Nika.j 16.05.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Dorotka jak ja Ci zazdroszcze ze Ty na gotowo sie wprowadzasz..... Klimacik w domku wyśmienity... kolory juz pisałam boskie, a ta kostka przed domem....mniam...mniam.... Kostka przed domem - baaaaardzo śliczna - podziwaliśmy dłuższą chwilę razem z mężem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 16.05.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Oj dziękuję, dziękuję Miło mi, że jeszcze komuś sie podoba. Jeszcze kilka dni i skończą podwórko. Pozdrawiam miłych odwiedzających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 16.05.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Ale macie szafę Dopinguję Ci cały czas Pozdrawiam Dzięki Mags za odwiedziny. Miło , że zaglądasz, jeszcze tydzień dwa i będę miała czas spokojnie poczytać inne dziennik. Wykończeniówka jest świetna, ale wykańcza Pozdrawiam serdecznie Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 18.05.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Dorota aż dech mi zapiera jak czytam relacje z postępów na budowie. Nawet usterki usuwacie w tempie błyskawicy Śliczne kolorki w pokojach. Najbardziej mi się podoba podłoga w salonie i kominek. Pięknie dopasowałaś kolory. Ukłony dla męża za dogranie ekip To za tydzień otwieramy szampana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 18.05.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Witam A czy w sprawie kostki to dowiem się czegoś czy to tajemnica pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 18.05.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Witam A czy w sprawie kostki to dowiem się czegoś czy to tajemnica pozdrawiam Witam serdecznie! Przepraszam za zwłokę w odpowiedzi, ale ostatnio jesteśmy odrobinę zalatani Kostka kosztowała 230 zł za tonę i pochodzi ze Strzegomia. Bliższych namiarów nie znam ponieważ załatwia nam ją wykonawca. Jeżeli będziesz zainteresowana to podam namiary na priv do wykonawcy, Serdecznie pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 18.05.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Witam Bardzo proszę o te namiary powodzenia w dalszej wykończeniówce. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.05.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Wiolasz dzięki za odwiedziny, te płytki znajdziesz tu: http://www.opoczno.com/index2.php?id=42&KolekcjaID=259 Serdecznie wszystkich pozdrawiam. Dorota To na pewno te płytki? Ty masz bez wzorków i tak fajnie na ścianie wyglądają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.05.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 GRATULACJE A to z okazji przeprowadzki http://img359.imageshack.us/img359/2238/bukietrwq4.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.05.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Ja rowniez baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dar.al 23.05.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Sto lat, sto lat, sto lat w nowym domu!!!!!!!Gratulujemy!Pozdrawiamy z czałych sił!Aldona i Darek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 24.05.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Dorota, wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!! czekam na zdjecia z niecierpliwoscia Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 24.05.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Ja rowniez gratuluje przeprowadzki i zycze wytrwalosci w dalszej wykonczeniowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 25.05.2008 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Bardzo, bardzo wszystkim dziękuję.Bardzo mi miło, że tak wiele osób nam kibicowało.Zdjęcia wkleję, gdy uruchomię się swój komputer, ( z męża nie mogę się zalogować w fotosiku) Na razie w pokoju gdzie ma stać komputer meble stoją nie ustawione, a mąż pogrążył się w skręcaniu mebli dla dzieci .Jakoś dziwnie w nowym domu, trzeba się przyzwyczajać, ale jest super i nie żałujemy decyzji o budowie, mimo wszelkich stresów, problemów i zmęczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdab7 25.05.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! BARDZO SIĘ CIESZĘ ŻE WAM SIĘ UDAŁO PRZEPROWZDIĆ W TERMINIE. TEMPO MIELIŚCIE REWRLACYJNE!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjokf 26.05.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 G R A T U L U J E MY!!!!!!!!!!!!!!!Rewelacja!!!!!! Bardzo szybko wybudowaliscie. Mam nadzieję, że Dorotko nie znikniesz z forum i bedziesz wklejała fotki z dalszych prac:-), no i będziesz zagladała do naszego dziennika (jak powstanie). Jak tylko zaczniemy budowę to założę dziennik:-)Pozdrowionka:-)Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 26.05.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Gratuluje zamieszkania w dowym domku i życze samych cudnych dni w nim. Jesteś następnym przykładem ze marzenia się spełniają. Pozdrawiam i jeszcze raz z całego serca gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matika 26.05.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Dorotko my również cieszymy się razem z Tobą. Życzymy samych radosnych chwil w nowym domku. Czekam z niecierpliwością na zdjęcia , bo nie ukrywam Twój domek jest naszym przewodnikiem. Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 27.05.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Witam Gratulacje - czy pamiętasz pierwszy sen w nowym miejscu? Jak dobry to niech sie spełni. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdab7 28.05.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Cześć Dorotko, jak przebiega adaptacja w nowym domku. Czy macie już jakieś uwagi związane z funkcjonalnością poszczególnych pomieszczeń? Nie ukrywam, że z wielką niecierpliwością czekam na dalsze fotki i uwagi, chociaż rozumiem też brak czasu na wpisy. Pozdrawiam serdecznie, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts