. W końcu jak Cię Damę brał to wiedział, żeś z górnej półki, nie? Wiolasz -ale mój mąż też ją pokochał -i nie w tym problem a raczej w kasie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.11.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Jeny, pomyśl sobie, że skoro zaoszczędziłaś na murarzach to do lodówki tysiaka możesz dołożyć. Reszta to koszty transportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 12.11.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Zamówiłam dzisiaj tą lodówkę. Będzie na piątek jak również mój komplet z Teki. A jutro bedzie meblarz robił obmiar w kuchni. No to tyle na dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 13.11.2008 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 A gdzie tam tyle.... Przecież zapomniałam napisać, że wczoraj przyjechali i powiesili piec c.o w kuchni, a dzisiaj będą kończyć instalacje i jutro wieszać kaloryfery. Dzisiaj finalizuję transakcję zamówienia paneli, bo wynikł "mały" problem tzn. się skończyły, ale na szczęście uzbierali jeszcze potrzebną mi ilość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 13.11.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Hej. Bardzo fajny sprzęcik wybrałaś. Superowa płyta i okap. Co do zmywarki to ja też się nad nią zastanawiam. Zawsze mielismy ją w domu ale przeraża mnie wizja, że te brudne naczynia stoja w niej i czekaja aż sie wypełni do końca (na razie jestesmy tylko w dwójkę i rzadko jadamy w domu -przecież nie będę myła dwóch szklanek i łyżeczki). Co innego gdy rodzina jest wieksza np. 4 osoby. Mój mąż uwielbia zmywać i nigdy nic w zlewie nie stoi. Z drugiej strony podłączenie juz zrobione i miejsce na nią czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.11.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Zawsze mielismy ją w domu ale przeraża mnie wizja, że te brudne naczynia stoja w niej i czekaja aż sie wypełni do końca (na razie jestesmy tylko w dwójkę i rzadko jadamy w domu -przecież nie będę myła dwóch szklanek i łyżeczki). Co innego gdy rodzina jest wieksza np. 4 osoby. Mój mąż uwielbia zmywać i nigdy nic w zlewie nie stoi. Z drugiej strony podłączenie juz zrobione i miejsce na nią czeka... Nas też jest dwoje -i kupiłam taka zmywarkę, którma ma "pół załadunku" -czyli opcję zmywania tylko w górnym lub dolnym koszu Do tego "60" bo do "45" by mój 'rosołowy" gar nie wszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 13.11.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 No i zamówiłam meble do kuchni fronty orzech ciemny, szafki orzech ecco i jedna wisząca szafka w aluminiowej ramce, uchwyty typu reling srebrne szczotkowane. jedno cargo, jeden kosz narożny i zabudowa lodówki i pieca co wysoka na 244cm i ten blat niagara z kronopolu. tylko termin - być może na święta się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.11.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Dobrze, że zamówiona. Już problem "co wybrać" z głowy ja też dziś zamówiłam lodówkę i zmywarke w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 14.11.2008 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Dobrze, że zamówiona. Już problem "co wybrać" z głowy ja też dziś zamówiłam lodówkę i zmywarke w końcu Problem, ale bardzo malutki co wybrać do kuchni faktycznie mi odpadł... A ledwo pan wyszedł to już mi wpadło do głowy kolejne udogodnienie dla mnie Muszę zadzwonić dzisiaj do pana i powiedzieć mu że cargo idzie do szafki koło okna a pod piecem c.o. ma być pustka i tylko kosze na drzwiach niech wiszą, bo zaplanowałam tam chowalnię mopa, miotły, odkurzacza, wiaderka a w tych koszykach na drzwiach będzie zapas chemii: cify i płyny itepe... Wtedy nie potrzebuję już drugiej szafki w holu na te pierdoły Aha i zmieniłam po krótkich acz wielce intensywnym namyśle wygląd frontów z ramki na gładki całkiem. Ciekawe czy będę żałować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.11.