bobowa budowniczowa 02.07.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Cześć Monia Jak się cieszę, że Cię widzę Jak w pracy Ja też się cieszę, że znowu jesteś na fm Aniu A w pracy mam tyle roboty, że czasami brakuje mi już sił. Dzisiaj miałam zebranie od 8 do 15. Myślałam, ze skisnę. Czekam na urlop, moze wtedy odpocznę Nawet nie wiesz jak Cię rozumiem, a nasiadówy kilkugodzinne są nieefektywne, bo to takie bicie piany A kiedy na urlop się wybierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.07.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Hejeczka! Aniu co Ty pitolisz, jaki zarys. Przecież juz wszystkie roślinki prawie posadziłaś. I to juz dawno, z tego co wiem. Po takim czasie to juz pewnie masz jak w buszu. Nie ma co, musisz nas zaspokoić. Ale zapewniam Cię, że to zarys Posadziłam ponad 200 szt, a zaprojektowanych jest ok. 800 szt W tych wszystkich miejscach, które wyłożone są korą mają być ogólnie rzecz biorąc kwiatki, które będą się rozrastać, zadarniać i kory nie będzie widać. A busz to będzie dopiero za dwa trzy lata A czym mam Was zaspokoić Cześć Słońce 800 sztuk Czeka Cię trochę sadzenia. Jak dla mnie to Tweój ogród już teraz wygląda ślicznie. A trawka jaka ładna. Pewnie sporo podlewacie. Dzięki Monia Trawka sama się podlewa, bo od miesiąca w Poznaniu praktycznie codziennie wieczorem pada, tak wiesz, na zamówienie A jeśli chodzi o roślinki to sama byłam zdziwiona ilośćią ale teraz widzę ile jeszcze jest miejsc do obsadzenia. Z tym, że to mają być małe roślinki, które będą się rozrastać i zadarniać. Na razie zainwestowaliśmy w duże, żeby stworzyły zarys ogrodu, a nie wiem czy w tym roku jeszcze coś będziemy sadzić . Pewnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.07.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 pieknie Dzięki Anula Myślę, że już Cię odetkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.07.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Gratuluję pięknego ogrodu - jak dosadzisz tam jeszcze 600 roślin, to nie wiem, jak będziesz sie tam poruszała. Ale pamietaj, że nawet najpiekniejszy ogród nie jest wart Twojego zdrowia. To ogród ma być dla Ciebie, nie Ty dla ogrodu. Nie forsuj się i niczego nie rób na siłę, bo się załatwisz do reszty - wiem, co mówię. Dzięki Depesiu Teraz już to wiem i dlatego prawdopodobnie już nic więcej się w tym roku nie pojawi. Nawet się nie mogłam nacieszyć tym ogrodem jak mnie napier....alał kręgosłu. Więc jak mówisz, co mi z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.07.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Gratulacje!!!!!!Napracowalas sie ,ale jak pieknie wyglada .Jak sie rozrosnie ,bedzie jak w ogrodach rajskich Dzięki Madzia Twój też będzie piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 02.07.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Właśnie obejrzalam domek - szok. CUD! Ogród niesamowity! mieszkasz pięknie! zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.07.2009 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Właśnie obejrzalam domek - szok. CUD! Ogród niesamowity! mieszkasz pięknie! zazdroszczę O rany julek, jakie pochwały Dziękuję Ci bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.07.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 pieknie Dzięki Anula Myślę, że już Cię odetkało nie jeszcze nie, bo pieknie wyszlo i nie moge wyjsc zpodziwu dlugo sie takie cudo tworzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.07.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 pieknie Dzięki Anula Myślę, że już Cię odetkało nie jeszcze nie, bo pieknie wyszlo i nie moge wyjsc zpodziwu dlugo sie takie cudo tworzy? Anju, największa zasługa należy się Elfir, bo to ona zaprojektowała mój ogród (szumnie powiedziany ). Ja tylko wykonałam to co ona zaprojektowała Trwało to półtora tygodnia pracy mojej i mojego męża (popołudniami), oczywiście trawa z rolki, bo tak szybko z nasionek nie rośnie ale OSTRZEGAM przypłacone rozpi.....onym kręgosłupem Aniu - nie warto Choć 5 tyś w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.07.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Aniu przepiękny ogród..... Wszystko perfekcyjnie dopieszczone. Bardzo mi sie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.07.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Przyszłam pochwalic dom i ogród, bo bardzo mi się podobają. Zwłaszcza jasne mebelki z salonu. Ślicznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga40 03.07.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Witam.Pięknie mieszkasz.Oglądając Twój salon zwróciłam uwagę na bardzo duże okno.Bardzo mi się podoba. U mnie w salonie okno ma 170\240 i mąż chce zrobić z trzech skrzydeł. Ja bym wolała, żeby to była jedna tafla.Ale ,,kochanie'' mówi,że to same kłopoty: z myciem, jakby to on mył okna, z wietrzeniem salonu,itp Bardzo Cię proszę napisz jak Ci się sprawuje takie duże okno,żebym miała jakieś argumenty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.07.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 czesc bylin mozna wysiac z nasion i w przyszlym roku miec rozsade.Tania szkolka bylin to Dobre Pole na Szczepankowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Anuś, ogród już wygląda dobrze, a jak się to wszystko rozrośnie, to nie będzie sie chciało z niego wyjśś... Zmieścisz tam jeszcze tyle roślin?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.07.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Aniu znowu nas opuściłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.08.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Aniu przepiękny ogród..... Wszystko perfekcyjnie dopieszczone. Bardzo mi sie podoba... Dzięki Kasiu Miałas okazję zobaczyć na żywo i na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.08.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Przyszłam pochwalic dom i ogród, bo bardzo mi się podobają. Zwłaszcza jasne mebelki z salonu. Ślicznie! Dzięki Depesiu Ale powiedz mi o jakich jasnych mebelkach Ty mówisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.08.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Witam.Pięknie mieszkasz.Oglądając Twój salon zwróciłam uwagę na bardzo duże okno.Bardzo mi się podoba. U mnie w salonie okno ma 170\240 i mąż chce zrobić z trzech skrzydeł. Ja bym wolała, żeby to była jedna tafla.Ale ,,kochanie'' mówi,że to same kłopoty: z myciem, jakby to on mył okna, z wietrzeniem salonu,itp Bardzo Cię proszę napisz jak Ci się sprawuje takie duże okno,żebym miała jakieś argumenty... Cześć Aga Dziękuje za miłe słowa A okno........hm....cóż.....NIE ŻAŁUJĘ Myje się lepiej niż podzielone, w końcu to tylko jedna tafla szkła. Ale musicie liczyć sie z tym, że przy takiej powierzchni warto zdecydować się na szybę bezpieczną. To w końcu duża powierzchnia. Moje okno ma szer. 270x wys. 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.08.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 czesc bylin mozna wysiac z nasion i w przyszlym roku miec rozsade. Tania szkolka bylin to Dobre Pole na Szczepankowie. Dzięki Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.08.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Anuś, ogród już wygląda dobrze, a jak się to wszystko rozrośnie, to nie będzie sie chciało z niego wyjśś... Zmieścisz tam jeszcze tyle roślin?? Ania, tez się nad tym zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts