wiolasz 18.01.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Kasia, to przeczytaj jeszcze "Pamietnik znaleziony w Saragossie" moze też Ci się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.01.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Kasia, to przeczytaj jeszcze "Pamietnik znaleziony w Saragossie" moze też Ci się spodoba ee.. chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.01.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 nie? to może John Irving? Mój ulubiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 25.01.2009 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Kaśka, co Ty polecasz? czytając "Sto lat samotności" myslałam, że to jakaś kara z góry i miałam ochotę się pochlastać. Naprawdę Ja głupia zamiast przestać ją wcześniej czytać, męczyłam się bo myślałam, że może ja za głupia jestem że nie rozumiem a dalej jest coś co mnie oświeci o czym ta piekielna książka jest. Ale nie! męczyłam się i tak jej nie pojęłam nie.. no ja trzeźwa byłam zupełnie to moze ja jakaś dziwna jestem Mi się ją czytało jak jakąś baśń Witajcie po długiej przerwie... Kaśka jeśli też lubisz marqueza to polecam z ręką na sercu książki isabeli allende, generalnie bardzo podobne klimaty.... i jeszcze "szkatułke z motylem" santy montefiore... A tak wogóle to ten czas tak leci mi ostatnio przez palce..... Poodprawiałam imieniny w tym tygodniu.. jeszcze tylko jedni goście mi zostali na piątek i ani się obejżałam a już prawie luty za pasem.... Jak to trochę zwolnić....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 06.02.2009 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Oto nowe nabytki.... Tempo w wykańczniu mam teraz ślimacze bo nie ma już presji że musi być coś szybko zrobione.... http://images44.fotosik.pl/58/c68e2d5c10eb5cea.jpg nowy stół do kuchni bardzo zgrabnie sie nam mieści pod skosem http://images50.fotosik.pl/58/b1d43621d69aefad.jpg portiera w przejściu z przedpokoju do salonu.... chorowałam miesiąc na nią http://images44.fotosik.pl/58/f4ab28db4f4931f7.jpg ogólny look na kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 20.02.2009 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 ślicznie tu u Ciebie;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 22.02.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Dzięki Patrycjo Ja po dwóch miesiącach mieszkania w koncu znowu mam ochotę na dociągnięcie tego co nie dociągnięte Na przykład powiesiłam zdjęcia i obrazki, szaleję w zakupach tekstylnych na zasłony, obrusy i pościele, adaptuję stylowe dodatki pod wystrój pokoi czyli ogólnie stwarzam nastrój Z niecierpliwością tylko czekam wiosny żeby pootwierać okna i zabrać się za odnawianie mebli, bo mam kilka sztuk do przemalowania na kremowo z przecierką , którymi urządzę mój własny pokój. Pozdrowiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.02.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Tempo w wykańczniu mam teraz ślimacze bo nie ma już presji że musi być coś szybko zrobione.... No ja to znam z obecnego mieszkanka, gdzie od 6 lat nie jest pomalowana futryna do łazienki i brakuje 2 gniazdek Ponieważ prowizorki sa wieczne -to ja wolę miec wszystko przed wprowadzką do domku (oczywiście na ile fundusze pozwolą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 23.02.2009 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Tempo w wykańczniu mam teraz ślimacze bo nie ma już presji że musi być coś szybko zrobione.... No ja to znam z obecnego mieszkanka, gdzie od 6 lat nie jest pomalowana futryna do łazienki i brakuje 2 gniazdek Ponieważ prowizorki sa wieczne -to ja wolę miec wszystko przed wprowadzką do domku (oczywiście na ile fundusze pozwolą). Dlatego wzięłam się za te wszystkie niedoróbki i zaakrylowałam sufit w łazience i obdarłam w końcu z folii ochronnej komin okapu kuchennego bo stał biały Zima na razie nie zachęca mnie do jakichś większych prac ale poczekamy i się doczekamy w końcu wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 05.03.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Witam!Skoro jestescie juz przy wykonczeniowce to mam pyt.Ile wyniosl Was SSO domku ok 150m2 powierzchni uzytkowej bo co do poddasza i wykonczeniowki to ceny znam ale SS jest mi troche obcy. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domin-9 15.03.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Niedługo planuję budowę poddasza, tak jak wy- zupełnie od podstaw. Musimy postawić ściany, dach itd. Cały strych ma powierzchnię 120 mkw. Bianca, czy mogłabys podać, ile kosztował was dach(razem z robocizną) oraz ile wyniosło was urządzenie poddasza(cena bez mebli)? Bo nie wiemy, czy nas w ogóle stac na takie przedsięwzięcie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 17.03.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 No pięknie tam u was Gratulacje Nawet ściągnę parę elemrntów od was Taką folię na szybę to się w sklepach z oknami kupuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 26.03.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Pozbawiona internetu z przyczyn technicznych powracam szczęśliwa na foruma łono...)) I postaram się Wam udzielić po kolei odpowiedzi (jeśli wogóle jeszcze chcecie je poznać) )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 26.03.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 No pięknie tam u was Gratulacje Nawet ściągnę parę elemrntów od was Taką folię na szybę to się w sklepach z oknami kupuje? Dziękuję za komplementa i śpieszę uściślić że folię zamówiłam w Reprotechnice według mojego jakiegoś pomyślunku i oni mi ją na drugi dzień juz zrobili.... Koszt na moje okno to trochę powyżej 50zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 26.03.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Niedługo planuję budowę poddasza, tak jak wy- zupełnie od podstaw. Musimy postawić ściany, dach itd. Cały strych ma powierzchnię 120 mkw. Bianca, czy mogłabys podać, ile kosztował was dach(razem z robocizną) oraz ile wyniosło was urządzenie poddasza(cena bez mebli)? Bo nie wiemy, czy nas w ogóle stac na takie przedsięwzięcie:( Dachówka, więżba i robocizna plus rynny i inne duperelki to na oko 50tyś nas wyniosło w tamtym okresie kiedy sie kupowało to co tylko było na składzie żeby wogóle zrobić dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 26.03.2009 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Mój pokoik który mi służy jako gabinet i pracownia twórczości wszelakiej został troszkę już umeblowany i ogładzony ale na fajna lampę do niego nadal poluje http://images37.fotosik.pl/87/c8d85316d5ba7d71med.jpg http://images44.fotosik.pl/92/ceca959cf77eaafamed.jpg http://images41.fotosik.pl/88/9391d946c436b00emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 26.03.2009 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Za to w kuchni lampa juz wisi http://images49.fotosik.pl/92/c727af9571ef172amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 26.03.2009 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Przez tego mojego potwora na czterech łapach muszę okrywać moją śliczną kremową kanapkę czymkolwiek bo inaczej marny byłby jej los... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.03.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Bianco -bardzo "domkowo" i przytulnie u Ciebie! a to psina nie ma legowiska własnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 27.03.2009 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Bianca ja sie nie mogę na tą Twoją podłogę napatrzeć. No sliczna jest poprostu. Co to za panelki? Trudno je utzrymać w czystości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts