Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

Cześć Monia :lol:

Jak się cieszę, że Cię widzę :lol: :lol: :lol:

Jak w pracy :wink:

Ja też się cieszę, że znowu jesteś na fm Aniu :D

A w pracy mam tyle roboty, że czasami brakuje mi już sił.

Dzisiaj miałam zebranie od 8 do 15.

Myślałam, ze skisnę.

Czekam na urlop, moze wtedy odpocznę :roll:

Nawet nie wiesz jak Cię rozumiem, a nasiadówy kilkugodzinne są nieefektywne, bo to takie bicie piany :evil:

A kiedy na urlop się wybierasz :roll:

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejeczka! :D

Aniu co Ty pitolisz, jaki zarys. Przecież juz wszystkie roślinki prawie posadziłaś. :roll: I to juz dawno, z tego co wiem. Po takim czasie to juz pewnie masz jak w buszu. :)

Nie ma co, musisz nas zaspokoić. :wink:

Ale zapewniam Cię, że to zarys 8)

Posadziłam ponad 200 szt, a zaprojektowanych jest ok. 800 szt :o

W tych wszystkich miejscach, które wyłożone są korą mają być ogólnie rzecz biorąc kwiatki, które będą się rozrastać, zadarniać i kory nie będzie widać.

A busz to będzie dopiero za dwa trzy lata :lol:

A czym mam Was zaspokoić :o

Cześć Słońce :lol:

800 sztuk :o :o :o

Czeka Cię trochę sadzenia.

Jak dla mnie to Tweój ogród już teraz wygląda ślicznie.

A trawka jaka ładna.

Pewnie sporo podlewacie.

Dzięki Monia :lol:

Trawka sama się podlewa, bo od miesiąca w Poznaniu praktycznie codziennie wieczorem pada, tak wiesz, na zamówienie :wink:

A jeśli chodzi o roślinki to sama byłam zdziwiona ilośćią ale teraz widzę ile jeszcze jest miejsc do obsadzenia. Z tym, że to mają być małe roślinki, które będą się rozrastać i zadarniać. Na razie zainwestowaliśmy w duże, żeby stworzyły zarys ogrodu, a nie wiem czy w tym roku jeszcze coś będziemy sadzić :roll: . Pewnie nie :roll:

Gratuluję pięknego ogrodu - jak dosadzisz tam jeszcze 600 roślin, to nie wiem, jak będziesz sie tam poruszała. :wink:

Ale pamietaj, że nawet najpiekniejszy ogród nie jest wart Twojego zdrowia.

To ogród ma być dla Ciebie, nie Ty dla ogrodu.

Nie forsuj się i niczego nie rób na siłę, bo się załatwisz do reszty - wiem, co mówię. :oops:

Dzięki Depesiu :lol:

Teraz już to wiem :roll: i dlatego prawdopodobnie już nic więcej się w tym roku nie pojawi. Nawet się nie mogłam nacieszyć tym ogrodem jak mnie napier....alał kręgosłu. Więc jak mówisz, co mi z tego :roll:

pieknie :o

Dzięki Anula :lol:

Myślę, że już Cię odetkało :wink: 8) :lol:

nie jeszcze nie, bo pieknie wyszlo i nie moge wyjsc zpodziwu

dlugo sie takie cudo tworzy?

:lol: :lol:

Anju, największa zasługa należy się Elfir, bo to ona zaprojektowała mój ogród (szumnie powiedziany :wink: ). Ja tylko wykonałam to co ona zaprojektowała :lol:

Trwało to półtora tygodnia pracy mojej i mojego męża (popołudniami), oczywiście trawa z rolki, bo tak szybko z nasionek nie rośnie :wink: ale OSTRZEGAM 8) przypłacone rozpi.....onym kręgosłupem :evil: :evil:

Aniu - nie warto :evil:

Choć 5 tyś w kieszeni :roll:

Witam.Pięknie mieszkasz.Oglądając Twój salon zwróciłam uwagę na bardzo duże okno.Bardzo mi się podoba. U mnie w salonie okno ma 170\240 i mąż chce zrobić z trzech skrzydeł. Ja bym wolała, żeby to była jedna tafla.Ale ,,kochanie'' mówi,że to same kłopoty: z myciem, :evil: jakby to on mył okna, z wietrzeniem salonu,itp Bardzo Cię proszę napisz jak Ci się sprawuje takie duże okno,żebym miała jakieś argumenty...

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Witam.Pięknie mieszkasz.Oglądając Twój salon zwróciłam uwagę na bardzo duże okno.Bardzo mi się podoba. U mnie w salonie okno ma 170\240 i mąż chce zrobić z trzech skrzydeł. Ja bym wolała, żeby to była jedna tafla.Ale ,,kochanie'' mówi,że to same kłopoty: z myciem, :evil: jakby to on mył okna, z wietrzeniem salonu,itp Bardzo Cię proszę napisz jak Ci się sprawuje takie duże okno,żebym miała jakieś argumenty...

Cześć Aga :lol: :lol: :lol: :lol:

Dziękuje za miłe słowa :oops: :wink:

A okno........hm....cóż.....NIE ŻAŁUJĘ :lol:

Myje się lepiej niż podzielone, w końcu to tylko jedna tafla szkła. Ale musicie liczyć sie z tym, że przy takiej powierzchni warto zdecydować się na szybę bezpieczną. To w końcu duża powierzchnia. Moje okno ma szer. 270x wys. 200