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Dobrze, że zamówiona. Już problem "co wybrać" z głowy ja też dziś zamówiłam lodówkę i zmywarke w końcu Problem, ale bardzo malutki co wybrać do kuchni faktycznie mi odpadł... A ledwo pan wyszedł to już mi wpadło do głowy kolejne udogodnienie dla mnie Muszę zadzwonić dzisiaj do pana i powiedzieć mu że cargo idzie do szafki koło okna a pod piecem c.o. ma być pustka i tylko kosze na drzwiach niech wiszą, bo zaplanowałam tam chowalnię mopa, miotły, odkurzacza, wiaderka a w tych koszykach na drzwiach będzie zapas chemii: cify i płyny itepe... Wtedy nie potrzebuję już drugiej szafki w holu na te pierdoły Aha i zmieniłam po krótkich acz wielce intensywnym namyśle wygląd frontów z ramki na gładki całkiem. Ciekawe czy będę żałować?? przekonasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 14.11.2008 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 wiolu pochwal się co w końcu zamówiłaś wczoraj??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 14.11.2008 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 ale się jeszcze wczoraj zdążyłam %#^$*&^ normalnie jak przyszli ci od pieca i kaloryferów to mówiłam żeby uważali na parapety te drewniane bo już jeden w kuchni mam porysowany No i żesz k**** m** wczoraj oglądam kaloryfer w łazience... patrzę ... i oczywiście kolejny pokaleczony!! no normalnie masakra z tymi ludźmi... a druga sprawa - mówię im piec będzie zabudowany w szafie... i patrzę sobie a piec zainstalowany centymetr od ściany.... no a gdzie mi tam teraz obudowa wejdzie.... meblarz będzie musiał kombinować z tą ścianką boczną i wycinać miejsce na piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 14.11.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Ja sie właśnie tak zastanawiam jak ten piec obudować (chodzi mi o taką termę gazową do ogrzewania wody ). Musi wisieć w kuchni ale kompletnie nie mam na niego koncepcji. Bianca jak dokładnie chcesz to zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.11.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Aha i zmieniłam po krótkich acz wielce intensywnym namyśle wygląd frontów z ramki na gładki całkiem. Ciekawe czy będę żałować?? To tak jak ja Bo przez 2 lata byłam zawzięta na "ekran" a jednak będą płaskie... chociaż na razie kuchni nie zamawiam -bo mnie ten p?$%@*&y wykańczacz trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 14.11.2008 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Ja sie właśnie tak zastanawiam jak ten piec obudować (chodzi mi o taką termę gazową do ogrzewania wody ). Musi wisieć w kuchni ale kompletnie nie mam na niego koncepcji. Bianca jak dokładnie chcesz to zrobic? Ano meblarz zrobi drugą taką samiuśką szafę jak do zabudowy lodówki tylko w środku będzie wisiał piec a miejsce na dole pod piecem wykorzystam na składzik rzeczy wielce potrzebnych do sprzątania a nie umiących znikać jak są niepotrzebne a na drzwiach od środka będę miała półeczki takie jak w lodówce na drzwiach i będę tam trzymała butelki z płynami i resztę chemii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 14.11.2008 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Ale czy taką termę mozna zamknąć w półce? A co z płomieniem? Mamy teraz taka terme w kuchni i bałabym sie ją obudować (przy odkręceniu ciepłej wody płomień "bucha") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.11.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 wiolu pochwal się co w końcu zamówiłaś wczoraj??? lodówkę i zmywarkę Dzień dobry weekendowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.11.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 wiolu pochwal się co w końcu zamówiłaś wczoraj??? lodówkę i zmywarkę Dzień dobry weekendowo ale tu chyba chodziło o pokazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 15.11.2008 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Ale czy taką termę mozna zamknąć w półce? A co z płomieniem? Mamy teraz taka terme w kuchni i bałabym sie ją obudować (przy odkręceniu ciepłej wody płomień "bucha") Bea my nie mamy termy tylko piec z zamkniętą komorą spalania czyli płomień jest zamkniętty w środku tak jakby.... i ten rodzaj można spokojnie zabudować. Musisz się zorientować jaki będzie u ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 15.11.2008 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 wiolu pochwal się co w końcu zamówiłaś wczoraj??? lodówkę i zmywarkę Dzień dobry weekendowo ale tu chyba chodziło o pokazanie O to to ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts