DarioAS 25.10.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 wygodne łóżko miałam na myśli oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 25.10.2007 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 nio oczywiście bo przeciez całe wieczory spędzam przed kompem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 25.10.2007 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 a teraz zmykam coś jeszcze poczytać do poduchy a jutro na 9 do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.10.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 nio... trza się wyspać.. ja też już mogę, bo mi nerwy trochę przeszły słodkich snów Bianca, niech Ci się przyśni nowy domek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 26.10.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Z racji tego że nauczyłaś mnie wstawiać fotki wrzucę jedno apropos rozmowy o kolorkach Ja w tej chwili mam takie zestawienie na "starych śmieciach" i dobrze się w nim czuję, chyba będzie skopiowane na górze http://images31.fotosik.pl/21/409d4d66df89e84amed.jpg</p><p> </p><p> A to nasz domek w trakcie "wyrastania" http://images31.fotosik.pl/21/7984d3dbaea333ae.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 27.10.2007 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Z racji tego że nauczyłaś mnie wstawiać fotki wrzucę jedno apropos rozmowy o kolorkach Ja w tej chwili mam takie zestawienie na "starych śmieciach" i dobrze się w nim czuję, chyba będzie skopiowane na górze http://images31.fotosik.pl/21/409d4d66df89e84amed.jpg http://images31.fotosik.pl/21/7984d3dbaea333ae.jpg A to nasz domek w trakcie "wyrastania" No prawie ci się udało, poprawię, żeby wszyscy widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 27.10.2007 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Fajnie wygląda ta kamienna okładzina na ścianie, podoba mi się. Jest taka niestereotypowa, przełamuje jednolitość powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 nio.. mnie się też podoba i kolor i ten łupek czy coś Bianca a możesz pokazać swoją sypialnię bardziej w całości?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 27.10.2007 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Ale jaja, pojechałam po płytki na podłogę do łazienki z jedną płytką która miała być na ścianę i się okazało... że nie pasują do siebie. A taka byłam pewna!!! I nie ma takiego koloru jak ja chcę ani w LM ani w C. I co mam zrobić beżową? NIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 27.10.2007 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Ania tylko dlatego że ty prosisz to wstawiam sekretne małżeńskie gniazdko http://images33.fotosik.pl/22/75173a08fc21f27c.jpg http://images34.fotosik.pl/22/60bcb5d4d77d0324.jpg tylko nie bij za to że krzywe Nie mogę zrobić zdjęcia bardziej panoramicznego, niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 27.10.2007 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Czy dalej wydaje wam się zimne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 27.10.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Hej Aga! Jakoś przyzwyczilam sie do Bianki Jesli chodzi o style i kolorki, to ja uwazam jak Ania - najwazniejsze, zeby kazdy byl ze swojego domku zadowolony, a jaki to styl to niewazne, ale pod warunkiem : zestaw dobrany kolorystycznie, style nie wymieszane - a czy jest to dom w stylu greckim, czy nowoczesny czy wikorianski to wszystko jedno - nie lubie tylko jednej rzeczy: tysiaca bibelotow, pierdolek, ogolnego nieladu i braku skladu - sztucznych kwiatow, wielkiej biblioteczki z wymieszanymi ksiazkami i gazetami, tysiaca zdjec w roznorakich ramkach i maskotek na kazdej polce Przepraszam jesli kogos urazilam Ale jesli ktos ma wyczucie smaku i koloru to domek w stylu Ludwika ktoregos tam jest tak samo fajny jak domek w stylu nowoczesnym Pozdrawiam Lipowa Panienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 27.10.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Hej Bianca, Chlodne - tak bym okreslia ten pokoj, ale wiesz co? Podoba mi sie bardzo - i ta dluga komoda - jest fantastyczna !!! Hi hi - mamy taki sam kocyk Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 27.10.2007 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Lipowa Panienko o nieznanym imieniu poradź mi co zrobić z tymi pierdułkami z fantastycznej komody? Nie mam serca ich się pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 27.10.2007 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Albo te misie które kiedyś zbierałam i czekają tylko na jakieś malutkie rączki które się nimi pobawią http://images33.fotosik.pl/22/1fbf084261cf5961.jpg Bianka gdyby je dostała to w pięć minut by ich nie było, wiem. To idę za ciosem i pokażę jeszcze część naszego pokoju "kinowego http://images31.fotosik.pl/22/232e8aba72e2a9e3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 27.10.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Bianca dzięki za ponowną pomoc z fotkami. Gniazdko wcale nie zimne. A misie zostaw , moze jeszcze trafią w małe rączki. A jeśli mogę to planujesz dzidzie czy na razie domek wam w głowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 28.10.2007 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Domek swoją drogą a dzidzia swoją. Tylko na szczęście nie zbiegło się to razem w okresie największych moich nerwów kiedy nie było jeszcze dachu. Teraz to możemy już zacząć myśleć poważnie i czekać na rezultaty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.10.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Cześć Bianca, to i ja się u Ciebie zamelduję Choć postępy śledzę od dawna Z racji mojego mieszkanka często bywam na Remontach Fajne masz poddasze, podoba mi się A misie poczekają sobie na małe rączki. Dodam zdanie odrębne w kwestii duperelków i zdjęć Ja lubię, mi nie przeszkadzają - dzięki nim dom się robi domem, własnym i niepowtarzalnym. Takie domy, gdzie wszystko jest pochowane, sterylnie czyste i minimalistyczne też mi się podobają, ale mieszkać tak bym nie chciała Jak w takim jestem, to się czuję jak w muzeum - tylko łańcuszków w czerwonych aksamitach pod ścianami mi brakuje Duperelki górą, zdjęcia rodzinne - czemu nie? Oczywiście grunt to wyczucie Albo kosmetyki na toaletce (w sypialni czy łazience) - po jaką jasną cholerę chować coś, co się co chwila używa? Ja bym chyba oszalała W łazience przy wannie lubię mieć duuużo różnych płynów, żelów i in. wynalazków - używam w zależności od pory dnia i humoru Jakby stały w szafce, to pewnie by się sezonowały latami, a używałabym ciągle tego samego Ale się rozgadałam PS. U mnie będzie Ludwik XVI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.10.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Hej, tu jeszcze nie pisałam. ALe już nadrabiam A misie poczekają sobie na małe rączki. zgadzam się Co do duperelków (znaczy kosmetyków), jeśli nie chcesz mieć pochowanych głęboko, to są takie koszyczki ozdobne wyściełane materiałem. Świetnie się sprawdzają przy takich rzeczach. A zdjęcia zostaw. Po to są, żeby było je widać. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.10.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 wiolasz, próbowałam z koszyczkami Mi się w nich robi jeszcze większy pieprznik Zwłaszcza jak się puder rozsypie np. Mi jest jednak najwygodniej z wystawką I olewam, jak to wygląda - w salonie tego nie trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts