Lipowa Panienka 23.11.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Dziekuje Ci bardzo! Mam nadzieje, ze tez go zakupie Kiedy jakies fotki beda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 23.11.2008 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Dzisiaj skończone prawie gruntowanie, uff A malować musimy szybciutko bo niebawem przychodzi pan układać podłogę, od grudnia... Fotki jak tylko będzie co pokazać od razu zamieszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.11.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Hej! Ja też planuję białą wiklinę do mojej Alabastrinowej łazienki, z tym że mi by bardziej pasiły takie małe -na pierdoły i kosmetyki -żeby służyły jako "szuflady" do wnęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 23.11.2008 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Takie też kupiłam Kachna - sztuk dwie na półeczke pod umywalkę... też są z Jyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 24.11.2008 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Bianca gratuluje postępów;)) ja już powoli kończe malowanie;))na kiedy planujecie przeprowadzkę? My na święta na szczęście meblarz zdąży z mablami do kuchni i łazienki do świąt;)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 24.11.2008 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Bianca gratuluje postępów;)) ja już powoli kończe malowanie;))na kiedy planujecie przeprowadzkę? My na święta na szczęście meblarz zdąży z mablami do kuchni i łazienki do świąt;)pozdrawiam Patrycja tych postępów tak na oko prawie nie widać Non stop jakieś poprawki, a co odkurzę to znowu znajdę coś do przeszlifowania i znowu ta sama robota od początku. a po ekipie od instalacji wod-co to musiałam dwa dni sprzatać i gipsować i zbierać ich śmieci Mamy w planach wynosiny na grudzień i nie określam dnia ani godziny bo zawsze coś wypada, co trochę opóźnia to wszystko... Ale święta na górze to realny termin - z umeblowaną kuchnią lub bez... Grunt żeby był gaz i woda....bo prąd już jest . Przydałby się tydzień urlopu to byśmy wymalowali szybciutko, a tak to ja wracam do domu o 19 i wtedy to juz doopa a nie robota. i zostają tylko weekendy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 24.11.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Bianca ale Ty wiesz że te postępy są ja na szczęście nie moge narzekać nagości którzy gipsowali szwagier i maciek zrobili to idealnie Czekam na jakieś nowe fotki:)jak tam łazienka? Uciekam fugować płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 25.11.2008 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Wczoraj kupiłam farby. Do salonu jesień borowikową i jesień kamionkową. Do kuchni jesień pieczarkową. Do sypialni Dulux Błękitna chmurka. Do przedpokoju Dekoral Pachnący cynamon. Do łazienki muszę jechać i dobrać z mieszalnika. A do małego nie mam pomysłu lub/i mam ich za wiele. Do gabinetu kupiona wcześniej zima gradowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 25.11.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Piękne są te kolorki z nobilesa wiem bo sama je mam na ścianach w salonie:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.11.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Do przedpokoju Dekoral Pachnący cynamon. mam taką w korytarzu w obecnym domku -BARDZO ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 25.11.2008 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Do przedpokoju Dekoral Pachnący cynamon. mam taką w korytarzu w obecnym domku -BARDZO ładna To mnie pocieszyłaś bo mnie troche brakuje w niej jeszcze jednej kropelki czerwieni przynajmniej na próbniku tak wygląda, okaże się niebawem czy rzeczywistość sprosta moim wymaganiom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.11.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Do przedpokoju Dekoral Pachnący cynamon. mam taką w korytarzu w obecnym domku -BARDZO ładna To mnie pocieszyłaś bo mnie troche brakuje w niej jeszcze jednej kropelki czerwieni przynajmniej na próbniku tak wygląda, okaże się niebawem czy rzeczywistość sprosta moim wymaganiom no czerwona to ona nie jest ... Tu go widać fragmentarycznie (sztuczne swiatło): http://foto2.m.onet.pl/_m/c79c0e0b559c3107a4281353787a05a2,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 25.11.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 No całkiem ładnie się prezentuje. Bo na próbnikach to ona jest raczej zgaszona a u ciebie widać że jest to żywszy odcień. I to mi się podoba!!! Dzięki za pokazanie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 25.11.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Właśnie przed chwilą przyjechały moje drzwi i... ładne są cholernie. Tylko musiałam pomóc je wytaskać na drugie pięterko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 25.11.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Chętnie bym je zobaczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 25.11.2008 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Chętnie bym je zobaczyła Jutro Bea, jutro. Obiecuję i wstawię fotki z rańca. Wybrałam prawie wszystkie lampy, hurra. Szczególy też jutro. A teraz dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 25.11.2008 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 26.11.2008 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Beata no i nici ze zdjęć bo drzwi są zafoliowane w białej folii, a nie chcę ich na razie rozbierać bo jeszcze malowanie przed nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.11.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Wierze na słowo, że cholernie ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 26.11.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Ja też wierzę na słowo. W folii są bezpieczne a zobacze je sobie jak zamontujecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts