Tedii 31.08.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Jeszcze można położyć prosto z przesunięciem ,tak aby nie było fug w jedej linii.N.p. na cienkiej wylewce dla wzmocnienia.Na małych powierzchniach o skomplikowanym kształcie lepiej wygląda karo."Nie widać" docinanych kafli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.09.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Nie ma to jak argument, że coś jest niemodne zgadzam się z przedmówcą dwa posty wyżej, za dwa lata, jak na prosto będzie niemodnie, to co......zrywamy płytki i bawimy się od nowa..... Niech każdy kładzie, jak mu się podoba. ja mam akurat w karo i sobie chwalę http://images12.fotosik.pl/13/3570f37b5afd390bm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 01.09.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Kuleczko-piękna podłoga- co to za płytki-te brązowe? były w komplecie czy zupełnie z innej bajki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.09.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Dzięki. To są wstawki parkietu z którym łączy się ten gres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 01.09.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 No dokładnie, podpisuję sie pod kuleczką... sama będę miała nierówne płytki (postrzępione takie) i też planuję w karo, a czy to modne czy nie?? hehe, bawią mnie takie argumenty. Ja i moja rodzina mamy się tam dobrze czuć, chodząc po karo czy po treflach czy co nam jeszcze przyjdzie do głowy. Mieszkanie ma być ostoją i małym rajem dla całej rodziny, ma być z klimatem odpowiadającym domownikom, a nie kalką najnowszych katalogów czołowych producentów, bądź też kopią pisma wnętrzarskiego tworzonego przez ludzi którzy mnie nie znają i nie mają pojęcia o moim życiu. Moda? a co to jest? Chwilowy kaprys "wielkiego" projektanta - za którym jak szczury za grajkiem podążają inni "projektanci" i kopiują bezmyślnie, bo nie potrafią sami czegoś wymyśleć. Mieszkanie, dom, tam gdzie mieszkasz - rób jak chcesz, masz ochotę mieć jak z katalogu - zrób to, ale zastanów się czy będziesz się tam dobrze czuć przez lata, masz ochotę na własny styl? A proszę bardzo - śmiało! do odważnych świat należy! Także, czy caro, czy na prosto, lub jeśli masz ochotę to na wzór "dywanów" z dekorami itd. - wolnoć Tomku w swoim domku, i przed nikim nie musisz się tłumaczyć dlaczego lubisz płytki położone do góry nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 02.09.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Możesz iść na kompromis i ułożyć przy ścianach prosto (1 lub 2 rzędy, natomiast po środku w karo. Mamy tak na tarasie -efekt wizualny super. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 02.09.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 No dokładnie, podpisuję sie pod kuleczką... sama będę miała nierówne płytki (postrzępione takie) i też planuję w karo, a czy to modne czy nie?? hehe, bawią mnie takie argumenty. Ja i moja rodzina mamy się tam dobrze czuć, chodząc po karo czy po treflach czy co nam jeszcze przyjdzie do głowy. Mieszkanie ma być ostoją i małym rajem dla całej rodziny, ma być z klimatem odpowiadającym domownikom, a nie kalką najnowszych katalogów czołowych producentów, bądź też kopią pisma wnętrzarskiego tworzonego przez ludzi którzy mnie nie znają i nie mają pojęcia o moim życiu. Moda? a co to jest? Chwilowy kaprys "wielkiego" projektanta - za którym jak szczury za grajkiem podążają inni "projektanci" i kopiują bezmyślnie, bo nie potrafią sami czegoś wymyśleć. Mieszkanie, dom, tam gdzie mieszkasz - rób jak chcesz, masz ochotę mieć jak z katalogu - zrób to, ale zastanów się czy będziesz się tam dobrze czuć przez lata, masz ochotę na własny styl? A proszę bardzo - śmiało! do odważnych świat należy! Także, czy caro, czy na prosto, lub jeśli masz ochotę to na wzór "dywanów" z dekorami itd. - wolnoć Tomku w swoim domku, i przed nikim nie musisz się tłumaczyć dlaczego lubisz płytki położone do góry nogami Podpisuję się obiema ręcami, przecież budujemy i urządzamy dla siebie! Jeśli jeszcze nie jesteś pewna, co Ci się tak naprawdę podoba, trzeba poszukać przykładów (masa zdjęć na tym forum), spróbować sobie poukładać różne wzory i wybrać to, co najbardziej przypadnie do gustu. I dotyczy to nie tylko posadzek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 02.09.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 moj znajomy polozyl w sposob pomiedzy karo a prostym, i jest OK.ciemny kolnierz z plytek wzdluz sciany a wypelnienie jasnymi polozonymi jak wyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iszczep 04.09.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 my własnie układmy cały dół mieszkania w karo z wąskim paskiem ok 18cm na prosto wokół sciany... efekt bardzo mi sie podoba, na środku mamy ciemniejszy dywanik też w karo ale oddzielony dekorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts