wiolasz 15.11.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 W dzienniku uzupełniłam już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 16.11.2008 01:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Ale czy taką termę mozna zamknąć w półce? A co z płomieniem? Mamy teraz taka terme w kuchni i bałabym sie ją obudować (przy odkręceniu ciepłej wody płomień "bucha") Bea my nie mamy termy tylko piec z zamkniętą komorą spalania czyli płomień jest zamkniętty w środku tak jakby.... i ten rodzaj można spokojnie zabudować. Musisz się zorientować jaki będzie u ciebie... Ja potrzebuję gazowy podgrzewacz wody (bedzie podgrzewał wodę w kranie kuchennym i w łazience). Bedzie wisiał w kuchni i nie wiem czy mozna go zabudować lub czy są takie do zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.11.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Ja pod wpływem tych Waszych dyskusji zaczynam się z powrotem przekonywać do lodówki do zabudowy... jedyna która wchodzi w grę to ta (ma No Frost systemi antibacteria):http://image.ceneo.pl/data/products/8615/product.jpgAEG SANTO N 81840-4I -kosztuje ok 2tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.11.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Jakiś mały ma zamrażalnik jak na taką cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.11.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Jakiś mały ma zamrażalnik jak na taką cenę e tam mały -dla mnie w sam raz (teraz mam 2 szuflady i ciut mało...), a cena taka dzięki No Frost... ale to wygoda -mam dość rozmrażania zamrażalnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.11.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Ja do swego zamrażalnika muszę zmieścić mrożone warzywa i pół świniaka prawie, nie wiem jak to zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 16.11.2008 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Ja do swego zamrażalnika muszę zmieścić mrożone warzywa i pół świniaka prawie, nie wiem jak to zrobię A ja przeważnie mam w zamrażalniku torebkę warzyw na patelnię(awaryjnie), torebkę frytek (awaryjnie) i kosteczkę dla Bianki (do czyszczenie ząbków) Tak więc dwie szuflady to dla mnie i tak zbytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.11.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Myśl na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 16.11.2008 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Myślisz.... że z wiekiem to się instynkt do gromadzenia rozwija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.11.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 oj, zdecydowanie tak Najpierw jets syndrom budowania gniazda. Potem jest wrażenie pustki podobno i myśli sie o jej zapełnieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 16.11.2008 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 To dobrze się składa bo my mamy właśnie w planach "zapełnianie"..... pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 16.11.2008 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Dzisiaj znowu posunęlismy robotę do przodu. Mamy już zagruntowany mały pokój, gabinet i sypialnię. W ciągu tygodnia trzeba będzie dokończyć tą resztę żeby w kolejny weekend wziąźć się za malowanie sufitów. Do wejścia pana zenka zostały dwa tygodnie więc musimy zdążyć przed układaniem paneli. A wczoraj kupiłam już szafkę na buty i koszyki do łazienki: duży biały wiklinowy i dwa małe pod umywalkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 17.11.2008 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 W piatek popwiesili kaloryfery i drabinkę w łazience. Mieli w planach zrobic również podejście do wody, ale najpierw się dowidziałam na pogotowiu wodnym, że żeby oni przyjechali zamknąć zasuwę to muszę najpierw przyjechać do nich i zapłacić 73zł. No to wyboru nie było i musiałam się autobusować 13km i im zapłacić, a jak juz dojechali to się okazało że coś tam jest zepsute i nie mogą tego zrobić muszą to naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.11.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 ja jestem dzisiaj happy -bo wykańczacz ozdrowiał i zaczął w koncu układać plytki w gornej łazience!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 21.11.2008 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 A ja też jestem happy. Wczoraj dojechały panele, a dzisiaj odbieram drzwi. Muszę wybrać jakieś lampy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 21.11.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Lampy, jakie lampy ? bardzo lubie lampy jakas koncepcje masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.11.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 No właśnie -pokazuj te lampy przed JURY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 21.11.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Kobietki najpierw muszę cos wynaleźć żeby móc co pokazywać Ale szaleństw nie będzie bo i tak już to nasze poddasze to tyle co mały domek kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 23.11.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Helo Bianca Jaki koszyk kupilas do lazienki? Ja poszukuje takiego duzego wiklinowego, ale w kolorze bialym na pranie i jakos nie moge takiego wypatrzyc Mam takiego plastika jeszcze za czasow brytyjskich i mnie bardzo denerwuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 23.11.2008 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Ja mam właśnie biały ze środkiem z materiału w krateczkę, a kupiłam go w Jysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts