Do_rota 05.05.2008 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Witaj jjokf! Nie podnosiliśmy parteru. Wysokości są zgodne z projektem.Podłogówkę mam tylko w kuchni i łazienkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 05.05.2008 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Witam serdecznie mocca Cieszę sie z odwiedzin. Mi też zdecydowanie ta umywalka bardziej sie podoba. Dachówka jest czarny - brąz. I autentycznie kolor zmienia sie w zależności jak słońce na nią pada, raz wydaje sie czarna raz brązowa. Elewacja prawdopodobnie będzie to biel złamana grafitem, ale na razie ten temat jeszcze "dojrzewa". Pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 06.05.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Cześć Dorota. Idziesz jak burza My się chyba jednak nie wyrobimy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjokf 06.05.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Dzięki Do_rota, myslalam, że nie zmieści sie nam podłogowe (takie jak Ty masz). My zaczniemy (mam nadzieje) wczesną jesienią i chciałabym, aby wszystko układało sie tak jak u Ciebie. Masz wszystko rewelacyjnie dograne:-)Dzięki za dziennik, bo wiele nam daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 06.05.2008 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Dzięki Do_rota, myslalam, że nie zmieści sie nam podłogowe (takie jak Ty masz). My zaczniemy (mam nadzieje) wczesną jesienią i chciałabym, aby wszystko układało sie tak jak u Ciebie. Masz wszystko rewelacyjnie dograne:-) Dzięki za dziennik, bo wiele nam daje. Witaj Joasiu . Budowa to wielka przygoda, fakt, że mi był łatwiej, bo mój mąż zawodowo zajmuje się planowaniem i nadzorowaniem budów o różnych rozmiarach. Jednak gdy wszystko się dobrze przemyśli, zaplanuje i wyposaży w dobrego kierownika budowy, to wiele można zdziałać. Tak więc życzę powodzenia i będę czekać na Wasz dziennik budowy Pozdrawiam Dorota PS. Chętnie odpowiem na każde pytanie związane z APESKIEM , oczywiście w miarę swojej skromnej wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjokf 07.05.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Dorotko, w tym miesiącu kupujemy projekt:-)A potem "tylko" doprojektowanie piwnicy (takiej jak ma Matika), male popraweczki w projekcie, "kilka" kwitkow, adaptacja i pozwolenie na budowe i stracone w urzedach nerwy (a moze pojdzie gladko i bez nerwow) i......... ruszymy z budową i dziennikiem:-)Jeszcze pewnie będę się pytała o różne rzeczy. Juz nie moge doczekać się rozpoczęcia tej wielkiej przygody życia:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 07.05.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Witaj Gratuluje tempa, na pewno dasz rade na czas w sprawie kominka to może drewno było świeże. Mieliśmy ten sam problem niestety opał trzeba sezonować. Jeszcze nie mieszkamy a już mam 12m3 drewna na podwórku. W środku super ale ja chciałam dopytać się w sprawie kostki. gdzie kupowałaś no i oczywiście ile kosztowała. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 07.05.2008 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Witaj chopinetkaDziękujęi za miłe odwiedziny.Drzewo mam sezonowane trzeci rok, palę nim w starym kominku i wszystko jest w porządku. W tym kominku prawdopodobnie jest niewyregulowani dopływ powietrza w kurtynie, która ma chronić szybę przed zabrudzaniem. Na razie czekamy na decyzje producenta. Co do kostki jutro podam dokładne namiary. Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.05.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 No wstydu sąsiadko nie masz .............. usiądź, odpocznij, wypij kawę........ Daj żyć tym u których roboty się ślimaczą - normalnie zadyszki można dostać jak zdjęcia się ogląda A na poważnie - to trzymam kciuki i dopinguję i gratuluję - super idzie i ładna zieleń w pokoju synka. Pozdrowionka zza miedzy P.s. jestem na innym etapie - więc pytam - po ile stoją odurzacze obecnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 08.05.2008 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Witaj sąsiadko zza miedzy . Oj jak bezdomność w oczy zagląda, to nie ma mowy o odpoczynku A jeśli chodzi o odkurzacz to za: 3 gniada, szufelkę , rurę z wyłącznikiem przy rączce teleskopową, jednostkę centralną, i montaż dałam 3200 zł. Serdecznie pozdrawiam i lecę bo meble do kuchni przyjechały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.05.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Leć, leć i daj znać jak wyszły. A ja tylko o cenę "jednostki centralnej" pytałam (nie rozglądałam się teraz więc nie wiem po ile chodzą )- bo mam rury i gniazdka położone - no i 2 szufelki "fizycznie" muszę dokupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.05.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Zapowiada sie ciekawa kuchnia, trzymam kciuki obyscie zdazyli na tip top ze wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bognasw 10.05.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 oj trzymam kciuki! piekne wnetrza, naprawde bardzo cieplo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 12.05.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Dorota rany boskie jakie fajne kolory Ci wyszły. A ta zieleń przecudna. Podaj jakiej firmy farby i kolor. Ściagnę ten kolor od Ciebie. Pozdrawiam EDYTA p.s. odliczam razem z Toba!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.05.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 WitajMam pytanie odnośnie płytek w kuchnihttp://images26.fotosik.pl/210/dfdce1c1a87fea6f.jpg Jakie to? możesz podać firmę i nazwę? I cenę teżDzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 14.05.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Gratuluję, super domek. Chyba i ja zacznę odliczaś czas do wprowadzenia się. Pozdrawiam i życzę rychłej przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dar.al 15.05.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Witaj Dorotko. Jak juz pięknie macie! Podłoga w salonie wygląda bardzo wytwornie. Jakie to drzewo? Szafa w pokoju nad garażem- imponująca, od razu powiększa się optycznie przestrzeń, prawda? Z czego robiliście podłogę tam właśnie? Trzymam kciuki za efekt końcowy! Nie zapomnij o nas,swoich wiernych czytelnikach, jak już się wprowadzisz do tego pałacu Pozdrawiam, Aldona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 16.05.2008 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Miło mi ze ktoś tu jaszcze zagląda. Aldonko ta szafa jest w sypialni. W pomieszczeniu nad garażem robiłam bez luster (i tak jest wielki ) Na podłodze u góry mam panele. Parkiet tylko na parterze. Parkiet jest z Castoramy . Prace nam się troszkę opóźniły, bo przedwczoraj okazało sie , że jedna rura pękła i woda ciurkiem z gniazdka antenowego leci, ale w porę opanowali sytuacje, tylko parkieciarz musiał dzień poczekać z lakierowaniem. Wiolasz dzięki za odwiedziny, te płytki znajdziesz tu: http://www.opoczno.com/index2.php?id=42&KolekcjaID=259 Serdecznie wszystkich pozdrawiam. Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 16.05.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Dorotka jak ja Ci zazdroszcze ze Ty na gotowo sie wprowadzasz..... Klimacik w domku wyśmienity... kolory juz pisałam boskie, a ta kostka przed domem....mniam...mniam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 16.05.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Ale macie szafę Dopinguję Ci cały czas Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts